Ja zaś wiedząc, że koty oblizują krany po myciu ich chemią wszelaką płuczę je z 5 minut i wycieram do sucha a sitka wykręcam i sparzam wrzątkiem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Asia_Siunia pisze:Dokładnie!!!![]()
Ja zaś wiedząc, że koty oblizują krany po myciu ich chemią wszelaką płuczę je z 5 minut i wycieram do sucha a sitka wykręcam i sparzam wrzątkiemcoby kotecki nie liznęły ciutki Cifa czy czegotam
![]()
magdaradek pisze:Ja też chcialam spytać jak tam Sisiunia i Grubcioszek?????
GreenEvil pisze:Sie cichutko podpytam, co slychac?
pzdr
GreenEvil
Gibutkowa pisze:co do kąpieli w "dziwnych" miejscach to moja Sibel musiała się 3 razy wykąpać w żółwiowym akwarium żeby w końcu do niej dotarło że żółw NIE BĘDZIE się z nią bawił. Ciekawe ile kąpieli zaliczy Mietek![]()
No a co do jedzenia to u mnie - na razie - mokre 80g jest jedzone przez caaaały dzień, a do tego suche non stop, surowe i gotowane mięsko jest be (nawet ligawa wołową pogardziła). Pisze "na razie" bo jak przyjedzie wyMietak to będzie ciekawie (ostatnio znów grzebał w śmietniku i zeżarł suchą bułkę
)
Asia_Siunia pisze:Gibutkowa pisze:co do kąpieli w "dziwnych" miejscach to moja Sibel musiała się 3 razy wykąpać w żółwiowym akwarium żeby w końcu do niej dotarło że żółw NIE BĘDZIE się z nią bawił. Ciekawe ile kąpieli zaliczy Mietek![]()
No a co do jedzenia to u mnie - na razie - mokre 80g jest jedzone przez caaaały dzień, a do tego suche non stop, surowe i gotowane mięsko jest be (nawet ligawa wołową pogardziła). Pisze "na razie" bo jak przyjedzie wyMietak to będzie ciekawie (ostatnio znów grzebał w śmietniku i zeżarł suchą bułkę
)
łojojciu...Może myśli, że jest koniem
![]()
Gibutkowa pisze:Też mamBędzie trzeba gdzieś schować żeby się nie dobrał
![]()
A co u Sisisiostrzyczki i Grubciobraciszka?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot], Google Adsense [Bot] i 81 gości