Im bardziej poznaję ludzi -tym mocniej kocham zwierzęta

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob sie 15, 2015 9:15 Re: Im bardziej poznaję ludzi -tym mocniej kocham zwierzęta

"Koty trzeba chwalić, robia się od tego bardziej puchate"

taizu

Od: Śro gru 30, 2009 23:05

Post » Pon sie 17, 2015 18:50 Re: Im bardziej poznaję ludzi -tym mocniej kocham zwierzęta

Ledwie go dojrzałam :ryk: dobre .chciałam wstawic zdjęcia ale fotosik wyłączony ..Z nowych wieści to takie że Pani z Krakowa podała mnie do Tozu no bardzo sie boję :mrgreen: ..Zdjęc nie ma wieści o kotach nie ma , to ja dałam chore koty i umarły...drugi mały chyba nie żyje i mama jest bardzo chora .tak się dowiedziała tel. dziewczyna co tam dzwoniła.Pani zdjęć nie da mam sie odwalic bo to jej koty teraz...A ja cóż nie wytrzyałam i geba mi puściła , wyszedł syf jak nieraz na miau ..... :|

lidka02

Od: Czw cze 09, 2011 9:22

Post » Śro sie 19, 2015 7:14 Re: Im bardziej poznaję ludzi -tym mocniej kocham zwierzęta

lidka02 pisze:Ledwie go dojrzałam :ryk: dobre .chciałam wstawic zdjęcia ale fotosik wyłączony ..Z nowych wieści to takie że Pani z Krakowa podała mnie do Tozu no bardzo sie boję :mrgreen: ..Zdjęc nie ma wieści o kotach nie ma , to ja dałam chore koty i umarły...drugi mały chyba nie żyje i mama jest bardzo chora .tak się dowiedziała tel. dziewczyna co tam dzwoniła.Pani zdjęć nie da mam sie odwalic bo to jej koty teraz...A ja cóż nie wytrzyałam i geba mi puściła , wyszedł syf jak nieraz na miau ..... :|

Ale tym razem sluszny, Ty sie dobrze opiekujesz zwierzaczkami Lalus dzieki tobie zrobil sie cudny a ona co zmarnowala koty i jeszcze ma czelnosc Cie zaskarzac. No coz ......nie ma granic :placz: :strach:

Gosiagosia

Od: Wto kwi 23, 2013 11:47

Post » Czw sie 20, 2015 21:19 Re: Im bardziej poznaję ludzi -tym mocniej kocham zwierzęta

Tak to jest z Ludźmi ...
Mój Rambek sikal sama krwią wet , usg , leki zastrzyki .....jest lepiej ale ma kamienie i pisaek jak leki nie pomogą to operacja......Mały rudy co mi jeden został temp 41st nie wiadomo od czego jest w szpitaliku , a po drodze do weta zabrałam małego kota z pod samochodu , facet pomógł mi go złapać mały płakał całą noc ..Gdzie podszedł każdy przeganiał więc siedział pod samochodem.....Widziałam że na łapce sie nie opiera ale ......tego sie nie spodziewałam miał prześwietlenie łapka złamana w trzech miejscach miał miec dziś operacje ale nie mogli zrobic musiał byc dzis na antybiotyku......Może jutro bedzie miał..Wet sprobuje poskładac ale marnie to widzi............mały zapierniczony , zapchlony taki brudny Mam dość takiego roku jeszcze nie miałam................A i miałam tel o małego facet chciał go bo jego kotka sie okociła , kocur zagryzł małe a ona ma dużo mleka :| Szok.............

