"Człowiek nie jest apoteozą ewolucji, a jedynie ślepą uliczką pomniejszej, bocznej gałęzi jednej z mniej wykształconych podgrup ssaków." pamietnikpoldka.blogspot.com
oo kciaki juz duze... a dzisiaj pod domem mojego kuzyna dwa malenstwa lataly (pewnie wyczuly koty)-biedactwa mokre, glodne- dostaly jesc i ktos ze strazy ochrony zwierzat ma je zabrac (babcia dzwonila do nich)
I ja sę pokciukuję. Co oni odwalają tam u Milenki z tym netem?Już któryś raz z kolei.Ja bym na miejscu Milenki ich trochę postraszyła,że zrezygnuje,jak się nie poprawi.
franklin pisze:szkoda, ze mileny nie ma... moze zaradzilaby cos, co zrobic z tymi dwoma malymi...
Milena sama ma 5 kotów z białaczką,a w sumie 7!!!!-ona juz sama nie daje rady!! Niech kuzyn zgłosi sie do zielonogórskiej Inicjatywy Dla Zwierząt-bardzo fajni ludzie,może pomogą?
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz "Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"
i nieustające kciuki dla kukułeczek i może Milence wreszcie neostrada ruszy
"Człowiek nie jest apoteozą ewolucji, a jedynie ślepą uliczką pomniejszej, bocznej gałęzi jednej z mniej wykształconych podgrup ssaków." pamietnikpoldka.blogspot.com
dzisiaj z neostradą były jakies problemy "z powodu gwałtownych zajwisk atmosferycznych" miejmy nadzieję, że Milenka kłopoty ma za sobą
neaostrady pewnie nie ma, Mileny nie ma kciuki dla kukułeczek