Na jutro rano chyba nie ma dyżuru. Ja podjadę, ale chciałam się skupić na fotkach, więc dyżur mogę zrobić taki słabszy.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Wioleta71 pisze: Ja poproszę czwartek wieczór
The Szops pisze:Figa ma oczy ok, ta czarna to Nika i ona ma kiepskie oczy, Aro ja jutro weźmie do weta, jeśli uda mi się ją złapać![]()
Na jutro rano chyba nie ma dyżuru. Ja podjadę, ale chciałam się skupić na fotkach, więc dyżur mogę zrobić taki słabszy.
terenia1 pisze:Wioleta71 pisze:
Harry jak zawsze słodki, dziś próbował mnie kupić swoimi popisami i skakał na mnie z boksu jak go tam wkładałamTo niesamowite kocisko
![]()
![]()
![]()
Czarnuszek na samym dole strasznie harczy, tak jakby miał zapalenie krtani Chyba trzeba z nim to lekarza![]()
Na zdrowej
Nikusia ma okropne oczkai jeden z czarnuszków też On taki strachliwy jest.
Jak wchodziłam nie widziałam żadnego kotka w korytarzu![]()
Kończą się puszki
Wiolu jaki Harry takiego nie ma w kociarni?
Czarnuuszek na dole jest na antybiotykach mówisz o tym co go dziś przywiozłam ze schroniska - Pani Doktor go dziś oglądała.
I jeden z czarnuszków ma chore oczy ale który na zdrowej na zdrowej jest Nika ona ma brzydkiwe oczy czy ta druga czarna kotka na zdrowej czyli Figa nma brzydkie oczy? dziwne wczoraj ją ogladałam i było wszystko ok.
terenia1 pisze:Wioleta71 pisze: Ja poproszę czwartek wieczór
Wiolu cztery posty wczesniej Mara pisała że ona chce dyżur w czwartek wieczór więc się może jakoś dogadajcie.
Wioleta71 pisze:Mówię o tym Białaczkowym, to jak on/ona ma w końcu na imię?
Na zdrowej, to czarno-biała wydawało mi się, że to Nina ?
Jest na zdrowej jeszcze taki czarny kotek, on płochliwy jest. To chyba rodzeństwo z Niki?
A i nie wiem, czy to dla nas ważne, czy nie, ale koło Chatki (na zdrowej) leżał nieżywy gołąb
terenia1 pisze:Wioleta71 pisze:Mówię o tym Białaczkowym, to jak on/ona ma w końcu na imię?
Na zdrowej, to czarno-biała wydawało mi się, że to Nina ?
Jest na zdrowej jeszcze taki czarny kotek, on płochliwy jest. To chyba rodzeństwo z Niki?
A i nie wiem, czy to dla nas ważne, czy nie, ale koło Chatki (na zdrowej) leżał nieżywy gołąb
Koteczka białaczkowa w boksie to jest dziewczynka ma na imię Happy.
Na zdrowej są dwa czarne kotki jeden większy bardzo płochliwy to Niki siostra Niny i ona ma chore oczka, druga to Figa czarna schroniskowa zwariowana kotka i ona raczej oczy ma ok i nie jest płochliwa.
Wioleta71 pisze:Mara dasz radę wziąć inny dzień ?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Marmotka, niafallaniaf, puszatek, quantumix i 117 gości