Myślę, że jakoś next week, bo teraz to xyz.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
lutra pisze:Brawa dla Spajdera za niezauważenie, teraz już nie zdefolurje Pomiotów, które mogą spokojnie dojrzewać.
ogocha pisze:solangelica pisze:A jak sie miewaja Pomioty Szatanskie?
Jak to Pomioty Szatańkie... sieją zamęt i zniszczenie ...
ylutra pisze:Ja sprawdzę, bo mam Waszą poduszkę.
![]()
ogocha pisze:ylutra pisze:Ja sprawdzę, bo mam Waszą poduszkę.
![]()
Odważna jesteś
Obsiadły mnie i mruczą: Spajder i Pomiot w liczbie jeden. Drugi Pomiot demoluje mieszkanie ...
ogocha pisze:Nooalbo tytuł dla powieści pełnej suspensu i nieoczekiwanych zwrotów akci: "Spajder, który był Skunksem"
lub też zabawna ale z morałem opowiastka pt: " Uciekajce klejnoty czyli co przeminęło z aromatem"
ogocha pisze:Nooalbo tytuł dla powieści pełnej suspensu i nieoczekiwanych zwrotów akci: "Spajder, który był Skunksem"
lub też zabawna ale z morałem opowiastka pt: " Uciekajce klejnoty czyli co przeminęło z aromatem"
ogocha pisze:Nadzieja mi tylko została, że wraz z kulkami i fetorek sobie pójdzie precz... Inaczej może być problem z wyadoptowaniem takiego "armatycznego" stworka...
solangelica pisze:ogocha pisze:Nadzieja mi tylko została, że wraz z kulkami i fetorek sobie pójdzie precz... Inaczej może być problem z wyadoptowaniem takiego "armatycznego" stworka...
Moze trzeba mu imie zmienic? Zamiast Spajderek to Fetorek, albo Odorek
ogocha pisze:solangelica pisze:ogocha pisze:Nadzieja mi tylko została, że wraz z kulkami i fetorek sobie pójdzie precz... Inaczej może być problem z wyadoptowaniem takiego "armatycznego" stworka...
Moze trzeba mu imie zmienic? Zamiast Spajderek to Fetorek, albo Odorek
Nie ma mowyJeszcze Spajder okaże się być bardzo ambitny i bedzie chciał pokazać, że wart jest swojego imienia.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Google Adsense [Bot], puszatek i 101 gości