Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kotka doroty pisze:Nooo,też tak krzyknęłam![]()
Teraz czaruj prezeska cobym dojechała,bez żadnych yntelygentnych popisów![]()
![]()
(patrz wczorajsze szukanie połaczenia do Ciebie
)
jasdor pisze:Rozumiem, że podstawowa dzialalnośc Paktu, tzn. głosowanie i takie tam na razie na dalszym planieJest jakiś kandydat w tym miesiącu, bo zapomniałam
? Data zobowiązuje
villemo5 pisze:Obiecałam porządne uzasadnienie kandydatury na lipiec.
Zgłaszam domek tymczasowy kasia86.
Kasia86 to bez przesady człowiek - instytucja. Tyle, że dużo skuteczniejsza, niż jakakolwiek instytucja. I to mimo niełatwych problemów osobistych, w tym ze zdrowiem (ale o tym nie wolno mi pisać).
Kasia86 głównie angażuje się w sterylizacje, ale bywa, że ma pełną chatę tymczasów. Obecnie nie wszystkie koty w potrzebie się w domu mieszczą!! 2 dorosłe koteczki wysterylizowane czekają na swoją kolej w szukaniu domków pod czujnym okiem kasi86... ale nie w domu, tylko pod blokiem. DT jest wciąż za mało, a te które są wciąż mają zbyt wiele ograniczeń.
Kasia86 ma 8 własnych kotów, w tym 2 kotki z białaczką, co jeszcze bardziej utrudnia tymczasowanie. Do tego 6 tymczasów, w tym kocięta, które przecież od podstaw trzeba na koty wyprowadzić.
Sama Ania (kasia86) o swojej pracy pisze tak:kasia86 pisze:
Koszty utrzymania stada ogromne, tym bardziej, że chorowało mi tałatajstwo i miały stada robali tłuczone 5 krotnie. Codzienne wizyty u weta też kosztowały sporo i nadal kosztują, bo dzisiaj też byłam u wetki z dwoma węgielkami.
Jak było 10 tymczasów to jeszcze było ciekawiej.![]()
Na szczepienia dostałam pomoc z forum. Karmą też mnie kochane cioteczki wspomagają, ale jak mi szło 12 saszetek dziennie dla bebisiów tylko, to można sobie wyobrazić ile tego idzie.
Wiem też że mam dużo swoich kotów, ale jeżeli nikt nie chce pomóc to co mam zrobić?
Odwrócić wzrok, zatkać uszy i przejść obok kociego nieszczęścia?
Niestety, tak nie potrafię.
Nie wiem co Ci jeszcze napisać...
Ania.
A tu przykładowe wątki kasi86:
viewtopic.php?f=1&t=106091&start=0
viewtopic.php?f=1&t=112903&start=0
viewtopic.php?f=1&t=112574&start=0
viewtopic.php?f=1&t=105836&start=0
viewtopic.php?f=1&t=110264
Poczytajcie i proszę doceńcie ten ogrom pracy!
vega013 pisze:koconek pisze:vega013 pisze:Kochane Siostry, bardzo proszę, pomóżmy temu kotu:
Jurand- 6 tyg. ślepy kociak, który ma szanse na odzyskanie wzroku po operacji odpreparowania 3 powiek.Jest w trakcie kosztownego leczenia
wątek Juranda:
viewtopic.php?f=1&t=113315
Sytuacja jest naprawdę tragiczna. Proszę...
Popieram w całej okazałosci!
Ponawiam prośbę na następnej stronie.
Bardzo proszę, wypowiedzcie się.
Ania Rylska ma kilka bied w domu, całe serce wkłada w opiekę nad nimi. Niestety - jest w bardzo trudnej sytuacji finansowej. To tylko kilka kotów specjalnej troski, jest ich znacznie więcej...
viewtopic.php?f=1&t=87783&hilit=Moje+tymczasy
viewtopic.php?p=4576460#4576460
viewtopic.php?f=1&t=95305
viewtopic.php?f=1&t=100482
viewtopic.php?f=1&t=104842
viewtopic.php?f=1&t=101681
villemo5 pisze:Obiecałam porządne uzasadnienie kandydatury na lipiec.
Zgłaszam domek tymczasowy kasia86.
Kasia86 to bez przesady człowiek - instytucja. Tyle, że dużo skuteczniejsza, niż jakakolwiek instytucja. I to mimo niełatwych problemów osobistych, w tym ze zdrowiem (ale o tym nie wolno mi pisać).
Kasia86 głównie angażuje się w sterylizacje, ale bywa, że ma pełną chatę tymczasów. Obecnie nie wszystkie koty w potrzebie się w domu mieszczą!! 2 dorosłe koteczki wysterylizowane czekają na swoją kolej w szukaniu domków pod czujnym okiem kasi86... ale nie w domu, tylko pod blokiem. DT jest wciąż za mało, a te które są wciąż mają zbyt wiele ograniczeń.
Kasia86 ma 8 własnych kotów, w tym 2 kotki z białaczką, co jeszcze bardziej utrudnia tymczasowanie. Do tego 6 tymczasów, w tym kocięta, które przecież od podstaw trzeba na koty wyprowadzić.
Sama Ania (kasia86) o swojej pracy pisze tak:kasia86 pisze:
Koszty utrzymania stada ogromne, tym bardziej, że chorowało mi tałatajstwo i miały stada robali tłuczone 5 krotnie. Codzienne wizyty u weta też kosztowały sporo i nadal kosztują, bo dzisiaj też byłam u wetki z dwoma węgielkami.
Jak było 10 tymczasów to jeszcze było ciekawiej.![]()
Na szczepienia dostałam pomoc z forum. Karmą też mnie kochane cioteczki wspomagają, ale jak mi szło 12 saszetek dziennie dla bebisiów tylko, to można sobie wyobrazić ile tego idzie.
Wiem też że mam dużo swoich kotów, ale jeżeli nikt nie chce pomóc to co mam zrobić?
Odwrócić wzrok, zatkać uszy i przejść obok kociego nieszczęścia?
Niestety, tak nie potrafię.
Nie wiem co Ci jeszcze napisać...
Ania.
A tu przykładowe wątki kasi86:
viewtopic.php?f=1&t=106091&start=0
viewtopic.php?f=1&t=112903&start=0
viewtopic.php?f=1&t=112574&start=0
viewtopic.php?f=1&t=105836&start=0
viewtopic.php?f=1&t=110264
Poczytajcie i proszę doceńcie ten ogrom pracy!
psiama pisze:A z innej bajeczki Dziewczynki kchane zapraszam Was na wątek schroniskowej DAMY. Jest na DT u Liwia_.
Szuka domu jak tylko wydobrzeje !Jest wspaniałym kotem, osobiście to sprawdziłam
![]()
Proszę Pań, oto BELLA
AYO pisze:Pisałam już u siebie, powtórzę tu - nie przyjeżdżam Drogie Siostry, nie tym razem![]()
![]()
![]()
![]()
Mam małą apokalipsę w chałupie, która będzie naprawiana właśnie w sobotę![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue i 70 gości