Dwa kocie KARZEŁKI znalazły najlepsze na świecie DT :)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto mar 01, 2011 14:11 Re: Dwa kocie KARZEŁKI znalazły najlepsze na świecie DT :)

Erin pisze:Moje kotfory potrafią wtedy mi nawet na twarz wleźć :roll: :mrgreen:
:strach: :strach: :strach:

Patmol

Od: Śro gru 30, 2009 14:03

Post » Wto mar 01, 2011 14:23 Re: Dwa kocie KARZEŁKI znalazły najlepsze na świecie DT :)

Eee, to jeszcze nic - oni już mi kiedyś mało po twarzy nie przegalopowali :roll:
Coś mnie tknęło w ostatniej chwili i dłońmi zasłoniłam swoje lico :twisted:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Wto mar 01, 2011 14:47 Re: Dwa kocie KARZEŁKI znalazły najlepsze na świecie DT :)

deptak z gęby to już dawno mi zrobiły :twisted:
no i dlatego tak ich nie lubię :evil:
:mrgreen:
Obrazek

dorcia44

Od: Pt maja 19, 2006 20:20

Post » Wto mar 01, 2011 14:52 Re: Dwa kocie KARZEŁKI znalazły najlepsze na świecie DT :)

Zakręcić kota ogonem :twisted: :mrgreen:

Erin

Post » Wto mar 01, 2011 15:27 Re: Dwa kocie KARZEŁKI znalazły najlepsze na świecie DT :)

ja myślę ze to one ze mną robią :lol:
staram się usnąć ,zaczyna się wędrówka ludu po pościeli ,każde zajmuje swoje upatrzone miejsce (ja takiego prawa nie mam ) najgorzej kiedy Tytek wybiera bok przy którym spocznie ,łazi mi wtedy po włosach ,mam wrażenie że z cebulkami się ewakuują :twisted:
Tolcia zawsze przy buzi ,zawsze w zgięciu ręki bo muszę mieć rękę przy buzi ,ona zawsze bliziutko no i oczywiście za czym zaśnie to się naspaceruje tymi małymi łapinami ,na wędruje w miejscu ,na gniecie ,poliże i uśnie :lol: :1luvu:
Obrazek

dorcia44

Post » Wto mar 01, 2011 15:35 Re: Dwa kocie KARZEŁKI znalazły najlepsze na świecie DT :)

dorcia44 pisze:ja myślę ze to one ze mną robią :lol:
staram się usnąć ,zaczyna się wędrówka ludu po pościeli ,każde zajmuje swoje upatrzone miejsce (ja takiego prawa nie mam ) najgorzej kiedy Tytek wybiera bok przy którym spocznie ,łazi mi wtedy po włosach ,mam wrażenie że z cebulkami się ewakuują :twisted:
Tolcia zawsze przy buzi ,zawsze w zgięciu ręki bo muszę mieć rękę przy buzi ,ona zawsze bliziutko no i oczywiście za czym zaśnie to się naspaceruje tymi małymi łapinami ,na wędruje w miejscu ,na gniecie ,poliże i uśnie :lol: :1luvu:

ale możesz sie "przekręcić" w nocy?
ja sie potwornie wiercę i zmieniam "boki" wtedy dziewczyny razem ze mną :mrgreen:
ale ja nie mam aż takiego "obłożenia" :lol:
Obrazek Obrazek

ina11

Od: Pon sty 29, 2007 2:29

Post » Wto mar 01, 2011 16:26 Re: Dwa kocie KARZEŁKI znalazły najlepsze na świecie DT :)

nie mogę ,nie mam siły przebicia :twisted: ale jak długo próbuję ,to coś uzyskam ,czyli wyciągam z pod kołdry oblegajace mnie potwory czyli .Yoko ,Amandę ,Pyzę ,Tekile ,Dżagę ,odsuwam Tytosława Wspaniałego ,Tolę ,zdejmuje z głowy Niuńkę ,z nóg Polatuchę ,wyciągam z pod wieloryba Kropci kołdrę i już prawie jestem u celu kiedy te wyjęte z pod kołdry znów się tam pakują ,zmęczone i rozespane królewny ,a ja to ta podła co spać nie daję :evil:
Obrazek

dorcia44

Post » Wto mar 01, 2011 18:44 Re: Dwa kocie KARZEŁKI znalazły najlepsze na świecie DT :)

dorcia44 pisze:nie mogę ,nie mam siły przebicia :twisted: ale jak długo próbuję ,to coś uzyskam ,czyli wyciągam z pod kołdry oblegajace mnie potwory czyli .Yoko ,Amandę ,Pyzę ,Tekile ,Dżagę ,odsuwam Tytosława Wspaniałego ,Tolę ,zdejmuje z głowy Niuńkę ,z nóg Polatuchę ,wyciągam z pod wieloryba Kropci kołdrę i już prawie jestem u celu kiedy te wyjęte z pod kołdry znów się tam pakują ,zmęczone i rozespane królewny ,a ja to ta podła co spać nie daję :evil:

o żeszzz...odszczekuję, że się nie wysypiam, luksus mam normalnie w porównaniu z Dorcią :lol:
ale to malusia kobitka jest to dlatego tyle kotopsów się mieści :wink:
Obrazek Obrazek

ina11

Post » Wto mar 01, 2011 19:01 Re: Dwa kocie KARZEŁKI znalazły najlepsze na świecie DT :)

