cz. III Kocia Przystań Sosnowiec

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto paź 25, 2011 8:44 Re: Kocia Przystań Sosnowiec III odsłona :)

Szukam transportu do Mysłowic :lol:

Dziś na oględziny musi jechać Stil, Koko na operację oraz Mięta na kontrolę. Chciałabym też wziąść Blondi na obejrzenie ucha, ma strasznie zdeformowane to ucho :roll:

Czy ktoś może pomóc?
Jeśli tak to proszę o telefon!!!

Mój jest w podpisie
MIKUŚ

Post » Wto paź 25, 2011 12:51 Re: Kocia Przystań Sosnowiec III odsłona :)

mar_tika pisze:A ja mam pytanie odnośnie tylu przybyłych nowych kotów.Ktory zostaje ,a który idzie na wolność.Będe na dyżurze w tym tyg to od razu porobię fotki tylko muszę widzieć komu :roll:

Monika co u Lorki? Jak sie dziewczyna sprawuje?

Lora pierwszą noc zaliczyła wzorowo :lol: Ciągle tylko ją nosić i głaskać jak narazie nowi zachwycenie. Lorka dostała lekkie rozwolnienie ale ma nadzieje że to ze mniany otoczenia.
Obrazek

felinae

Od: Pt paź 26, 2007 12:32

Post » Wto paź 25, 2011 13:10 Re: Kocia Przystań Sosnowiec III odsłona :)

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Wto paź 25, 2011 13:11 Re: Kocia Przystań Sosnowiec III odsłona :)

za wszystkie kociaste pod wasza opieka :piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa: http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/a31 ... 94dac.html

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Wto paź 25, 2011 14:02 Re: Kocia Przystań Sosnowiec III odsłona :)

Jak rozpoznać która to Selena a która Czarnotka :?:
Lola, Helenka, Tadeusz -koty, Toffik, Mika -psy, Szyszka - szynszyla, Riko - fretka

Arabella26

Od: Wto wrz 20, 2011 14:01

Post » Wto paź 25, 2011 14:15 Re: Kocia Przystań Sosnowiec III odsłona :)

Arabella26 pisze:Jak rozpoznać która to Selena a która Czarnotka :?:

czarna da sie poglaskac a selena ucieka :lol:

herzpl

Od: Czw mar 04, 2010 11:27

Post » Wto paź 25, 2011 14:31 Re: Kocia Przystań Sosnowiec III odsłona :)

DYZUR-MASAKRA :!: sprzatanie w boksach to daremna robota zanim doszlam do ostatniego to w pierwszym byl balagan :roll: czemu piszecie ze kotka w boksie dwa do adopcji a na boksie pisze ze ona dzika :?: BASIA :!: znalazlam puszke z jedzeniem dla edka jak nalalam wody do wiadra to mi zaczela w nim plywac 8O niestety wczesniej karmilam koty i teraz ma dwie otwarte :? nie pamietam czy ja wynioslam do "lodowki" gdyby byla gdzies na kociarni to moze ja wyzucic :?:
edek dalej ma biegunke a ten "duzy" rudy mial pusta kuwete w sensie nie zalatwil sie ale jest kochany :!: chyba wszystkie rude sa takie... tylko edek drze morde i ma niesamowita moc w pyszczku ,jak dziecko- zeby pogadac z dziewczynami musialam go brac na rece wtedy jest cicho do tego jak zaczyna plakac to za nim placze ta bez oczka i nowy w boksie 5 :roll: a ira "wyje do ksiezyca "staje na dwuch lapach w rogu drzwi i wyje doslownie....

herzpl

Post » Wto paź 25, 2011 14:48 Re: Kocia Przystań Sosnowiec III odsłona :)

herzpl pisze:
Arabella26 pisze:Jak rozpoznać która to Selena a która Czarnotka :?:

czarna da sie poglaskac a selena ucieka :lol:

Dzieki :wink:
Lola, Helenka, Tadeusz -koty, Toffik, Mika -psy, Szyszka - szynszyla, Riko - fretka

Arabella26

Post » Wto paź 25, 2011 17:25 Re: Kocia Przystań Sosnowiec III odsłona :)

felinae pisze:
mar_tika pisze:A ja mam pytanie odnośnie tylu przybyłych nowych kotów.Ktory zostaje ,a który idzie na wolność.Będe na dyżurze w tym tyg to od razu porobię fotki tylko muszę widzieć komu :roll:

Monika co u Lorki? Jak sie dziewczyna sprawuje?

