Erin pisze:Moje kotfory potrafią wtedy mi nawet na twarz wleźć![]()

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Erin pisze:Moje kotfory potrafią wtedy mi nawet na twarz wleźć![]()
dorcia44 pisze:ja myślę ze to one ze mną robią![]()
staram się usnąć ,zaczyna się wędrówka ludu po pościeli ,każde zajmuje swoje upatrzone miejsce (ja takiego prawa nie mam ) najgorzej kiedy Tytek wybiera bok przy którym spocznie ,łazi mi wtedy po włosach ,mam wrażenie że z cebulkami się ewakuują![]()
Tolcia zawsze przy buzi ,zawsze w zgięciu ręki bo muszę mieć rękę przy buzi ,ona zawsze bliziutko no i oczywiście za czym zaśnie to się naspaceruje tymi małymi łapinami ,na wędruje w miejscu ,na gniecie ,poliże i uśnie![]()
dorcia44 pisze:nie mogę ,nie mam siły przebiciaale jak długo próbuję ,to coś uzyskam ,czyli wyciągam z pod kołdry oblegajace mnie potwory czyli .Yoko ,Amandę ,Pyzę ,Tekile ,Dżagę ,odsuwam Tytosława Wspaniałego ,Tolę ,zdejmuje z głowy Niuńkę ,z nóg Polatuchę ,wyciągam z pod wieloryba Kropci kołdrę i już prawie jestem u celu kiedy te wyjęte z pod kołdry znów się tam pakują ,zmęczone i rozespane królewny ,a ja to ta podła co spać nie daję
Erin pisze:U mnie też ciekawie bywa - galopady w środku nocy, walące się sprzęty, Pumek japopiłowacz![]()
![]()
Więc rozumiem i współczuję.
ina11 pisze:Erin pisze:U mnie też ciekawie bywa - galopady w środku nocy, walące się sprzęty, Pumek japopiłowacz![]()
![]()
Więc rozumiem i współczuję.
co na to sąsiedzi???![]()
halo, halo Tinka odezwij się![]()
ps. Dorciu znalazłaś wczoraj torbę pod drzwiami?
dorcia44 pisze:nie mogę ,nie mam siły przebiciaale jak długo próbuję ,to coś uzyskam ,czyli wyciągam z pod kołdry oblegajace mnie potwory czyli .Yoko ,Amandę ,Pyzę ,Tekile ,Dżagę ,odsuwam Tytosława Wspaniałego ,Tolę ,zdejmuje z głowy Niuńkę ,z nóg Polatuchę ,wyciągam z pod wieloryba Kropci kołdrę i już prawie jestem u celu kiedy te wyjęte z pod kołdry znów się tam pakują ,zmęczone i rozespane królewny ,a ja to ta podła co spać nie daję
Mary_Poole pisze:dorcia44 pisze:nie mogę ,nie mam siły przebiciaale jak długo próbuję ,to coś uzyskam ,czyli wyciągam z pod kołdry oblegajace mnie potwory czyli .Yoko ,Amandę ,Pyzę ,Tekile ,Dżagę ,odsuwam Tytosława Wspaniałego ,Tolę ,zdejmuje z głowy Niuńkę ,z nóg Polatuchę ,wyciągam z pod wieloryba Kropci kołdrę i już prawie jestem u celu kiedy te wyjęte z pod kołdry znów się tam pakują ,zmęczone i rozespane królewny ,a ja to ta podła co spać nie daję
tez mam luksus w porownaniu z TobaMi tylko czasami moj zarazielec Komandos siadzie na twarzy i drapie w poduzke zeby wydobys spod niej moja dlon w celu pogryzienia
![]()
I melduje sie na watku. Trzymam kciuki za karzelki juz jakis czas
Użytkownicy przeglądający ten dział: ametyst55, Blue, zuzia115 i 95 gości