Tytekwieczny gilarz DO SIEGO ROKU WSZYSTKIM FORUMOWICZOM

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie gru 21, 2008 11:05

a co z Perełką? Ona już w nowym domu?
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

Post » Nie gru 21, 2008 11:08

Dorciu a PW odebrałaś?
Obrazek

andorka

Od: Wto kwi 25, 2006 22:33

Post » Nie gru 21, 2008 11:15

Perełka nadal u mnie.
dziewczyna miała przyjechac pod koniec listopada ,ale ciągle cos pod górke ,ona ma 2 maltanki ,dom ,ogród...ech sama radośc ,ale cos nie wychodzi ..

andorka ,otrzymałam ,chciałam pokazać Gadzinie ale już wyszedł...on drobny bardzo ,niewysoki 175cm a waga chyba 62 -64...trudno na niego coś dobrać ,ale napewno jestem zainteresowana. :wink:
i bardzo dziękuje. :D
Obrazek

dorcia44

Od: Pt maja 19, 2006 20:20

Post » Nie gru 21, 2008 11:33

ja równiez słysze wątpliwości w Twoim głosie Dorciu.Masz intuicję i jej nie lekceważ...(przecież czujesz ,że Yoko ma być u Ciebie.....więc nie warto zagłuszać własnego głosu,To jest na pewno ostrzeżenie przed czymś.....)
Serniczek

Post » Nie gru 21, 2008 11:35

Dodaj Yoko do banerka swojego zwierzyńca 8) :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Nie oddawaj jej , jeśli chcieli by ją wziąść to zrobiliby to dawno temu...
A tak to robią głupie nadzieje, Ty ją chcesz ! :P
mamuśka

Post » Nie gru 21, 2008 11:35

No to spoko, jak się znajdzie, to zmierz, mój Paweł też szczupły ino długi, ale spodnie zawsze można skrócić, jak pas byłby dobry, to jeansy mogę skrócić dla niego na wymiar, garniaka siem nie podejmuję. To czekam nienerwowo na wieści, miłego dnia.
Obrazek

andorka

Od: Wto kwi 25, 2006 22:33

Post » Nie gru 21, 2008 11:55

dzięki Serniczku ,dzięki wam wszystkim...dziś od rana nie było nigdzie Yoko,około 10 woła mnie tż. chodz coś zobaczysz ..człapie i widze ,glutek mały spi wtulona w tż. a ten uśmiechnięty od ucha do ucha... :lol:

ale słowa nie cofne ....może samo się rozmyje :oops:

Calza(y) Satu opchneła cała maleńką puszeczke Almo Natur z tuńczykiem :D
kolejka była długa i niecierpliwa ,ale ona zjadła SAMA :twisted:

jak wróce od weta reszta też dostanie.. :wink:

po rozmowie z wetka wiem już ze Satu będzie wymagała plastyki oka,włoski wrastaja do środka i drażnią oko ,najchętniej by to zrobiła przy sterylce ,tak za jednym zamachem...

nie ma cisnienia ,jeżeli nadal będę bardzo pilnowała ,przemywała Braunolem ew. zakraplała.
lece do wetki ,dziś tylko do 13.
Obrazek

dorcia44

Post » Nie gru 21, 2008 12:07

dorcia44 pisze:dzięki Serniczku ,dzięki wam wszystkim...dziś od rana nie było nigdzie Yoko,około 10 woła mnie tż. chodz coś zobaczysz ..człapie i widze ,glutek mały spi wtulona w tż. a ten uśmiechnięty od ucha do ucha... :lol:

ale słowa nie cofne ....może samo się rozmyje :oops:

Calza(y) Satu opchneła cała maleńką puszeczke Almo Natur z tuńczykiem :D
kolejka była długa i niecierpliwa ,ale ona zjadła SAMA :twisted:

jak wróce od weta reszta też dostanie.. :wink:

po rozmowie z wetka wiem już ze Satu będzie wymagała plastyki oka,włoski wrastaja do środka i drażnią oko ,najchętniej by to zrobiła przy sterylce ,tak za jednym zamachem...

nie ma cisnienia ,jeżeli nadal będę bardzo pilnowała ,przemywała Braunolem ew. zakraplała.
lece do wetki ,dziś tylko do 13.
cofnij.... :twisted:
Serniczek

Post » Nie gru 21, 2008 14:18

Mamba ok ,narazie dostaje tylko echinace ale Coco ma ponad 40 stopni gorączki ..smutna i osowiała :cry:
ciężko oddycha ,teraz juz troszke lepiej ,zmiana antybiotyku ,tolfina ...itp.
karmie strzykawką ,je...waży 90 dkg. czyli ładnie przybrała.
Mamba waży 1kg 5 dkg.

Bardzo sie martwie o Coco :cry:
teraz lepiej oddycha ,leży normalnie ,a nie na króliczka...
oby ten antybiotyk zadziałał.

My kochamy Yoko ,z małej wystraszonej żabki przeistoczyła sie w wspaniałego psiaka,mądrego,nakolankowego,potrafi w ciągu paru minut przystroić mieszkanie nie do poznania ,ukraść pilota ,wszystko czego nie powinna dotknąć swoimi ząbkami :twisted:
Obrazek

dorcia44

Post » Nie gru 21, 2008 14:48

kciuki za Coco.... :)
Serniczek

Post » Nie gru 21, 2008 15:23

:ok:
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

Post » Nie gru 21, 2008 15:45

Dorcia może sąsiadom trzeba delikatnie podpowiedzieć, że jeśli mają wątpliwości to mała może u was zostać, bo może czują się niepotrzebnie zobowiązani 8)
Obrazek

LimLim

Od: Sob lut 23, 2002 20:08

Post » Nie gru 21, 2008 16:04

takie sugestie już padały ,zresztą ja od początku mówiłam że jakby co to nie ma problemu,zabiore ją w każdej chwili ,tak zresztą też mówiłam sherinie :wink:
i jak dalej tak będzie chorowała jej(sheriny) córcia (za pare dni idą do szpitala na badania ) to Amelka pewnie trafi do mnie :cry:

oby tylko na chwile, a nie na stałe :cry:
tz. na czas szukania domku.
testy już robiły ,wynik będzie może w poniedziałek ,sherina cały czas mocne kciuki za wynik negatywny..zero alergii.
Obrazek

dorcia44

Post » Nie gru 21, 2008 16:20

Calza(y) Satu opchneła cała maleńką puszeczke Almo Natur z tuńczykiem
kolejka była długa i niecierpliwa ,ale ona zjadła SAMA

o rany! no to nie ma na co czekać! Pani Doroto, jeśli tylko to jest konieczne, to oczywiście pokryjemy wszystkie koszty. Czy trzeba się umówić wcześniej na ten zabieg, czy możemy ja zawieźć nawet jutro?
Obrazek Obrazek

Calza

Od: Śro paź 15, 2008 8:51

Post » Nie gru 21, 2008 16:20

Z tym okiem oczywiście. Nie z puszeczką :wink:
Obrazek Obrazek

Calza

Od: Śro paź 15, 2008 8:51

[poprzednia][następna]