A przy okazji informuję odwiedzających wątek, że motto życiowe kociarza utrwalone na magnesie
Zapraszam na bazarek na rzecz PS: viewtopic.php?f=20&t=181558
Moderator: Estraven

Alienor pisze:Dziś poszedł mój standardowy grosik na PS.

lilian08 pisze:Pewnie odkrywam Amerykę w konserwach, ale KOTangens wygrał ....

magdalena99 pisze:Gratuluję, to niewątpliwy sukces, oby tak dalej![]()
A przy okazji informuję odwiedzających wątek, że motto życiowe kociarza utrwalone na magnesienadal do zdobycia
Zapraszam na bazarek na rzecz PS: viewtopic.php?f=20&t=181558

Chiara pisze:Na fotce Matka Polka. Rodziła od sześciu lat dwa mioty rocznie po pięć, sześć kociąt w każdym i nie dawała się złapać!![]()
Dziś w końcu wpadła w łapy PS i już jest w lecznicy. W ciąży też już jest...
O talony dla niej i dla jej także ciężarnej koleżanki Dalidki "błaga" Danusia, która je odłowiła na działkach we Włocławku.
Potrzeba dla nich 160 zł.

Alienor pisze:Dziś poszedł mój standardowy grosik na PS.
katarzyna1207 pisze:Alienor pisze:Dziś poszedł mój standardowy grosik na PS.
Ilość karmionych przeze mnie kotów wolnożyjących nie pozwala na wpłaty na PS, ale za to dostałam podsumowanie z Fanimani - za moje zakupy w zooplusie PS dostanie w tym miesiącu 20 zł. ...Chociaż tak mogę jakoś wesprzeć ...

Chiara pisze:katarzyna1207 pisze:Alienor pisze:Dziś poszedł mój standardowy grosik na PS.
Ilość karmionych przeze mnie kotów wolnożyjących nie pozwala na wpłaty na PS, ale za to dostałam podsumowanie z Fanimani - za moje zakupy w zooplusie PS dostanie w tym miesiącu 20 zł. ...Chociaż tak mogę jakoś wesprzeć ...
To dużo!![]()
Jak już ten przelew z fanmani dociera w końcu na konto to oczy przecieram ze zdumienia.Faktycznie pożyteczne narzędzie w przeciwieństwie do portali typowo zbiórkowych z gigantyczną prowizją za nic. Warto promować dobre zakupy z PS. Naprawdę sterylizują.
https://fanimani.pl/fundacja-szare-bure-i-laciate/
I pamiętajcie o przypominajce!https://fanimani.pl/aplikacje/
Katia K. pisze:Kinga M., jeśli będziesz chciała zacząć korzystać z Fanimani, napisz tutaj, ktoś, np. ja, podeśle Ci link, będzie dodatkowe 5 zł na PS
Katia K. pisze:Kinga M., jeśli będziesz chciała zacząć korzystać z Fanimani, napisz tutaj, ktoś, np. ja, podeśle Ci link, będzie dodatkowe 5 zł na PS
sylwia1982 pisze:Katia K. pisze:Kinga M., jeśli będziesz chciała zacząć korzystać z Fanimani, napisz tutaj, ktoś, np. ja, podeśle Ci link, będzie dodatkowe 5 zł na PS
ja poproszę link
Użytkownicy przeglądający ten dział: BigrecalDwern i 66 gości