lidka02

Post » Pt sie 21, 2015 21:02 Re: Im bardziej poznaję ludzi -tym mocniej kocham zwierzęta

lidka02 pisze:Tak to jest z Ludźmi ...
Mój Rambek sikal sama krwią wet , usg , leki zastrzyki .....jest lepiej ale ma kamienie i pisaek jak leki nie pomogą to operacja......Mały rudy co mi jeden został temp 41st nie wiadomo od czego jest w szpitaliku , a po drodze do weta zabrałam małego kota z pod samochodu , facet pomógł mi go złapać mały płakał całą noc ..Gdzie podszedł każdy przeganiał więc siedział pod samochodem.....Widziałam że na łapce sie nie opiera ale ......tego sie nie spodziewałam miał prześwietlenie łapka złamana w trzech miejscach miał miec dziś operacje ale nie mogli zrobic musiał byc dzis na antybiotyku......Może jutro bedzie miał..Wet sprobuje poskładac ale marnie to widzi............mały zapierniczony , zapchlony taki brudny Mam dość takiego roku jeszcze nie miałam................A i miałam tel o małego facet chciał go bo jego kotka sie okociła , kocur zagryzł małe a ona ma dużo mleka :| Szok.............

Faktycznie ten rok masz pechowy ale trzeba isc do przodu i myslec pozytywnie, tego gowna w tym swiecie sama nie uprzatniesz... Tak duzo robisz dla zwierzakow i chwala Ci za to. :1luvu:

Gosiagosia

Post » Sob sie 22, 2015 6:00 Re: Im bardziej poznaję ludzi -tym mocniej kocham zwierzęta

I jeszcze masz taką ładną grzywkę na dodatek ! :mrgreen:
Poważnie!
Prawo i Sprawiedliwość jest najbardziej mściwym gangiem politycznym w Europie./Davies

Obrazek
"Lepiej czasem zapalić małą świeczkę, niż przeklinać mrok.."

morelowa

Od: Sob gru 19, 2009 10:38

Post » Wto sie 25, 2015 20:20 Re: Im bardziej poznaję ludzi -tym mocniej kocham zwierzęta

Obrazek :mrgreen:
Dobro raz dane, wraca z podwójną siłą.
Kacperku[*]przepraszam Cię za to, co musiałam Ci dziś zrobić. Dziękuję Ci za 16,5 roku bycia razem.
05-1995-27-12-2011.:( :(
Rysio-16-02-2013 [*] :( :( Przecinak-Synuś-13-12-2016[*] :( :(
ObrazekObrazek

Hieny na pokład.
Dążymy do szczęścia, nie zadeptując trawników innym.
“Człowiek, który nie ma się czego bać, to człowiek, który nie ma czego kochać.”

meg11

Od: Wto sty 11, 2011 15:22

Post » Wto sie 25, 2015 20:28 Re: Im bardziej poznaję ludzi -tym mocniej kocham zwierzęta

meg11 pisze:Obrazek :mrgreen:

Cudne, widac ze przyjaciele. :1luvu:

Gosiagosia

Post » Śro sie 26, 2015 7:03 Re: Im bardziej poznaję ludzi -tym mocniej kocham zwierzęta

Piękne!
Prawo i Sprawiedliwość jest najbardziej mściwym gangiem politycznym w Europie./Davies

Obrazek
"Lepiej czasem zapalić małą świeczkę, niż przeklinać mrok.."

morelowa

Od: Sob gru 19, 2009 10:38

Post » Śro sie 26, 2015 16:03 Re: Im bardziej poznaję ludzi -tym mocniej kocham zwierzęta

