Strasznie mi lezy na sercu los tej kotenki.

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Zofia&Sasza pisze:Cameo pisze:Zosiu, widziałaś tam może Jandzię? wszystkich mi żal, ale najbardziej to chyba tej szylkretki
Jandzia jest i wygląda nieźle. Nie jest bardzo chuda, nie cieknie jej z oczek. Co do kociąt, to w niedzielę było ich 5trzy rudaski i dwa czarnuszki oraz mama szylkretka. IKA 6 twierdziła, że to dzika kotka, która przyniosła jej kocięta do domu. Problemem maleńtasów nie jest jednak pp, lecz herpes. Jeden rudasek miał zamiast oczek wrzody, drugi wrzód zamiast jednego z oczu. Kiepsko wyglądały też czarnuszki. Były niemrawe, a jeden wyraźnie wyziębiony (dotykałam go). IKA 6 podawała im przy mnie tobrex do oczek.
Edit: IKA 6 poinformowała mnie że ma u siebie "zmutowanego wirusa kociego kataru"
anabelp pisze:Zofia&Sasza pisze:Cameo pisze:Zosiu, widziałaś tam może Jandzię? wszystkich mi żal, ale najbardziej to chyba tej szylkretki
Jandzia jest i wygląda nieźle. Nie jest bardzo chuda, nie cieknie jej z oczek. Co do kociąt, to w niedzielę było ich 5trzy rudaski i dwa czarnuszki oraz mama szylkretka. IKA 6 twierdziła, że to dzika kotka, która przyniosła jej kocięta do domu. Problemem maleńtasów nie jest jednak pp, lecz herpes. Jeden rudasek miał zamiast oczek wrzody, drugi wrzód zamiast jednego z oczu. Kiepsko wyglądały też czarnuszki. Były niemrawe, a jeden wyraźnie wyziębiony (dotykałam go). IKA 6 podawała im przy mnie tobrex do oczek.
Edit: IKA 6 poinformowała mnie że ma u siebie "zmutowanego wirusa kociego kataru"
...wczoraj ktoś powiedział mi ,że z ósemki maluchów zostało 6 teraz jest już ich 5 więc niebawem wszystkie zapewne odejdą![]()
brak słów, brak słów
Zofia&Sasza pisze:Cameo pisze:Zosiu, widziałaś tam może Jandzię? wszystkich mi żal, ale najbardziej to chyba tej szylkretki
Zofia&Sasza pisze:Ja. W niedzielę.
anabelp pisze: Ta osoba jest chora.
jasdor pisze:Zofia&Sasza pisze:Ja. W niedzielę.
To znaczy, że jeszcze tam jest
Powiedziałabym nieodpowiedzialna, bo chorobe można jeszcze wytłumaczyć, ale IKA robi to chyba na złość.
Zofia&Sasza pisze:jasdor pisze:Zofia&Sasza pisze:Ja. W niedzielę.
To znaczy, że jeszcze tam jest
Powiedziałabym nieodpowiedzialna, bo chorobe można jeszcze wytłumaczyć, ale IKA robi to chyba na złość.
Wiem z pewnych źródeł, że jakoby mamy się spotkać w sądzieTak że jak ktoś nie chce do sądu (ja się nie mogę doczekać po prostu - serio-serio), niech nie używa określeń obraźliwych
Zofia&Sasza pisze:Ale to IKA 6 chce pozwać m.in. mnieCiebie pewnie też...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Rudolfa i 81 gości