Femka pisze:Proszę więc odnotować w przepastnych statystykach łódzkiej FFA: jedna czarnulka.
Odnotowuję. Trzymam kciuki za dalsze.
Dodaję burą kotkę z Tybury - złapaną przy okazji polowania na mamusię biało-rudych kociaków - dt Aga-lodge. Mamusia nie chciała współpracować, ale nie odpuszczamy. Będzie łapana w weekend.
I dodaję, niestety nowe maluszki - większość chłopaki, w sumie siódemka "strach"
dwa "wsiowe" - biały w czarna ktopki i whiskas - było, panie więcej, ale pies podusił ...
Na razie grzecznościowo w lecznicy, trzeba szybko zabrać:
czarnuszke z Kilińskiego 104 - pojechałam rozpoznawcz, jakoś wlazł mi w ręce - sa jeszcze co najmniej dwa, nie pokazały sie jeszcze - u mnie w dużym kontenerze, w naturze nie jest taki wystraszony, jak na zdjęciu:
dwa chłopaki białe w rude kropki, w Aga-lodge - na razie nie mam zdjęć.
Dziś docieraja do nas dwie małe kropkowane dziewczynki - z dwóch różnych śmietrników "strach"
Załamka.
Do zgarnięcia:
co najmniej dwa z Kilińskiego 104
co najmniej dwa z Kilińskiego 118
co najmnej dwa z dachu budynku przy Sierakowskiego - łaziłam po tym dachu, nie widziałam, ale ludzie widują - jakieś klatki trzeba zastawić...
To tak na dziś ....
Do adopcji - Prezes u Aga-lodge, Roger + bliźniaki + Szyszka iu Bordo, ostatnia zgierzanka u AiZ, Cycek u Femki, 10 dorosłych u mnie, jamniś Edek u Montes.....