Nim..3 Schr.Łódź- Maciuś bez domu:( Rudiś...:((

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie mar 27, 2011 14:13 Re: Nim..3 Schr.Łódź Paris&HiltonDoPoznania:) NiebieskaRatunku!

Ale fajne wiadomości :1luvu:
Dużo spokoju i miłości w nowych domkach :ok: :1luvu:

Farcia

Od: Pon lis 22, 2010 14:18

Post » Nie mar 27, 2011 14:35 Re: Nim..3 Schr.Łódź Paris&HiltonDoPoznania:) NiebieskaRatunku!

ruru pisze:niebieska MIszka już w domu u p. Sebastiana
dzisiaj nawet pochrupała chrupki :ok: :ok: :ok:
Bardzo, bardzo dziękuję CatAngel i mgska i wszystkim za pomoc w ogłaszaniu i promowaniu Kici !!!! :1luvu: :1luvu:

Jest już na FB krótka relacja z nowego domku:

Rozejrzała się po wszystkich kątach i znalazła sobie wreszcie ciche miejsce, z którego bacznie obserwuje swoją nową rodzinkę :)
Misza jest już w nowym domku. :)

Życzę Koteczce dużo miłości od nowych opiekunów :1luvu:

Amelia Poulain

Od: Nie sty 16, 2011 13:58

Post » Nie mar 27, 2011 14:38 Re: Nim..3 Schr.Łódź Paris&HiltonDoPoznania:) NiebieskaRatunku!

Super :)

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

Post » Nie mar 27, 2011 14:45 Re: Nim..3 Schr.Łódź Paris&HiltonDoPoznania:) NiebieskaRatunku!

:piwa:
Pycha kroczy przed upadkiem. A za upadkiem kroczy śmieszność... :mrgreen:

WarKotka

Od: Pt lip 31, 2009 20:39

Post » Nie mar 27, 2011 14:52 Re: Nim..3 Schr.Łódź Paris&HiltonDoPoznania:) NiebieskaRatunku!

nie czytałam zbyt uważnie historii Miszy :oops:
czy wiadomo coś na temat jej możliwości rozrodczych? :lol:
w sensie czy ciachnięta?
Obrazek

Femka

Od: Sob mar 24, 2007 19:56

Post » Nie mar 27, 2011 16:47 Re: Nim..3 Schr.Łódź Paris&HiltonDoPoznania:) NiebieskaRatunku!

:piwa: :piwa: :piwa: :piwa: świetnie :1luvu: :1luvu:

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

Post » Nie mar 27, 2011 17:01 Re: Nim..3 Schr.Łódź Paris&HiltonDoPoznania:) NiebieskaRatunku!

Dziś Miszka miała specjalnie ogolony brzuszek w celu sprawdzenia, czy jest wysterylizowana.
Blizny nie było, więc raczej nie jest...
Nowy domek jest już umówiony na sterylizację Miszki, więc myślę, że będzie dobrze :ok:

Fajne dziś te domki były.
Paris i Hilton też super trafili :ok:

Na Radomsko zagłosowałam już wczoraj - bez żadnych problemów.
Karmel['] Taurus['] Miki [']Andzia [']
http://kotylion.pl/
https://www.facebook.com/kotylion.viva

Duszek686

Od: Sob kwi 25, 2009 22:42

Post » Nie mar 27, 2011 17:02 Re: Nim..3 Schr.Łódź Paris&HiltonDoPoznania:) NiebieskaRatunku!

ok, dzięki.
Obrazek

Femka

Od: Sob mar 24, 2007 19:56

Post » Pon mar 28, 2011 12:30 Re: Nim..3 Schr.Łódź Paris&Hilton w Poznaniu:)Niebieska w Domu:)

Witram
Nie napisałam wczoraj bo mięliśmy jeszcze troszkę pracy i wieczorem padliśmy do łóżek i jak się okazało koty z nami.
Generalnie wieczór był jeszcze bardzo nerowy zwłaszcza dla hiltonka ale potem spał już ze mną.
Ze paris jest dobrze tylko ona ma coś nie tak z nóżkami albo z biodrem, pisałam do tatiany w tej sprawie.
To rzecz jasna niczego nie zmienia tylko się poprostu martwię .Ale będziemy to sprawdzać.
Dzisiej to już szaleństwo, żarełko, gonitwa ogólnie chyba radość...
Bardzo się boją jak słyszą klucz w zamku, wtedy chowają się pod łóżko i serduszka im walą ale wszystko przyjdzie z czasem, spokój też
Będę na bieżąco wrzucała fotki

