K-ów, superpilna mamka dla 1-tygod. malucha z Kłaja!!!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro paź 07, 2009 22:25 Re: K-ów, superpilna mamka dla 1-tygod. malucha z Kłaja!!!!

Ja sprawdzę 8) , bo mam Waszą poduszkę. :twisted:
Myślę, że jakoś next week, bo teraz to xyz.
Obrazek Obrazek

lutra

Od: Czw kwi 05, 2007 13:02

Post » Śro paź 07, 2009 22:26 Re: K-ów, superpilna mamka dla 1-tygod. malucha z Kłaja!!!!

lutra pisze:Brawa dla Spajdera za niezauważenie, teraz już nie zdefolurje Pomiotów, które mogą spokojnie dojrzewać.

Ma jeszcze ogon... (choć dzieci z tego na szczęście nie będzie - byłyby to zapewne miauczące Rosemary babies)
pozdrawiam,
ogocha
Obrazek
Chałwa, Kitel i Thalia ['] na zawsze ze mną

ogocha

Od: Wto sie 07, 2007 22:03

Post » Śro paź 07, 2009 22:27 Re: K-ów, superpilna mamka dla 1-tygod. malucha z Kłaja!!!!

ogocha pisze:
solangelica pisze:A jak sie miewaja Pomioty Szatanskie?

Jak to Pomioty Szatańkie :)... sieją zamęt i zniszczenie ...

Tia... w sumie coz innego by mogly..

pisze jedna reka na moich kolanach lezy Fumis :piwa: mruczy i prezy lapki chyba mu dobrze
Najpiękniejszą muzyką przed snem jest mruczenie szczęśliwego kota...

solangelica

Od: Wto paź 28, 2008 23:10

Post » Śro paź 07, 2009 22:29 Re: K-ów, superpilna mamka dla 1-tygod. malucha z Kłaja!!!!

lutra pisze:Ja sprawdzę 8) , bo mam Waszą poduszkę. :twisted:
y
Odważna jesteś :)

Obsiadły mnie i mruczą: Spajder i Pomiot w liczbie jeden. Drugi Pomiot demoluje mieszkanie ...
pozdrawiam,
ogocha
Obrazek

ogocha

Post » Śro paź 07, 2009 22:30 Re: K-ów, superpilna mamka dla 1-tygod. malucha z Kłaja!!!!

Czy ktos z Was zna znajomego platnerza?
Potrzebowalabym kaftan z blachy - jak tak dalej pojdzie bede miala na klacie blizny jak jakis wampir :)

To tylko efekt lapania kota ;) rece mam oklejone plastrami (do prawej doszla niestety lewa) ale co tam, najwazniejsze ze zlokalizowalam kryjowke Fumika.

A teraz uwaga, uwaga - wlasnie obcielismy Fumkowi pazurki. Lezy na moich kolanach otulony recznikiem, obok siedzi TŻ i glaszcze go po glowie. Ja go delikatnie podglaskiwalam i opowiadalam mu kocie bajdy - i udalo sie! Szpony mial nieziemskie...

Zaraz kolej na Glusia. Ciekawe czy ten tez tak latwo pojdzie...

solangelica

Post » Śro paź 07, 2009 22:31 Re: K-ów, superpilna mamka dla 1-tygod. malucha z Kłaja!!!!

ogocha pisze:
lutra pisze:Ja sprawdzę 8) , bo mam Waszą poduszkę. :twisted:
y
Odważna jesteś :)

Obsiadły mnie i mruczą: Spajder i Pomiot w liczbie jeden. Drugi Pomiot demoluje mieszkanie ...

Podziwiam Cie, lutra... ja bym nie miala odwagi sprawdzac :twisted: 8)

Pomiot ktory mruczy - swietny tytul na kryminal, nie? :)

solangelica

Post » Śro paź 07, 2009 22:37 Re: K-ów, superpilna mamka dla 1-tygod. malucha z Kłaja!!!!

