Tytek kot nad koty i Ciastko z Jagodą zapraszają :)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw lip 03, 2014 7:44 Re: Tytek kot nad koty i Ciastko z Jagodą zapraszają :)

Się witamy :kotek:

Nie zamknęłam maluchów na noc i miałam świetną pobudkę około 3 nad ranem ,szaleństwa nie było końca i kochaj i miziaj i baw się ..zostałam niecnie wykorzystana ,o 4 nie dałam rady i zamknęłam płaczących dzieciaków :oops:
Teraz śpią ,po zabawie i papu ,rude na drapaku ,Jagódka wtulona we mnie .

Ja zaś zamiast kawusi pije miętusie :twisted: ot durna baba . :lol:
Obrazek

dorcia44

Od: Pt maja 19, 2006 20:20

Post » Czw lip 03, 2014 8:03 Re: Tytek kot nad koty i Ciastko z Jagodą zapraszają :)

:ok: za zdrowy brzuszek.
Obrazek

muza_51

Od: Pon paź 04, 2010 10:04

Post » Czw lip 03, 2014 8:18 Re: Tytek kot nad koty i Ciastko z Jagodą zapraszają :)

Witaj Dorciu! :D
Oby szybko przeszło :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

Ewa L.

Od: Śro lut 27, 2013 20:02

Post » Czw lip 03, 2014 8:36 Re: Tytek kot nad koty i Ciastko z Jagodą zapraszają :)

dzięki kochane :1luvu:
Obrazek

dorcia44

Post » Czw lip 03, 2014 8:44 Re: Tytek kot nad koty i Ciastko z Jagodą zapraszają :)

A kropelki żołądkowe próbowałaś?
Dla mnie to jedyne co mi może pomóc - żadne nospy, ranigasty i inne uje muje dzikie węże tylko kropelki żołądkowe.
Obrazek

Ewa L.

Post » Czw lip 03, 2014 9:37 Re: Tytek kot nad koty i Ciastko z Jagodą zapraszają :)

ja mam nadkwasotę i wrzody i takie kwasy zawsze są dla mnie problemem ,ale nigdy nie potrafię z pewnych rzeczy zrezygnować Żołądek zawsze traktowałam jak śmietnik :oops: mieszając i nie zważając na nic ,wiedząc że efekty mogą być opłakane ,no łakomczuch jezdem :placz: dzień bez truskawek to dzień stracony itd itp. :mrgreen:
Obrazek

dorcia44

Post » Czw lip 03, 2014 9:42 Re: Tytek kot nad koty i Ciastko z Jagodą zapraszają :)

dorcia44 pisze:ja mam nadkwasotę i wrzody i takie kwasy zawsze są dla mnie problemem ,ale nigdy nie potrafię z pewnych rzeczy zrezygnować Żołądek zawsze traktowałam jak śmietnik :oops: mieszając i nie zważając na nic ,wiedząc że efekty mogą być opłakane ,no łakomczuch jezdem :placz: dzień bez truskawek to dzień stracony itd itp. :mrgreen:

Ale spróbuj z kropelkami.
Ja też mam straszne problemy ze zgagą bo mam refluks żołądkowy .Lekarz przepisał mi Control i po nim jest ok. Miewam zgagę ale to nie to co było. Kiedyś paliło mnie nawet jak się położyłam na prawym boku i uciskałam woreczek. Paliło, wzmagał się kaszel i dochodziło do wymiotów.
Obrazek

Ewa L.

Post » Czw lip 03, 2014 10:04 Re: Tytek kot nad koty i Ciastko z Jagodą zapraszają :)

ok.
chociaż nie mam kropelek i na razie nie kupię ,ale będę pamiętała.
Control ?
Obrazek

dorcia44

Post » Czw lip 03, 2014 10:35 Re: Tytek kot nad koty i Ciastko z Jagodą zapraszają :)

Dorcia Ty łakomczuchu :ryk:

Napisz mi na pw swój numer telefonu to zadzwonię i pogadamy.

