dziewczyny potrzebuje namiar na dobrego weta dla psa kolezanki
pies przestal jesc i zadne lekarz nie wie co robi:/
W morfologii wyszla obecnosc enzymu ktory moze wskazywac na: osteoporoze, ciezki stan watroby albo nowotwor
poardzicie kogos?
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Patka_ pisze:dziewczyny potrzebuje namiar na dobrego weta dla psa kolezanki
pies przestal jesc i zadne lekarz nie wie co robi:/
W morfologii wyszla obecnosc enzymu ktory moze wskazywac na: osteoporoze, ciezki stan watroby albo nowotwor
poardzicie kogos?
giTweety pisze:Patka_ pisze:dziewczyny potrzebuje namiar na dobrego weta dla psa kolezanki
pies przestal jesc i zaden lekarz nie wie co robi:/
poardzicie kogos?
tzn gdzie była?
Kto może pomóc Mai odwieźć Mopika na kroplówkę? dzisiaj po 20-stej!
Tweety pisze:
Kto może pomóc Mai odwieźć Mopika na kroplówkę? dzisiaj po 20-stej!
maja215 pisze:Tweety jak pojadę to do godziny 20.00,bo z tego co widziałam na necie i w wątkach poświęconych wetom z krakowa to chyba nie ma lecznicy która by przyjmowała w niedzielę po 20.00
Krakvet ma chyba czynne tylko przedpołudniem,a wtedy musiałam być z dziećmi.
No chyba że ktoś zna jakąś lecznicę która jest czynna wieczorem.
Z tego co widzialam w necie to zostaje mi tylko Centalna.
Oni są w niedzielę do 20.00 i mają dyżur całodobowy.Jak jednak się mylę to proszę o sprostowanie.
Co do Mopika to dziś ma tylko podanie kroplówki i podanie antybiotyku(wszystko spisane przez weta z Handlowego.A swoją drogą Mopikowi się poprawia (zaczyna mu powoli wracać apetyt)
Nie lubię się narzucać więc pakuję mojego kochanego ogonka i podjadę tramwajem do weta
Pozdrawiam.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 76 gości