Tyskie mruczki do adopcji III- zaginęła kremowa Morelka !!!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw wrz 10, 2009 14:14 Re: Tyskie mruczki do adopcji III- Zostań wirt. opiekunem- str.1

Justa&Zwierzaki pisze:Dzwoniła do mnie dzis rano kobieta z oś ''H'' ze chce kotka . Jej poprzedni kot wypadł z okna a miał 8 lat i byl juz stary :roll: na moja prosbe aby zabezpieczyła okna aby nie doszło znów do tragedii , do nieszczęścia usłyszałam że '' niby czemu ma sie to powtórzyć '' i ze ludzie robią o wiele gorsze rzeczy z kotami a ona sie do tego przecież przyznała :roll: . Teraz chce kotka od mojej kolerzanki ale nie wiem czy dostanie bo jutro idzie do niej na rozmowe i zobaczymy czy jest to osoba reformowanla :roll:

Czy ktos mi pomoze przy klatkach :x to tylko 30 minut ...

dziś też dzwoniła do mnie pani z okolic Katowic, że jej kot wypadł z okna, z 4 pietra -mówiła, że miał 1,5 roku-może to ta sama? Początek numeru 66819.....
Ostatnio edytowano Czw wrz 10, 2009 15:15 przez honda11, łącznie edytowano 1 raz

honda11

Od: Wto maja 27, 2008 10:43

Post » Czw wrz 10, 2009 14:47 Re: Tyskie mruczki do adopcji III- Zostań wirt. opiekunem- str.1

:roll:

izydorka

Od: Śro lut 04, 2009 21:09

Post » Czw wrz 10, 2009 15:50 Re: Tyskie mruczki do adopcji III- Zostań wirt. opiekunem- str.1

Brak slow na takich :roll:
"We don't apologize
And that's just the way it is
But we can harmonize
Even if we sound like shit
Don't try to criticize
You bitches better plead the fifth" \\m//
MRRRRAAUUUUUU! :twisted: HELL BLOODY YEAH! :twisted:
"Dark matter. It's not atoms. It's the other stuff." :ryk:

Caragh

Od: Pon sie 03, 2009 23:03

Post » Czw wrz 10, 2009 19:07 Re: Tyskie mruczki do adopcji III- Zostań wirt. opiekunem- str.1

Justa&Zwierzaki pisze:Dzwoniła do mnie dzis rano kobieta z oś ''H'' ze chce kotka . Jej poprzedni kot wypadł z okna a miał 8 lat i byl juz stary :roll: na moja prosbe aby zabezpieczyła okna aby nie doszło znów do tragedii , do nieszczęścia usłyszałam że '' niby czemu ma sie to powtórzyć '' i ze ludzie robią o wiele gorsze rzeczy z kotami a ona sie do tego przecież przyznała :roll: .

WRRRRRRRRRRRRR
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Czw wrz 10, 2009 20:14 Re: Tyskie mruczki do adopcji III- Zostań wirt. opiekunem- str.1

owszem, w jednym ta pani ma racje. To, ze tamten kot wypadl z okna nie znaczy na pewno, ze i z tym tak na pewno bedzie. ALE ryzyko jest spore, a co za tym idzie spore prawdopodobienstwo... Tych ludzi to niczego nie nauczy! Moze byc tak, ze kot bedzie sobie siedzial tylko na wewnetrznej czesci parapetu, albo nawet na okno nie wskoczy. Tylko ze z kotami to jak z malymi dziecmi-nie liczylabym wiec na ich "rozsadek". Gdyby to ode mnie zalezalo te osoby nie dostalyby kota za nic w swiecie! W dalszym ciagu zdecydowanie jestem na [b] N I E [/b] :!: :!: :!: Faktem jest tez, ze ludzie nietylko z kotami wyczyniaja takie rzeczy, ze rece opadaja :!: Wystarczy przejrzec tu, na tym forum :!: Jedna kotka obdarta ze skory, inna dzieci w kaluzy wykapaly... Ale nie po to ratuje sie kota czy psa z opal, by wpakowac go w nastepne :!: Tu sie szuka rozsadnych, madrych i odpowiedzialnych ludzi, tylko w sprawdzone rece oddaje sie zwierzaka. Wiec jesli ktos sie nie chce do ogolnie panujacych zasad stosowac, to takiej osobie juz dziekujemy!