Bo nie ukrywam, że dotarcie samej gdzieś poza centrum Warszawy mnie trochę przeraża, ale jak mi wytłumaczysz konkretnie co i jak to może uda mi się nie zabłądzić :oops: Jak parę lat temu odwiedzałam aamms to TŻ ze mną był i było łatwiej, a teraz on na koncert na Stadion pójdzie więc sama będę musiała :roll:
19.11.10 - Tosia (*) - kocie dziecko, któremu los dał tak mało czasu
26.08.11 - Czikita (*) moja pierwsza kocia miłość - przyszła, zabrała moje serce i odeszła tak szybko
14.12.12 - Felciu (*) zawsze będziesz z nami
26.04.14 - Papaja (*) najsłodsza strachliwa królewna, takiej już nie będzie
31.07.17 - Rudolf (*) moja najukochańsza kocia pierdoła

AgaPap

Od: Pt sie 31, 2007 6:49

Post » Czw lip 03, 2014 10:39 Re: Tytek kot nad koty i Ciastko z Jagodą zapraszają :)

dorcia44 pisze:ok.
Control ?

Sprawdziłam - CONTROLOC *20. Produkuje go Takeda Pharma Sp. Z.O.O. Al. Jerozolimskie 146A Warszawa. :D
Ale wydawany jest na receptę.
Jest fajny bo to maleńka tabletka jak czubek paznokcia u małego palca i bierze się nią raz dziennie ran na czczo. Na mnie działa rewelacyjnie.
Obrazek

Ewa L.

Post » Czw lip 03, 2014 13:09 Re: Tytek kot nad koty i Ciastko z Jagodą zapraszają :)

Ewa L. pisze:
dorcia44 pisze:ok.
Control ?

Sprawdziłam - CONTROLOC *20. Produkuje go Takeda Pharma Sp. Z.O.O. Al. Jerozolimskie 146A Warszawa. :D
Ale wydawany jest na receptę.
Jest fajny bo to maleńka tabletka jak czubek paznokcia u małego palca i bierze się nią raz dziennie ran na czczo. Na mnie działa rewelacyjnie.

to trzeba jeszcze iść do weta :strach:
AgaPap pisze:Dorcia Ty łakomczuchu :ryk:

Napisz mi na pw swój numer telefonu to zadzwonię i pogadamy.

Bo nie ukrywam, że dotarcie samej gdzieś poza centrum Warszawy mnie trochę przeraża, ale jak mi wytłumaczysz konkretnie co i jak to może uda mi się nie zabłądzić :oops: Jak parę lat temu odwiedzałam aamms to TŻ ze mną był i było łatwiej, a teraz on na koncert na Stadion pójdzie więc sama będę musiała :roll:

nio łakomczuch ze mnie okropny :oops: okres kiedy są owoce to największe wyzwanie dla mojego żołądka (zrypanego lekami ,sterydami itp.) rano idę z psami do ogródeczka zwanego kwieciście sralniczkiem :smokin: po drodze łyknę czarną porzeczkę ,zagryzę czerwoną ,wyrwę z paszczy ślimaka poziomkę i jest śniadanko :mrgreen:
Mój tel 501014862.
Druga słabość to słodycze , oczywiście nie wszystkie :wink: za to kawy nie słodzę :lol:

Niedługo szczepienie maluchów :strach:
Jeszcze ich nie ogłaszam poza forum .
Mieć takie dwa cukiereczki to sama radość :1luvu:
Obrazek

dorcia44

Post » Czw lip 03, 2014 14:56 Re: Tytek kot nad koty i Ciastko z Jagodą zapraszają :)

tak wygląda wizyta u mnie... :mrgreen:
Obrazek

maluchy rosną..
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

dorcia44

Post » Czw lip 03, 2014 15:17 Re: Tytek kot nad koty i Ciastko z Jagodą zapraszają :)

Obrazek

Obrazek
:1luvu: :1luvu:

Obrazek

większa niż kleszczyk 8O
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Czw lip 03, 2014 18:18 Re: Tytek kot nad koty i Ciastko z Jagodą zapraszają :)

ło matko i córko jakie piękności :1luvu:
Dorciu Controloc 20 mg można kupić bez recepty są opakowania po 7 i 14 tabletek tylko na receptę jest tańszy i można też dostać na receptę 40 mg

kaja888

Od: Pon wrz 29, 2008 21:03

Post » Czw lip 03, 2014 20:38 Re: Tytek kot nad koty i Ciastko z Jagodą zapraszają :)

Ale się morrrrdują :lol:
Obrazek

LimLim

Od: Sob lut 23, 2002 20:08

[poprzednia][następna]