*Schronisko Opole IV. Panleukopenia :( Tragedia ;(*

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto lis 17, 2009 17:22 Re: *Schronisko Opole IV. Panleukopenia :( Tragedia ;(*

:!:
Obrazek
Moje kocie serduszko :) :) :) :) :) :)

Ira.

Od: Śro sie 05, 2009 9:34

Post » Wto lis 17, 2009 20:41 Re: *Schronisko Opole IV. Panleukopenia :( Tragedia ;(*

Heloł, heloł Pszczółki Nasze Kochane ;)

Trochę wieści i spraw organizacyjnych.

Po pierwsze na 1szej stronie uaktualniłam aktualnie rozgrywające się aukcje na Kocim Bazarku, zapraszamy wszystkich do pomocy!

Kalendarze biurkowe AMUN oraz terminarz Royal Canin
Rewelacyjne książki o kotach i nie tylko
Rarytas - oryginalne miniaturki perfum Estee Lauder w eleganckiej kosmetyczce

Po drugie, również na 1szej stronie, rozliczyłam wszystkie Wasze wpłaty i nasze wydatki. Gdyby kogoś lub czegoś w nich zabrakło lub ktoś ma jakieś uwagi zapraszam na PW.

Chciałabym serdecznie podziękować Kociemu Życiu z Wrocławia a szczególnie Wimie i Żabcirybci! Dziewczyny wspomogą nas dużą ilością szmatek, poduszek i rzeczy posłankowych :1luvu: Jest to w tej chwili bardzo ważna dla nas rzecz, albowiem wszystko co można, zostanie spalone w związku z panleukopenią :?
Niestety większość używanych zabawek też przepadnie :( Jeśli macie jakieś zbędne, stare zabawki, coś czym Wasze koty już się nie bawią bardzo prosze o kontakt na PW. Jak ta zaraza ucichnie będziemy musieli jakoś kociaki, a jak wiecie, jest ich dużo za dużo, wyposażyć znowu w rzeczy rozrywkowe.

Jak na razie schronisko nie wydaje kotów. Adopcje do domów niezakoconych mają być wznowione pod koniec przyszłego tygodnia, do domów zakoconych jeszcze dokładnie nie wiadomo. O ile już nic się nie wydarzy oczywiście.
Obrazek

Boo

Od: Pt lis 04, 2005 11:41

Post » Wto lis 17, 2009 22:58 Re: *Schronisko Opole IV. Panleukopenia :( Tragedia ;(*

A ha, za 350 zł zakupiliśmy wiaderko 5 kilowe Virkonu. Mamy nadzieję, że wystarczy...
Obrazek

Boo

Post » Wto lis 17, 2009 23:04 Re: *Schronisko Opole IV. Panleukopenia :( Tragedia ;(*

Chciałabym ostrzec przed dziewczyną która chce adoptować kotki, wszystko jej jedno czy małe czy duże, moga być dwie, bo się ode mnie dow. że lepiej chowają,
nie ma nr tel. żadnego, dzwoni z budki,
mam dokładny adres ............ chętnym podam namiary
koleżanka była na wywiadzie, opisała jak wyglada dziewczyna, jest korpulentną blondynką niskiego wzrostu, aha krótkie włosy. zapytała kol. czy koty muszą załatwiać się w domu? ma młodego labladora ok.3 mies., narzekała, że musi z nim wychodzić na spacer. kol. pow. że jak by co to, tzn. problemy z pieskiem, to żeby zadzwoniła. pieska kupiła bo tylko 400zł...

Prążek

Od: Śro gru 26, 2007 21:33

Post » Wto lis 17, 2009 23:52 Re: *Schronisko Opole IV. Panleukopenia :( Tragedia ;(*

Zapraszam do wątku Alka...

viewtopic.php?f=1&t=103619

Cameo

Od: Pt cze 20, 2008 23:44

Post » Śro lis 18, 2009 0:14 Re: *Schronisko Opole IV. Panleukopenia :( Tragedia ;(*

Prążek pisze:Chciałabym ostrzec przed dziewczyną która chce adoptować kotki, wszystko jej jedno czy małe czy duże, moga być dwie, bo się ode mnie dow. że lepiej chowają,
nie ma nr tel. żadnego, dzwoni z budki,
mam dokładny adres ............ chętnym podam namiary
koleżanka była na wywiadzie, opisała jak wyglada dziewczyna, jest korpulentną blondynką niskiego wzrostu, aha krótkie włosy. zapytała kol. czy koty muszą załatwiać się w domu? ma młodego labladora ok.3 mies., narzekała, że musi z nim wychodzić na spacer. kol. pow. że jak by co to, tzn. problemy z pieskiem, to żeby zadzwoniła. pieska kupiła bo tylko 400zł...