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Czw wrz 10, 2009 21:36 Re: Tyskie mruczki do adopcji III- Zostań wirt. opiekunem- str.1

Mruczki moje kochane w końcu wróciłam do domu.
3 tygodnie z dala od moich ukochanych futerek to koszmar.
Obiecuję, że będę zaglądać regularnie.
Justynko wymiziaj wszystkie zwierzaczki ode mnie.
Obrazek**Obrazek**"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier

Petka

Od: Nie cze 22, 2008 23:31

Post » Czw wrz 10, 2009 21:45 Re: Tyskie mruczki do adopcji III- Zostań wirt. opiekunem- str.1

A teraz ich aż 18 jest :D witam Cioteczkę spowrotem :)
"We don't apologize
And that's just the way it is
But we can harmonize
Even if we sound like shit
Don't try to criticize
You bitches better plead the fifth" \\m//
MRRRRAAUUUUUU! :twisted: HELL BLOODY YEAH! :twisted:
"Dark matter. It's not atoms. It's the other stuff." :ryk:

Caragh

Od: Pon sie 03, 2009 23:03

Post » Czw wrz 10, 2009 22:31 Re: Tyskie mruczki do adopcji III- Zostań wirt. opiekunem- str.1

Cioteczko Petko! Mrusie bylyby przeszczesliwe, gdybys mogla je odwiedzic i osobiscie wymiziac :)

hopsiamy przyjaciele :)

Kociara82

Post » Pt wrz 11, 2009 0:17 Re: Tyskie mruczki do adopcji III- Zostań wirt. opiekunem- str.1

Kochana Petko jak ja sie ciesze że wróciłaś :1luvu:

BŁAGAM WAS O POMOC
DZIS W NOCY A DOKŁADNIEJ OKOŁO POŁNOCY WYSKOCZYŁA RAZEM Z MOSKITERA MORELKA , ZARAZ ZA NIĄ WYBIEGŁAM ALE ANI SLADU PO NIEJ :(:(:( KTO KOLWIEK BY WIDZIAŁ JASNO RUDA KOTKE W OKOLOCY OŚ '' C '' PROSZE O PILNY KONTAKT , KTO BY MOGL WYDRUKOWAC OGLOSZENIA , BLAGAM POMÓZCIE ...
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Od: Czw wrz 11, 2008 19:03

Post » Pt wrz 11, 2009 0:19 Re: Tyskie mruczki do adopcji III- Zostań wirt. opiekunem- str.1

honda11 pisze:
Justa&Zwierzaki pisze:Dzwoniła do mnie dzis rano kobieta z oś ''H'' ze chce kotka . Jej poprzedni kot wypadł z okna a miał 8 lat i byl juz stary :roll: na moja prosbe aby zabezpieczyła okna aby nie doszło znów do tragedii , do nieszczęścia usłyszałam że '' niby czemu ma sie to powtórzyć '' i ze ludzie robią o wiele gorsze rzeczy z kotami a ona sie do tego przecież przyznała :roll: . Teraz chce kotka od mojej kolerzanki ale nie wiem czy dostanie bo jutro idzie do niej na rozmowe i zobaczymy czy jest to osoba reformowanla :roll:

Czy ktos mi pomoze przy klatkach :x to tylko 30 minut ...

dziś też dzwoniła do mnie pani z okolic Katowic, że jej kot wypadł z okna, z 4 pietra -mówiła, że miał 1,5 roku-może to ta sama? Początek numeru 66819.....

To był nr. 502 730 ...
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Pt wrz 11, 2009 7:38 Re: Tyskie mruczki do adopcji III- Zostań wirt. opiekunem- str.1

Justynko czy Morelka się znalazła?
:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Może ktoś jest wstanie pomóc w poszukiwaniach?
Obrazek**Obrazek**"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier

Petka

Od: Nie cze 22, 2008 23:31

Post » Pt wrz 11, 2009 9:04 Re: Tyskie mruczki do adopcji III- Zostań wirt. opiekunem- str.1

Niestety nie znalazła sie , prawie całą nic jej szukałam i jak kamień w wode , błagam tyszanie pomóżcie mi jej szukać . A moze ktoś mógłby mi wydrukawać plakat , ja nie potrafie :oops:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Pt wrz 11, 2009 10:19 Re: Tyskie mruczki do adopcji III- Zostań wirt. opiekunem- str.1

Plakat w sprawie poszukiwań Morelki wydrukuje Michalina którą będzie adoptowac Morelke ...
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Pt wrz 11, 2009 11:34 Re: Tyskie mruczki do adopcji III- Zostań wirt. opiekunem- str.1

ale jak to wyskoczyla razem z moskitiera :?: :?: :?: :!: :!: :!: Jak to mozliwe :?: :!: Co sie stalo?! Jak sie Ola dowie to sie zalamie! Justa, zaszokowalas mnie! Kto moze niech porobi ogloszenia! Niedawno w Czestochowie z DS krotko po adopcji uciekla koteczka jak z reklamy Sheba! Szukaja jej juz z tydzien, wiadomo tylko tyle, ze kreci sie gdzies w okolicy. Jesli Morelcia tez by sie krecila gdzies w poblizu... Ech... Trzymam kciuki za jej odnalezienie :ok:

Kociara82

Post » Pt wrz 11, 2009 12:36 Re: Tyskie mruczki do adopcji III- Zostań wirt. opiekunem- str.1

Kociara a czy Ty byś nie mogła tez pochodzić i pomóc jej szukać ???
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

[poprzednia][następna]