Noo :) albo tytuł dla powieści pełnej suspensu i nieoczekiwanych zwrotów akci: "Spajder, który był Skunksem"
lub też zabawna ale z morałem opowiastka pt: " Uciekajce klejnoty czyli co przeminęło z aromatem"
pozdrawiam,
ogocha
Obrazek

ogocha

Post » Śro paź 07, 2009 22:45 Re: K-ów, superpilna mamka dla 1-tygod. malucha z Kłaja!!!!

ogocha pisze:Noo :) albo tytuł dla powieści pełnej suspensu i nieoczekiwanych zwrotów akci: "Spajder, który był Skunksem"
lub też zabawna ale z morałem opowiastka pt: " Uciekajce klejnoty czyli co przeminęło z aromatem"

:lol:
Wychodzisz z założenia, że jak się w coś bardzo wierzy, to tak będzie :wink: Poczekamy i zobaczymy, cze zapaszek przeminął, czy nie..
Baksiu ['] 17.01.2010, Ginuś ['] 14.01.2019.
Bardzo za Wami tęsknię i czekam na tę chwilę, kiedy się znów spotkamy po drugiej stronie...

anna09

Od: Pon maja 28, 2007 11:37

Post » Śro paź 07, 2009 22:47 Re: K-ów, superpilna mamka dla 1-tygod. malucha z Kłaja!!!!

ogocha pisze:Noo :) albo tytuł dla powieści pełnej suspensu i nieoczekiwanych zwrotów akci: "Spajder, który był Skunksem"

Buhahahaha! dobre!!!! :)
(oczyma wyobrazni ujrzalam uciekajace klejnoty Spajdera :ryk: :lol: :ok: )

Uwaga, przymierzam sie do obciecia pazurów Glusia. Prosze trzymac kciuki.

solangelica

Post » Śro paź 07, 2009 22:51 Re: K-ów, superpilna mamka dla 1-tygod. malucha z Kłaja!!!!

Tia. Glus schowal sie w budce i generalnie pozwolil sie dotknac, pomiziac, podrapac za uchem, wlaczyl motorek ale na tym koniec.
Manicure i pedicure zostawiamy na jutro w takim razie.

Jeszcze szybki spacer z psem coby w nocy spal spokojnie i nie cierpial z powodu przeciazenia klejnotow ;) i do lozka.

solangelica

Post » Śro paź 07, 2009 22:52 Re: K-ów, superpilna mamka dla 1-tygod. malucha z Kłaja!!!!

Nadzieja mi tylko została, że wraz z kulkami i fetorek sobie pójdzie precz... Inaczej może być problem z wyadoptowaniem takiego "armatycznego" stworka...
pozdrawiam,
ogocha
Obrazek

ogocha

Post » Śro paź 07, 2009 22:56 Re: K-ów, superpilna mamka dla 1-tygod. malucha z Kłaja!!!!

ogocha pisze:Nadzieja mi tylko została, że wraz z kulkami i fetorek sobie pójdzie precz... Inaczej może być problem z wyadoptowaniem takiego "armatycznego" stworka...

Moze trzeba mu imie zmienic? Zamiast Spajderek to Fetorek, albo Odorek :)

solangelica

Post » Śro paź 07, 2009 23:01 Re: K-ów, superpilna mamka dla 1-tygod. malucha z Kłaja!!!!

solangelica pisze:
ogocha pisze:Nadzieja mi tylko została, że wraz z kulkami i fetorek sobie pójdzie precz... Inaczej może być problem z wyadoptowaniem takiego "armatycznego" stworka...

Nie ma mowy :) Jeszcze Spajder okaże się być bardzo ambitny i bedzie chciał pokazać, że wart jest swojego imienia.
pozdrawiam,
ogocha
Obrazek

ogocha

Post » Śro paź 07, 2009 23:04 Re: K-ów, superpilna mamka dla 1-tygod. malucha z Kłaja!!!!

ogocha pisze:
solangelica pisze:

Nie ma mowy :) Jeszcze Spajder okaże się być bardzo ambitny i bedzie chciał pokazać, że wart jest swojego imienia.

No tak, w koncu to facet, a oni maja ambicje bardzo mocno podwyzszona.... :twisted: 8) :lol:

solangelica

Post » Śro paź 07, 2009 23:18 Re: K-ów, superpilna mamka dla 1-tygod. malucha z Kłaja!!!!

moje muchomorki wysłane do ogłaszających.
Pięknie tutaj się dzieje, Spajder ma czkawkę, że tutaj słyszę :wink:

Tweety

Od: Nie mar 05, 2006 2:12

[poprzednia][następna]