DT SMARTI - pierwsza część.

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie sty 30, 2011 18:42 Re: DT SMARTI-szukamy transportu Wawa-Katowice-Wawa,lub odwr....

Gibutku-Pan Maciek od Julci jest wspaniały i wymarzony...i traktuję go w swoim umyśle jako absolutny wyjatek potwierdzający regułę...ale może rzeczywiscie powinnam to przemyśleć i się przełamać-niby dzwonią fajni panowie z ogł ,rozmawiają miło i b.sensownie,ale ja jak słyszę meski głos to od razu się najeżam...wiadomo to efekt tych różnych ostatnich wydarzeń-człowiek wszedzie węszy ...

jak tak dobrze pomyśleć -to mam kolejny wyjątek- pan od Ernesta też jest fantastyczny-kocha go i rozpuszcza jak nie wiem co...
i mój mąż,i nasz przyjaciel-też wspaniali kociarze..-muszę chyba pozbyć sie swoich fobii..
ale wiesz gdybym zrobiła choć jedną skuchę i dała kicia komuś nieodpowiedniemu, to bym się chyba posiekała tępym narzędziem :mrgreen:

sesja się odbyła-mój mąż pracuje z photoshopem :ryk: :ryk: :ryk: ..

Melcia z tamta kicią są za stare dla tej pani :mrgreen: ta pani ma duże wymagania chociaz jednak wydaje się miać wielkie serce dla kiciów.
pochowała dopiero co roczną rasową kotkę z hodowli (na serce) i teraz ma obsesję na punkcie zdrowia-trochę ją rozumiem i rozumiem jej ból i obawy.

dlatego założę jej wątek poszukujący dwupaczku i niech dalej domki się prezentują.
ja nie mam na to czasu choc oczyw. trudno mi "zmarnować" moje ogł. skoro moje kicie domki znalazły, i nie przekazać kontaktów innym DT

I mam bombę-Melcia chyba ma domek u siostry mojego wet.Kamila.
Byłaby pod jego dozywotnią opieką-w mieszkaniu na 2-gim pietrze, niewychodząca u młodego małżeństwa.A wet Kamil razem z siostrą,był długie lata wolontariuszem w schronie w Żyrardowie i b.kocha zwierzęta-także oboje b. porządni ludzie.

Edisia już z Bablem pozostawieni sami sobie-na noc go jeszcze zabiorę ale jutro już od rana niech sobie sami radzą....chyba zobaczyła ze Bąblowi nie podskoczy i skończył się pisk i wrzask-teraz juz tylko czekamy na goracą miłośc.
Edzi już futerko ładnie zarasta,strupków nie ma ,drapania prawie też.
Lada dzień w miare przypływu gotówki,pojadą na testy al. a potem to już tylko nowe,szczęśliwe zycie przyd nimi w domku jaki obiecała alareipan :D

Bąbel jest przeuroczym przylepą i megamiziakiem i na prawdę Edzia ma dużo szczęścia ze zdobyła takiego przystojniaka :kotek: :kotek: w końcu jej charczenie nie jest zbyt zachęcające :mrgreen: :D i niejednego by zniechęciło... :roll:
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Nie sty 30, 2011 19:00 Re: DT SMARTI-szukamy transportu Wawa-Katowice-Wawa,lub odwr....

smarti pisze:Edisia już z Bablem pozostawieni sami sobie-na noc go jeszcze zabiorę ale jutro już od rana niech sobie sami radzą....chyba zobaczyła ze Bąblowi nie podskoczy i skończył się pisk i wrzask-teraz juz tylko czekamy na goracą miłośc.
Edzi już futerko ładnie zarasta,strupków nie ma ,drapania prawie też.
Lada dzień w miare przypływu gotówki,pojadą na testy al. a potem to już tylko nowe,szczęśliwe zycie przyd nimi w domku jaki obiecała alareipan :D

Bąbel jest przeuroczym przylepą i megamiziakiem i na prawdę Edzia ma dużo szczęścia ze zdobyła takiego przystojniaka :kotek: :kotek: w końcu jej charczenie nie jest zbyt zachęcające :mrgreen: :D i niejednego by zniechęciło... :roll:

siem czepiasz, o :evil: :D :D :D

a ona bardzo charczy gdy jest Bąbel? :roll:
ile kosztują te testy?
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Nie sty 30, 2011 19:05 Re: DT SMARTI-szukamy transportu Wawa-Katowice-Wawa,lub odwr....

przy poznaniu bardzo-teraz już mniej..
ale gdybyś widziała tą parkę-nie są przykładem klasycznej kociej urody choć oczywiście są na swój sposób piękną parką...
ale on ma b.geste,takie misiowate futerko i przy nim Edzia wygląda na jeszcze bardziej wyleniałą..

testy jeszcze nie wiem,dowiem się.
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...

smarti

Post » Nie sty 30, 2011 19:31 Re: DT SMARTI-szukamy transportu Wawa-Katowice-Wawa,lub odwr....

smarti pisze:Gibutku-Pan Maciek od Julci jest wspaniały i wymarzony...i traktuję go w swoim umyśle jako absolutny wyjatek potwierdzający regułę...ale może rzeczywiscie powinnam to przemyśleć i się przełamać-niby dzwonią fajni panowie z ogł ,rozmawiają miło i b.sensownie,ale ja jak słyszę meski głos to od razu się najeżam...wiadomo to efekt tych różnych ostatnich wydarzeń-człowiek wszedzie węszy ...