Mam złe wieści mały rudy już go nie ma ;(
10953151_6673820533...58584573_n.jpg
Miałam tel od weta rano , wiadomość zła ..Rudy kotek ma wielotorbielowatość nerek.....Nie było zadnych szans na wyleczenie , to choroba genetyczna .....Spotkało to akurat jego...Kotek przez te pare dni tak schudł , nie jadł nie pił...Tem. spadała do 36.st.......................Nie można było już mu pomóc w żaden sposób ........Więc powiedziałam wetowi żeby pozwolił mu odejść...............Nie chce męczyć zwierzaka na siłę , jak on jest szmatka , nie je nie piłe i nie ma siły wstać...a i nie ma żadnych szans na wyzdrowienie ....Za parę dni sam by nas zostawił..Po co dokładać mu cierpienia ......Straszne to wiem nie powinno być tych wszystkich chorób......., ale są ................Żegnaj maleńki.
Zabrałam na chwile sunie z małym do siebie i pojechała przed wczoraj do Łodzi i na drugi dzień miała operacje usunięcia macicy..temp.41st , ropa sie lała masakra , małego p.Ola karmi na butelce..
http://www.fotosik.pl/zdjecie/usun/7K9d ... FHYPoEG7Ks
http://www.fotosik.pl/zdjecie/usun/Q_YU ... vnCPmbWOOa
I mam małego kota po operacji łapa złamana w trzech miejscach nie wiadomo czy sie uda ja uratować ale wet spróbował..
http://www.fotosik.pl/zdjecie/usun/DItg ... nYbxejDax6

Fotosik znow coś pozmieniał masakra..Taizu dziękuje za 2 paczki karmy gastro :1luvu:
I pozdrawiamy stadnie :mrgreen:

lidka02

Post » Śro sie 26, 2015 16:07 Re: Im bardziej poznaję ludzi -tym mocniej kocham zwierzęta

Współczuję... żegnaj, rudasku [*]
Nerki to paskudztwo

taizu

Post » Śro sie 26, 2015 16:08 Re: Im bardziej poznaję ludzi -tym mocniej kocham zwierzęta

Morelowa o grzywce ciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :ryk:

lidka02

Post » Śro sie 26, 2015 16:14 Re: Im bardziej poznaję ludzi -tym mocniej kocham zwierzęta

Kobitka ratuje kociaka z odpływu burzowego http://cheezburger.com/73793281/cats-re ... atspopular

taizu

Post » Śro sie 26, 2015 16:20 Re: Im bardziej poznaję ludzi -tym mocniej kocham zwierzęta

taizu pisze:Kobitka ratuje kociaka z odpływu burzowego http://cheezburger.com/73793281/cats-re ... atspopular

Dobra jest. :mrgreen:

Lidka nie te linki wkleiłaś. Do usunięcia zdjęcia :mrgreen:
Ostatnio edytowano Śro sie 26, 2015 16:21 przez meg11, łącznie edytowano 1 raz
Dobro raz dane, wraca z podwójną siłą.
Kacperku[*]przepraszam Cię za to, co musiałam Ci dziś zrobić. Dziękuję Ci za 16,5 roku bycia razem.
05-1995-27-12-2011.:( :(
Rysio-16-02-2013 [*] :( :( Przecinak-Synuś-13-12-2016[*] :( :(
ObrazekObrazek

Hieny na pokład.
Dążymy do szczęścia, nie zadeptując trawników innym.
“Człowiek, który nie ma się czego bać, to człowiek, który nie ma czego kochać.”

meg11

Od: Wto sty 11, 2011 15:22

Post » Śro sie 26, 2015 16:21 Re: Im bardziej poznaję ludzi -tym mocniej kocham zwierzęta

taizu pisze:Kobitka ratuje kociaka z odpływu burzowego http://cheezburger.com/73793281/cats-re ... atspopular

Zwierzaki sa mądre ..
Co do rudego to nawet miał tem u mnie o 6 rano w niedziele 35 st myślałam że trmometr sie zepsuł....tel do weta , ogrzałam nakarmiłam na siłę podniosła sie do 37 , pojechałam o 9 do weta dostał leki temp ta sama ...wet dał mu lek na apetyt troche zjadł i czekamy godzine mówi teraz mu sie tmp.podniesie spadła do 36 zostawiłam znów w szpitaliku .....I potem wet dzwonił rano do mnie bo już wiedział co jest ..Miałam cztery rude małe , dwa są w domkach i zdrowe , mała ruda chore serduszko też genetyczne i ten ;(
A tu mały od suni..

http://www.fotosik.pl/zdjecie/usun/k4pE ... hr97D0q8AN

lidka02

[poprzednia][następna]