Za ich zabiegi zapłacimy 160 zł.
Moderator: Estraven
Chiara pisze:Wrocław!
Daria znalazła koty przydomowe, dokarmiane nie wolno żyjące i pyta o lecznicę, która im pomoże, bo podobno nie należą się im talony. Polecicie coś ?
MalgWroclaw pisze:Chiara pisze:Wrocław!
Daria znalazła koty przydomowe, dokarmiane nie wolno żyjące i pyta o lecznicę, która im pomoże, bo podobno nie należą się im talony. Polecicie coś ?
A dlaczego się nie należą? To trzeba pojechać (nie dziś, w poniedziałek) do schroniska na ul. Ślazową i poprosić. Jeden człowiek, zameldowany we Wrocławiu, dostaje dwa talony. Te koty nie są wolno żyjące, tylko czyjeś? Nie trzeba opowiadać szczegółowo ich historii.
Na talony sterylizuje bardzo dobrze dr Ruśkiewicz
http://weterynarz-wroclaw.com.pl/
MalgWroclaw pisze:Chiara, napisałam pw. Odpowiedz, proszę
Chiara pisze:MalgWroclaw pisze:Chiara, napisałam pw. Odpowiedz, proszę
Nie znam szczegółów. Poproszono mnie o namiary na lecznicę, która pomoże więc szukam.
Czy ktoś może polecić lecznicę, która nie zedrze za sterylizację albo pomoże kotom w inny sposób ?
MalgWroclaw pisze:Ceny (poza talonami) w podanej lecznicy: kotka 180 zł, kot 95 zł.
Wychodzę do pracy i wrócę w nocy, więc nie będę czytać forum

Wiedziała ze chcę jej pomóc, zeszła trochę z drzewa tak ze udało mi się ją złapać
  Wiedziała ze chcę jej pomóc, zeszła trochę z drzewa tak ze udało mi się ją złapać    Na szczęście wożę w samochodzie na wszelki wypadek transporter, był jak znalazł. Kotka wiedziała co robi i miała szczęście ze na mnie trafiła.
   Na szczęście wożę w samochodzie na wszelki wypadek transporter, był jak znalazł. Kotka wiedziała co robi i miała szczęście ze na mnie trafiła.   Juz jest po sterylce. Do tego jest spore prawdopodobieństwo, że to ta ostatnia spod pracy Taty
  Juz jest po sterylce. Do tego jest spore prawdopodobieństwo, że to ta ostatnia spod pracy Taty   

Daria spotkała koty we Wrocławiu, Ania w Rychwale, kotka z trasy na Podlasiu już po sterylce, kotka z wymiany studenckiej i jeszcze ta ze spaceru z psami.
 Daria spotkała koty we Wrocławiu, Ania w Rychwale, kotka z trasy na Podlasiu już po sterylce, kotka z wymiany studenckiej i jeszcze ta ze spaceru z psami.   Nie wspominając o kotach po które jeździ się do staruszek i zabiera na zabiegi.
 Nie wspominając o kotach po które jeździ się do staruszek i zabiera na zabiegi. 
Chiara pisze:Karmicielka będzie załatwiać talony dla dwóch kotek.
. Bardzo dziwna kategoria.dokarmiane nie wolno żyjące
Użytkownicy przeglądający ten dział: Szymkowa i 39 gości