Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
anulka111 pisze:Bazarkow moge popilnowac
Sisay to popilnujmy wspolniesisay pisze:anulka111 pisze:Bazarkow moge popilnowac
OK, masz pierwszeństwo
Formica pisze:Pilnie potrzebne DT!!!!
1)Kocur dwuletnie z kalici => wylądował u mnie w lecznicy, został przyniesiony w poszewce na poduszkę do uśpienia. Dostaje leki, ale nie może u mnie zostać.
2)Dostałam dziś zgłoszenie o pięciu kotkach na działkach w Zabrzu. Są małe, bez matki, dokarmiane. Ludzie dziś zadzwonili, bo w piątek wyjeżdżają. NIE MAM ICH GDZIE PRZYJĄĆ.
3) Dostałam zgłoszenie o kocie czarnym młodym błąkającym się pod blokami. POdobno bawią się nim dzieci i go maltretują. Pani chciała go wywieźć do schronu, ale w Zabrzu panleukopenia. ZOSTAŁ NA ULICY.
Ręce mi opadają.
A w hoteliku i lecznicach dorobiliśmy się długów ponad 2000zł.
Mam rzeczy na bazarki, mogę zrobić zdjęcia, ale nie mam czasu zorganizwać i zadbać o wątki bazarkowe, czy byłby ktoś skłonny pomóc w tej kwestii?
Formica pisze::1luvu:
To ja porobię zdjęcia gadżetom, które mam i podeślę dziś wieczorem. Anulka mogłabyś mi podesłać na pw adres mailowy?
W końcu także udało mi się dodzwonić do Pani od kociąt w Łabędach. Nimi tez się trzeba będzie zająć. No i ten kotem na cmentarzu w Halembie nie daje mi spokoju.
Dodatkowo kończy się leczenie pięknej czarnej koteczki, ma około dwóch lat i ma DT, ale trzeba znaleźć jej DS.
Formica pisze:A co po dwóch tygodniach? Ja nie mogę się zaoferować, ze będę miała miejsceU mnie przepełnienie masakryczne.
Użytkownicy przeglądający ten dział: elmas, Myszorek, Szymkowa i 650 gości