mirka_t pisze:Zebers potwierdzenie, że jest to nowotwór złośliwy nic nie da poza rozwianiem nadziei i dziwi mnie, że tego nie rozumiesz.
Zdaję sobie sprawę, lecz nie o to mi chodziło. E, nieistotne. Wyjaśniło się w końcu, ze będziesz optowała za ostateczną i konkretną diagnozą co to jest. I ok.
mirka_t pisze:Opieka paliatywna jest w hospicjum.
Zdążyłam zauważyć (co nie znaczy, że jest to przytyk. Decyzja jak postąpić z Miszą, jak wspomniałam, należy do Ciebie).
mirka_t pisze:Użyłam w stosunku do Ciebie słowa "słoneczko", bo tak rzadko pojawiasz się w moim wątku jak rzadko wychodzi słońce z za chmur w tym roku. Nie było Ciebie nawet przed zabiegiem Miszy. Nie wsparłaś Miszy kciukami ani dobrym słowem a przeciez tak bardzo się nim przejmujesz.
Fakt, ze rzadko tu piszę, nie znaczy nic ponadto, że ... rzadko piszę na tym podforum. Nie jest to jednak równoznaczne z nieobecnością. Tak, nie wpisywałam się ani przed zabiegiem Miszy, ani po. W innych wątkach też tak często robię - czytam informacje i kibicuję w milczeniu. To nic takiego. Kiedy mam pytanie - pytam i tyle.
Co do wspierania kciukami, czy słowami, mam do tego dość ambiwalentny stosunek (choć zdaję sobie sprawę, że utarło się je - kciuki- wstawiać, czy też pisać krzepiące posty), więc również nieczęsto korzystam z tej możliwości.
(OT - w sumie, "słoneczko" jako takie było fajne

, zwłaszcza w kontekście dzisiejszych deszczy w Poznaniu).
не шалю, никого не трогаю, починяю примус
Aktualnie na pokładzie: Nadszyszkownik
Nasze koty za TM(w kolejności zgłoszeń): Kulka [*] 17.03.2023, Gluś [*] 26.03.2020, Zmrol [*] 24.09.2023, Żwirek [*] 07.06.2024
Robalek['] Kredka['] Pirat['] Połamaniec [']