Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
ulvhedinn pisze:Coś mi się przewinęło o gitarze? Na dogo ktoś właśnie pilnie szuka gitary....
Tweety pisze:
Dzisiaj na kociarni tłumy, ludzie z prezentami, pani z ouszaczem do pożyczenia (zobaczymy czy da radę, bo do mniejszych powierzchni), państwo w sprawie Sake.
Odebrałam od p. Marcina z mmkraków ze 6 kg royala. Prosił o napisanie jakiej karmy potrzebujemy to cyklicznie będzie podrzucał i chce porobić fotki naszych pieszczoszków, bo chodzi na kurs dla fotografików i musi ćwiczyć:)
elzak3 pisze:Endokrynolog dla dorosłego?
miszelina pisze:A oto jest Atis:
miszelina pisze:ulvhedinn pisze:Coś mi się przewinęło o gitarze? Na dogo ktoś właśnie pilnie szuka gitary....
Gitara jest u Annazoo. Annazoo się przeprowadza, jakby ktoś chciał, to chętnie na pw podam nr telefonu. Łatwiej byłoby jej przeprowadzić się bez gitary
vanja pisze:czy w najblizsza sobote przed poludniem ktos moze zawiesc mnie z kocia rodzinka na Sanocka? Robert ma szkole i nie moze. Nie chcialabym z takimi maluchami tluc sie autobusem, ale jak nikt nie da rady to pojade komunikacja.
brązowobiali pisze:vanja pisze:czy w najblizsza sobote przed poludniem ktos moze zawiesc mnie z kocia rodzinka na Sanocka? Robert ma szkole i nie moze. Nie chcialabym z takimi maluchami tluc sie autobusem, ale jak nikt nie da rady to pojade komunikacja.
O jakiej porze dokładnie?
Tweety pisze:No i najważniejsze: Sake ma do, fajny dom!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 36 gości