Erin pisze:Witam wszystkich i popieram pomysł Szalonego Kota odnośnie wspólnego smażenia.
Inaczej zrobić może i zrobię, ale przywieźć już nie dam rady
Przyjedziemy po Ciebie autkiem - terenówką!

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Erin pisze:Witam wszystkich i popieram pomysł Szalonego Kota odnośnie wspólnego smażenia.
magdajedral pisze:To w takiej sytuacji nasze spotkanie będzie trwało minimum tydzień
Erin pisze:Jozefina, Ty nie bądź taka dowciapna
Marzenia11 pisze:
Erin - czy Ty wyłapałaś posta informującego o poszerzeniu się listy pierogowej? Myslę, ze 400 to już minimum..
Marzenia11 pisze:Erin pisze:Witam wszystkich i popieram pomysł Szalonego Kota odnośnie wspólnego smażenia.
Przyjedziemy po Ciebie autkiem - terenówką! :ryk:![]()
EdytaB_a pisze:Chciałam tylko napisać, że Lalunia nauczyła się otwierać sobie drzwi![]()
Jak na razie udaje jej sie tylko z jednymi, w których leciutko "chodzi " klamka (tych na podwórko nie ma szans otworzyć - jakbyś sie martwiła Smarti)
Mądra kicia![]()
EdytaB_a pisze:Erin a ty finansowo dasz radę- tir wynająć rzecz jasna
EdytaB_a pisze:Wkleję tu bo nie wiem Smarti czy doczytałaś o Lali:EdytaB_a pisze:Chciałam tylko napisać, że Lalunia nauczyła się otwierać sobie drzwi![]()
Jak na razie udaje jej sie tylko z jednymi, w których leciutko "chodzi " klamka (tych na podwórko nie ma szans otworzyć - jakbyś sie martwiła Smarti)
Mądra kicia![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue i 64 gości