Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
meksykanka pisze:Nie wytrzymałam i znowu zadzwoniłam do Basi (ona na pewno zda relację).
Ja tylko szybko donoszę, że z kociastymi lepiej![]()
Uffff i o to chodzi.
joanna3113 pisze:Bardzo pilnie potrzebna kotka karmiąca, może znajomi mają, bo na forum niekt się nie odzywa.
horacy 7 pisze:joanna3113 pisze:Bardzo pilnie potrzebna kotka karmiąca, może znajomi mają, bo na forum niekt się nie odzywa.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
W schronisku można by spytać lecz po Szyszce boję się bo efekty mogą być niebezpieczne.Wśród znajomych niestety nie mam na pewno.Może do dziewczyn do Olsztyna napiszę i spytam.
horacy 7 pisze:joanna3113 pisze:Bardzo pilnie potrzebna kotka karmiąca, może znajomi mają, bo na forum niekt się nie odzywa.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
W schronisku można by spytać lecz po Szyszce boję się bo efekty mogą być niebezpieczne.Wśród znajomych niestety nie mam na pewno.Może do dziewczyn do Olsztyna napiszę i spytam.
ksb pisze:horacy 7 pisze:joanna3113 pisze:Bardzo pilnie potrzebna kotka karmiąca, może znajomi mają, bo na forum niekt się nie odzywa.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Schronisko nie powinno być brane pod uwagę.
horacy 7 pisze:Wetki też już w progu lecznicy pytają jak tam koty .Same widzą co się teraz działo z tymi biedakami jak strasznie chorowały,jak trudne było leczenie ,jak musieliśmy jeździć przez te 4 tygodnie i walczyć o każde istnienie.Jeszcze teraz to zatrucie ,dzisiaj nie wzięły nawet złotówki za wizytę.Dr Ela jest wspaniałym człowiekiem .Wszyscy dzisiaj na poczekalni zagladali do transportera i oglądali było dużo praktykantów którzy obserwowali naszą walkę i ogromny kunszt wetki przy ratowaniu malców.Śmiali się ,że najmniejsze venflony były wielkie na tych łapkach gdy kocięta miały tydzień i podziwialiśmy dr.że je tak sprawnie zakłada.
horacy 7 pisze:ksb pisze:horacy 7 pisze:joanna3113 pisze:Bardzo pilnie potrzebna kotka karmiąca, może znajomi mają, bo na forum niekt się nie odzywa.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Schronisko nie powinno być brane pod uwagę.
Niestety tak ,tylko głośno myślałam.Przepraszam.
Użytkownicy przeglądający ten dział: katikot i 43 gości