ps paris z całą swoją ślepotą jest takim łobuzem,że koniec :1luvu:

karolmyk

Od: Śro mar 23, 2011 11:59

Post » Pon mar 28, 2011 12:33 Re: Nim..3 Schr.Łódź Paris&Hilton w Poznaniu:)Niebieska w Domu:)

o dzięki za relację :1luvu: :1luvu: :1luvu:
czekałam jak na szpilkach, a juz nie chciałam głowy zawracać.
kurcze nie wiem co z tą nóżką- w schronisku nic nie zauważyłam :(
Obrazek
Obrazek

ruru

Od: Sob gru 29, 2007 20:10

Post » Pon mar 28, 2011 12:44 Re: Nim..3 Schr.Łódź Paris&Hilton w Poznaniu:)Niebieska w Domu:)

Wiesz co nie chcę się wymądrzać ale miałam takiego kotka kiedyś.
Czasami dziwnie stawia łapki, chodzi jakby bokiem to może śwaiadczyć o jakichś zaburzenaich neurologicznych.
Nie przszakadza jej to bardzo ale jest zauważalne jak chodzi po większej przestrzeni.
Mi nie chodzi o to że mam jakieś pretensje albo coś , nic z tych rzeczy.
Poprostu się boję o nią.
Myśle że ktoś mógł ją kiedyś kopnąć albo coś takiego dlatego tak jest,
zobaczymy
Na razaie warjują i jest ok

karolmyk

Od: Śro mar 23, 2011 11:59

Post » Pon mar 28, 2011 12:44 Re: Nim..3 Schr.Łódź Paris&Hilton w Poznaniu:)Niebieska w Domu:)

Fajnie że jest relacja :)

W schronisku często ciężko wiele rzeczy zauważyć. Te boksy szpitalne malutkie, kot się ledwo co porusza, wiele kotów chodzi przyklejonych do podłogi, ciężko zauważyć że coś jest nie tak.
Teraz trzeba dać im chwilkę czasu na uspokojenie, może na razie nie ciągać do weta, może przejdzie, skoro biegają, ganiają się, to nie jest to nic bolesnego i może warto chwilkę poczekać, bo trochę przeżyć ostatnio miały.

Na relację i fotki będę czekać, karolmyk, a może tak założyć im osobny wątek i tutaj podać link do niego :)

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

Post » Pon mar 28, 2011 12:54 Re: Nim..3 Schr.Łódź Paris&Hilton w Poznaniu:)Niebieska w Domu:)

ogromnie się cieszę, że kociaki już bezpieczne, w domku.
Kochane, kocie serduszka też się w końcu uspokoją.....
:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

Post » Pon mar 28, 2011 13:02 Re: Nim..3 Schr.Łódź Paris&Hilton w Poznaniu:)Niebieska w Domu:)

az sie leska w oku zakreciła jak miło sie czyta o Paris i Hilton i o Miszy :1luvu:
"Umrzeć - tego nie robi się kotu,bo co ma począć kot w pustym mieszkaniu.." - Wisława Szymborska.

Obrazek

Ciepła

Od: Nie cze 22, 2008 14:10

Post » Pon mar 28, 2011 13:47 Re: Nim..3 Schr.Łódź Paris&Hilton w Poznaniu:)Niebieska w Domu:)

Myślę, ża wartoby tu umieścić koty z Kosodrzewiny - Femka w tej chwili ma możliwość wyadoptowywania ich do domów stalych.
To dla tych zwierzaków wielka szansa - jeśli macie chetnych na koty, prosze, kierujce ich do Femki - myślę, że po południu poda więcej informacji - na razie tyle:

Femka pisze:Właśnie wróciłam z Kosodrzewiny.
Dzisiaj, gdybym miała 30 domków na koty oswojone i proludzkie, wszystkie wyszłyby z legalnymi umowami adopcyjnymi i kotami. Czytałam tyle biadolenia w wątkach na temat Wojtyszek i Kosodrzewiny, że żal kotów, że nie ma jak ich wyciągnąć.
Osoby zainteresowane wyadoptowaniem tamtych kotów zapraszam. Póki mogę tam jeździć, mam otwarte drzwi do adopcji, również psów.
Zachęcam do zakupów w zooplusie przez zielony banerek na blogu - zooplus coś przekazuje na nasze podopieczne kocie bidy. http://domowepiwniczne.blogspot.com/

kalewala

Od: Śro cze 29, 2005 13:55

[poprzednia][następna]