Tak się zastanawiałam, jak to się potoczy :( Możesz mi tylko nazwę ulicy na PW rzucić?
Obrazek

Boo

Post » Śro lis 18, 2009 0:14 Re: *Schronisko Opole IV. Panleukopenia :( Tragedia ;(*

Cameo pisze:Zapraszam do wątku Alka...

viewtopic.php?f=1&t=103619

:1luvu:
Obrazek

Boo

Post » Śro lis 18, 2009 0:22 Re: *Schronisko Opole IV. Panleukopenia :( Tragedia ;(*

Oj tam :oops:

Alek jest u mnie już trzeci dzień, a ja zdążyłam go już pokochać :1luvu: jest strasznie słodki :1luvu:

Cameo

Od: Pt cze 20, 2008 23:44

Post » Śro lis 18, 2009 22:08 Re: *Schronisko Opole IV. Panleukopenia :( Tragedia ;(*

Chciałybyśmy, razem z Buffy, serdecznie podziękować DJ, kindzek, dadze80 i sygitce21 za dziś. Dziękujemy za cierpliwość, wysłuchanie, ugoszczenie, za wszystko. Przyszłość zrobiła się jakaś jaśniejsza :1luvu:
Obrazek

Boo

Post » Śro lis 18, 2009 22:28 Re: *Schronisko Opole IV. Panleukopenia :( Tragedia ;(*

Tak na Dobranoc

"Nieprawda, że nie lubię domowników. Ja także potrafię kochać jak każde inne żywe stworzenie, ale nie bezkrytycznie. Kocham tylko tego, kto na to zasługuje. Uczuć swoich nie wyrażam w sposób głośny i teatralny. Kto nie rozumie cichego mruczenia, ten nie jest godny, by inteligentne, rozumne i obdarzone dobrym smakiem zwierzęta przywiązywały się do niego. Kto nie potrafi w milczeniu siedzieć długo w jednym miejscu, ten nie jest wart mojego towarzystwa. Kto zawsze potrzebuje brawurowych pokazów, kto nie zadowala się prostym pięknem naturalnych ruchów, ten nigdy nie może zdobyć sympatii kota. Kto żąda ciągle czegoś nowego, kto ugania się za zmiennością, za emocją, kto nie lubi spokoju, równowagi, stałości, komu wydaje się, że prawo egzystencji trzeba zawsze udokumentować czynami, kto nie widzi piękna w zadumie, ten nigdy nie będzie miał wiernego kota. Kto goni za pozornymi radościami życia do tego kot odwróci się plecami. Człowiek, którego kochają koty, nie może być człowiekiem bezwartościowym."
Gyorgy Balint
Obrazek

http://www.kociarnia.opole.pl
Bazylku,Roberciku[*]Pamiętamy

daga80

Od: Pon paź 05, 2009 19:21

Post » Śro lis 18, 2009 22:36 Re: *Schronisko Opole IV. Panleukopenia :( Tragedia ;(*

Piękne. Piękne i mądre. Dobranoc wszystkim!
Obrazek

Boo

Post » Śro lis 18, 2009 23:01 Re: *Schronisko Opole IV. Panleukopenia :( Tragedia ;(*

Dziękujemy Wam serdecznie :1luvu:
Obrazek Obrazek
http://kociarnia.opole.pl
Ryan vel. Ptyś [*] - 16.09.2011r.
Koci wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=94811

DJ

Od: Śro lip 08, 2009 14:20

Post » Czw lis 19, 2009 7:52 Re: *Schronisko Opole IV. Panleukopenia :( Tragedia ;(*

Zacna impreza, zacna. A wiecie dlaczego się spóźniłam?? Bo szukałam lokalu "Pod Markizą"!!! :lol: 8) :mrgreen:

sygitka21

Od: Wto wrz 08, 2009 21:16

Post » Czw lis 19, 2009 7:55 Re: *Schronisko Opole IV. Panleukopenia :( Tragedia ;(*

sygitka21 pisze:Zacna impreza, zacna. A wiecie dlaczego się spóźniłam?? Bo szukałam lokalu "Pod Markizą"!!! :lol: 8) :mrgreen:

Przepraszam, że wprowadziłam w błąd... :oops:
Ale jakoś tak się przyjęło, że tak się nazywamy :ryk:
Obrazek Obrazek
http://kociarnia.opole.pl
Ryan vel. Ptyś [*] - 16.09.2011r.
Koci wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=94811

DJ

Od: Śro lip 08, 2009 14:20

Post » Czw lis 19, 2009 8:54 Re: *Schronisko Opole IV. Panleukopenia :( Tragedia ;(*

sygitka21 pisze:Zacna impreza, zacna. A wiecie dlaczego się spóźniłam?? Bo szukałam lokalu "Pod Markizą"!!! :lol: 8) :mrgreen:

Ooooo imprezka w Opolu była? :mrgreen: I znowu w środę? :roll:
19.11.10 - Tosia (*) - kocie dziecko, któremu los dał tak mało czasu
26.08.11 - Czikita (*) moja pierwsza kocia miłość - przyszła, zabrała moje serce i odeszła tak szybko
14.12.12 - Felciu (*) zawsze będziesz z nami
26.04.14 - Papaja (*) najsłodsza strachliwa królewna, takiej już nie będzie
31.07.17 - Rudolf (*) moja najukochańsza kocia pierdoła

AgaPap

Od: Pt sie 31, 2007 6:49

[poprzednia][następna]