U mnie też ciekawie bywa - galopady w środku nocy, walące się sprzęty, Pumek japopiłowacz :roll: :mrgreen:
Więc rozumiem i współczuję.

Erin

Post » Śro mar 02, 2011 7:59 Re: Dwa kocie KARZEŁKI znalazły najlepsze na świecie DT :)

Erin pisze:U mnie też ciekawie bywa - galopady w środku nocy, walące się sprzęty, Pumek japopiłowacz :roll: :mrgreen:

co na to sąsiedzi??? :lol:
halo, halo Tinka odezwij się :1luvu:

ps. Dorciu znalazłaś wczoraj torbę pod drzwiami? :wink:
Obrazek Obrazek

ina11

Post » Śro mar 02, 2011 8:03 Re: Dwa kocie KARZEŁKI znalazły najlepsze na świecie DT :)

Cześć Słoneczka! :)
Sąsiedzi mają wyjące psy i dzieciaki, a moje futra na szczęście za często tego nie robią.

Erin

Post » Śro mar 02, 2011 11:56 Re: Dwa kocie KARZEŁKI znalazły najlepsze na świecie DT :)

ina11 pisze:
Erin pisze:U mnie też ciekawie bywa - galopady w środku nocy, walące się sprzęty, Pumek japopiłowacz :roll: :mrgreen:

co na to sąsiedzi??? :lol:
halo, halo Tinka odezwij się :1luvu:

ps. Dorciu znalazłaś wczoraj torbę pod drzwiami? :wink:

znalazłam :D dziękuję ,część ciuszków już w szafie ,wielkie dzięki. :D

Na całe szczęście pode mną nikt nie mieszka i nade mną również :wink:
Obrazek

dorcia44

Post » Czw mar 03, 2011 19:37 Re: Dwa kocie KARZEŁKI znalazły najlepsze na świecie DT :)

dorcia44 pisze:nie mogę ,nie mam siły przebicia :twisted: ale jak długo próbuję ,to coś uzyskam ,czyli wyciągam z pod kołdry oblegajace mnie potwory czyli .Yoko ,Amandę ,Pyzę ,Tekile ,Dżagę ,odsuwam Tytosława Wspaniałego ,Tolę ,zdejmuje z głowy Niuńkę ,z nóg Polatuchę ,wyciągam z pod wieloryba Kropci kołdrę i już prawie jestem u celu kiedy te wyjęte z pod kołdry znów się tam pakują ,zmęczone i rozespane królewny ,a ja to ta podła co spać nie daję :evil:

tez mam luksus w porownaniu z Toba 8O Mi tylko czasami moj zarazielec Komandos siadzie na twarzy i drapie w poduzke zeby wydobys spod niej moja dlon w celu pogryzienia :mrgreen:

I melduje sie na watku. Trzymam kciuki za karzelki juz jakis czas :ok:

Mary_Poole

Od: Wto lut 03, 2009 21:51

Post » Czw mar 03, 2011 22:25 Re: Dwa kocie KARZEŁKI znalazły najlepsze na świecie DT :)

A co u Tinusi? :1luvu:
moj nr tel: 789 084 913
gg: 7163414

Obrazek
jankowska.irena@wp.pl

pinokio_

Od: Wto mar 09, 2010 20:49

Post » Pt mar 04, 2011 13:35 Re: Dwa kocie KARZEŁKI znalazły najlepsze na świecie DT :)

Mary_Poole pisze:

tez mam luksus w porownaniu z Toba 8O Mi tylko czasami moj zarazielec Komandos siadzie na twarzy i drapie w poduzke zeby wydobys spod niej moja dlon w celu pogryzienia :mrgreen:

I melduje sie na watku. Trzymam kciuki za karzelki juz jakis czas :ok:

ja chyba bym już nie umiała inaczej spać :lol: Tytek jak się rozkrochmali to jeszcze bęgala puści takiego ze ratuj się kto może :twisted:
Tolka Demolka załatwiłą następnego nędznego kwitoka ,ziemię mam wszędziej ,najwięcej w łóżku :twisted:
kto chce tą :flowerkitty: niewinną ,tycia koteczkę
Obrazek

dorcia44

[poprzednia][następna]