Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
_leśna_ pisze:A ja dodam że wczoraj było z nią nieciekawie i zastanawiałam się czy w ogóle dożyje do dzisiaj
Magdalena - dzięki za DT dla nich :]
_leśna_ pisze:A ja dodam że wczoraj było z nią nieciekawie i zastanawiałam się czy w ogóle dożyje do dzisiaj
Magdalena - dzięki za DT dla nich :]
Gibutkowa pisze:Ufff... już myślałam że coś innego przeczytamkamień z serca
Gibutkowa pisze:smarti pisze:dzięki też Sz.Kotu za kontakt do pani która...... zakochała się w Ciumci![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
pani jest z Wrocławia,a ja bardzo lubię domki z Wrocławia !!!
na dokocenie do kocurka,remont w mieszkaniu kończy się 1 lipca.
dlatego uprzejmie zapytowywuję Gibutkową czy miałaby ochotę udać się do pani na wizytę pa![]()
Gibutkowa może kogoś naraić do wizyty PA, bo sama jest w tej kwestii tzw. "dupą wołową"![]()
Ciesze się że Ciumcia może zostanie Wrocławianką![]()
![]()
Czy ktoś doświadczony mógłby w tym pomóc? Ja sama jestem - jak wyżej napisałam
JaEwka pisze:Gibutkowa pisze:Ufff... już myślałam że coś innego przeczytamkamień z serca
Gibutkowa pisze:smarti pisze:dzięki też Sz.Kotu za kontakt do pani która...... zakochała się w Ciumci![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
pani jest z Wrocławia,a ja bardzo lubię domki z Wrocławia !!!
na dokocenie do kocurka,remont w mieszkaniu kończy się 1 lipca.
dlatego uprzejmie zapytowywuję Gibutkową czy miałaby ochotę udać się do pani na wizytę pa![]()
Gibutkowa może kogoś naraić do wizyty PA, bo sama jest w tej kwestii tzw. "dupą wołową"![]()
Ciesze się że Ciumcia może zostanie Wrocławianką![]()
![]()
Czy ktoś doświadczony mógłby w tym pomóc? Ja sama jestem - jak wyżej napisałam
To dawaj pójdziemy razem
Magdalena424 pisze:AniaWrocław pisze:Magdalena424 pisze:mawin pisze:Magdalena424 o której jedziesz po koteczkę? wiesz może jak malutka się czuje?
koło 12-tej powinnam być w schronie
mała ponoć bez zmian, ciężko oddycha więc obawaiam sie czy nie ma urazów wewnętzrnych![]()
zobaczymy co powie wet schroniskowy i potem mój ....
Sorry, że się wtrącam, ale może usg lub rtg?
no to dziewczyna już u mnie....
a jakby było mało to najprawdopodobniej jej brat też u mnie .....
nie wygląda i nie zachowuje się najgorzej, jest żywa zjadła 3.5 ml gerberkawięc nie jest źle, ogólnie jest bardzo ruchliwa jak na kotę z pękniętym podniebieniem - powiem szczerze, liczyłam się z dużo gorszym jej stanem
Koleżka z kolei wygląda na młodszego niż ona ale oba koty w odstępie dnia zostały do schronu z jednego miejsca dostarczone - i ma problemy z wypróżnianiem, zjadł też gerberka i spał jak masowany miał brzusio![]()
ogólnie słodziaki z nich niemiłosierne
założyłam wątek osobny ale jeszcze mało napisałam, uzupełnię wieczorem
zaraz do mojego weta lece z nimi ...
turkawka pisze:JaEwka pisze:No w kupie siła
A ja się też zgłosiłam na PWTo co - idziemy we trzy?
JaEwka pisze:Hahaha przyjdziemy i jak nas zobaczą co pomyślą : Ej co jest to wizyta przedadopcyjna czy jakiś najazd![]()
Gibutkowa pisze:JaEwka pisze:Hahaha przyjdziemy i jak nas zobaczą co pomyślą : Ej co jest to wizyta przedadopcyjna czy jakiś najazd![]()
Wbijemy sie w porze obiadowej![]()
![]()
AniaWrocław pisze:Magdalena424 pisze:AniaWrocław pisze:Magdalena424 pisze:mawin pisze:Magdalena424 o której jedziesz po koteczkę? wiesz może jak malutka się czuje?
koło 12-tej powinnam być w schronie
mała ponoć bez zmian, ciężko oddycha więc obawaiam sie czy nie ma urazów wewnętzrnych![]()
zobaczymy co powie wet schroniskowy i potem mój ....
Sorry, że się wtrącam, ale może usg lub rtg?
no to dziewczyna już u mnie....
a jakby było mało to najprawdopodobniej jej brat też u mnie .....
nie wygląda i nie zachowuje się najgorzej, jest żywa zjadła 3.5 ml gerberkawięc nie jest źle, ogólnie jest bardzo ruchliwa jak na kotę z pękniętym podniebieniem - powiem szczerze, liczyłam się z dużo gorszym jej stanem
Koleżka z kolei wygląda na młodszego niż ona ale oba koty w odstępie dnia zostały do schronu z jednego miejsca dostarczone - i ma problemy z wypróżnianiem, zjadł też gerberka i spał jak masowany miał brzusio![]()
ogólnie słodziaki z nich niemiłosierne
założyłam wątek osobny ale jeszcze mało napisałam, uzupełnię wieczorem
zaraz do mojego weta lece z nimi ...
O, super wieści!A gdzie ten wątek?
playbunny71 pisze:Plamka miala dzisiaj usuwane zabki miala stan zapalny w pyszczkubiedna wybudza sie z narkozy. no i miala jeszcze robione testy na HIV bialaczke i mocznik ze wzgledu na jej wiek (16 latek) wszystko jest okej na szczescie ale biedaczka cierpi
Użytkownicy przeglądający ten dział: kasiek1510, Paula05, puszatek i 98 gości