Lora pierwszą noc zaliczyła wzorowo :lol: Ciągle tylko ją nosić i głaskać jak narazie nowi zachwycenie. Lorka dostała lekkie rozwolnienie ale ma nadzieje że to ze mniany otoczenia.

Super wieści :ok: by tak dalej było :ok:

Tak jak Marta mówi Selena ucieka przed dotykiem ręki i ma ciachnięte ucho

mar_tika

Od: Pon sty 08, 2007 19:31

Post » Wto paź 25, 2011 17:27 Re: Kocia Przystań Sosnowiec III odsłona :)

Zapomniałam zdjąć karteczkę. Box nr 2 to Blondi - ulubienica mojego ojca :oops:

Zaraz jedziemy z ekipą do Dr Kostrzewskiego - Naszego magika.
Mam nadzieję że będę mieć same dobre wieści jak wrócę, choć do końca w to nie wierzę :roll:

Trzymajta kciuki :ok:
MIKUŚ

Post » Wto paź 25, 2011 17:29 Re: Kocia Przystań Sosnowiec III odsłona :)

Dziewczyny najprościej poznać po uszach!!!

Czarnotka vel. perszing ma uszy całe.
Selena ma prawe ucho cięte!!
MIKUŚ

Post » Wto paź 25, 2011 17:30 Re: Kocia Przystań Sosnowiec III odsłona :)

MIKUŚ pisze:Zapomniałam zdjąć karteczkę. Box nr 2 to Blondi - ulubienica mojego ojca :oops:

Zaraz jedziemy z ekipą do Dr Kostrzewskiego - Naszego magika.
Mam nadzieję że będę mieć same dobre wieści jak wrócę, choć do końca w to nie wierzę :roll:

Trzymajta kciuki :ok:

ale ona sie boi :?

herzpl

Post » Wto paź 25, 2011 17:34 Re: Kocia Przystań Sosnowiec III odsłona :)

herzpl pisze:ale ona sie boi :?

Boi się owszem, ale jest cudowna i łagodna. Nic nikomu nie zrobi. Tylko delikatnie. Jest kochana i miziasta. Była u mnie na chacie 3 godziny i jestem pewna że będzie idealnym kotem domowym. Musi tylko poznać wszystkich. Nie bójcie sie jej absolutnie!
MIKUŚ

Post » Wto paź 25, 2011 21:13 Re: Kocia Przystań Sosnowiec III odsłona :)

Bosze!!!!!! Edek to wariat :lol: Sajgon był niemiłosierny 8O dziora się biedactwo strasznie aż przechodnie się rozglądają.
Jakaś biegunka jest na ogólnej.
A tak ogólnie :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Pewnie coś tam nie tak zrobiłam za co z góry przepraszam ale normalnie w panike popadłam jak weszłam bo czegoś takiego to jeszcze nie widziałam. Misek do pustych nie wkładałam bo nie wiedziałam co której dać. Ważne żeby panienki miały czysto jak wrócą od doktorka.

Arabella26

Post » Wto paź 25, 2011 22:57 Re: Kocia Przystań Sosnowiec III odsłona :)

Może Edziocha do weta zabrać? Barbara?
Mnie biegunka przyprawia o dreszcze osobiście :(
Marzę o tym żeby ten mały obdrzymorda juz był z nami ale na pewno nie przed szczepieniem.
Jak coś będzie potrzebne to najlepiej kontaktować się ze mną smsem - 880 064 022 ponieważ teraz jestem albo w robocie albo na wykładach - ciężko wcelować.
Obrazek Obrazek

Faflok

Od: Czw kwi 29, 2010 12:13

[poprzednia][następna]