jak tak dobrze pomyśleć -to mam kolejny wyjątek- pan od Ernesta też jest fantastyczny-kocha go i rozpuszcza jak nie wiem co...
i mój mąż,i nasz przyjaciel-też wspaniali kociarze..-muszę chyba pozbyć sie swoich fobii..
ale wiesz gdybym zrobiła choć jedną skuchę i dała kicia komuś nieodpowiedniemu, to bym się chyba posiekała tępym narzędziem :mrgreen:

No i mojego chłopa możesz do listy dołożyć - trafił mi się mega kociarz :D też informatyk :D :D :D
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Nie sty 30, 2011 19:43 Re: DT SMARTI-szukamy transportu Wawa-Katowice-Wawa,lub odwr....

mojego tez mozna dopisac choc moze nie jakis hiper ale kocha nasz kociaste, i wypatrzył ostatnio u takiego bezdomnego z naszej ulicy kiciaka i się mocno przejął jego losem - szukaliśmy ale ani widu ani słychu :(
P.S pisze jedna reka bo lala na drugiejj lezy i pieknie mruczy, stad tak dziwnie napisane
Obrazek Obrazek ObrazekFranek, Tośka, Kredka i LusiObrazek
"Ludzi można z grubsza podzielić na dwie kategorie: miłośników kotów i osoby poszkodowane przez los." Oscar Wilde
Lalunia [*] zawsze w naszych sercach

EdytaB_a

Od: Śro gru 15, 2010 10:21

Post » Nie sty 30, 2011 19:50 Re: DT SMARTI-szukamy transportu Wawa-Katowice-Wawa,lub odwr....

testy alergiczne w Sforze 8O 8O 8O 8O 8O
405zł-pokarmowe,
220zł-całoroczne,czyli roztocza
220zł-sezonowe,czyli pyłki

smarti

Post » Nie sty 30, 2011 19:51 Re: DT SMARTI-szukamy transportu Wawa-Katowice-Wawa,lub odwr....

Edytka-wrzuuuć to piękne zdjęcie z Lalą :roll: :roll: :roll:
taka piękna miłość :D :1luvu:

smarti

Post » Nie sty 30, 2011 19:53 Re: DT SMARTI-szukamy transportu Wawa-Katowice-Wawa,lub odwr....

dotarło :)
kabelka brak niestety i namierzyc go nie mogę za chiny :(
"Ludzi można z grubsza podzielić na dwie kategorie: miłośników kotów i osoby poszkodowane przez los." Oscar Wilde

EdytaB_a

Post » Nie sty 30, 2011 19:57 Re: DT SMARTI-szukamy transportu Wawa-Katowice-Wawa,lub odwr....

jasne że dotarło-dziękuję :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

moze wyślę Marzeni to wstawi :D

smarti

Post » Nie sty 30, 2011 19:59 Re: DT SMARTI-szukamy transportu Wawa-Katowice-Wawa,lub odwr....

smarti pisze:testy alergiczne w Sforze 8O 8O 8O 8O 8O
405zł-pokarmowe,

Testy pokarmowe to jedne z najdroższych badań. Nie dziwią mnie takie ceny, szczerze powiem.
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Nie sty 30, 2011 20:01 Re: DT SMARTI-szukamy transportu Wawa-Katowice-Wawa,lub odwr....

smarti pisze:testy alergiczne w Sforze 8O 8O 8O 8O 8O
405zł-pokarmowe,

8O 8O 8O 8O 8O 8O
zakrztusiłam się :!: ale już przełknęłam :!:
no to może od tych pokarmowych zaczniemy? :?: :?: :?: :?: :?:
nie są to super stawki, ale ja muszę wiedzieć, co się u niej dzieje i czym można ją karmić..... :roll: :roll: :roll:
jakoś dam radę.... uda się na raty? :roll:
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Post » Nie sty 30, 2011 20:05 Re: DT SMARTI-szukamy transportu Wawa-Katowice-Wawa,lub odwr....

poczekaj,spoko-dowiem się u Ani-moze cos taniej będzie-Sfora jest najdroższa.
ja się tez zaksztusiłam :oops:

smarti

Post » Nie sty 30, 2011 20:09 Re: DT SMARTI-szukamy transportu Wawa-Katowice-Wawa,lub odwr....

smarti pisze:jasne że dotarło-dziękuję :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

ok - tylko czy ja nikogo nie wystraszę :mrgreen:

EdytaB_a

Post » Nie sty 30, 2011 20:11 Re: DT SMARTI-szukamy transportu Wawa-Katowice-Wawa,lub odwr....

EdytaB_a pisze:
smarti pisze:jasne że dotarło-dziękuję :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

ok - tylko czy ja nikogo nie wystraszę :mrgreen:

MIałas szczęście - bylam w szoku z powodu cen testów więc mmsa się nie przestraszyłam :lol: :ryk: :ryk: :ryk:

możesz mi to zdjęcie wrzucic na emaila? - wtedy wstawię bez problemu :wink:

Marzenia11

Post » Nie sty 30, 2011 20:11 Re: DT SMARTI-szukamy transportu Wawa-Katowice-Wawa,lub odwr....

Mojito
Obrazek Obrazek Obrazek
Luna
Obrazek Obrazek

Bąbelek
Obrazek

Obrazek Obrazek

Bąbel & Edisia vel Czarownica

Obrazek Obrazek
Carlito

Obrazek Obrazek
Ostatnio edytowano Wto lut 01, 2011 17:19 przez smarti, łącznie edytowano 11 razy

smarti

[poprzednia][następna]