Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
luelka pisze:Jestem pewna, że Xena będzie miała najlepsze możliwe warunki :>. Stachurka zadbała, żeby to był najlepszy dom z możliwych. Prawda, Stachurka? Przyznaj się domu ODDAŁAŚ Xenę?...![]()
![]()
Myszka.xww pisze:Dnia 13 wrzesnia, o godzinie 15:00 stan CKotow zmniejszyl sie do 69 sztuk.
W tym momencie podpisalam umowe adopcyjna Xeny z jej nowymi opiekunami.
Nowi opiekunowie wypowiedza sie na temat Xeny osobiscie.
mb pisze:Myszka.xww pisze:Dnia 13 wrzesnia, o godzinie 15:00 stan CKotow zmniejszyl sie do 69 sztuk.
W tym momencie podpisalam umowe adopcyjna Xeny z jej nowymi opiekunami.
Nowi opiekunowie wypowiedza sie na temat Xeny osobiscie.
Wspaniale![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Czyli można zdjąć Xenę z podpisu![]()
starchurka pisze:Hehe, ja też sobie gratuluję. Od dzisiaj Xena jest oficjalnie naszym współdomownikiem
starchurka pisze:Hehe, ja też sobie gratuluję. Od dzisiaj Xena jest oficjalnie naszym współdomownikiem
weatherwax pisze:Wielkie gratulacje dla Xeny!!!![]()
![]()
![]()
mb, czy to nie trochę tak, jak z Twoją Bisią?![]()
Barbara Horz pisze: W Węglosanie do złapania dwie kotki na sterylkę. Jedna to mamuska tych co dzis złapałam, a druga to buraska z małym kociakiem - mniejszym od tych złapanych
Nie wspomne już o kotce z maluchami o których dowiedziałam się wczoraj - są na podwórku szkoły muzycznej. Tylko oprócz wczorajszego kociaka pozostałych nie wiedziałam. Ten wczorajszy dzis siedział sam w południe na podwórku. Powinnam sobie dać już spokój, ale czy mogę zostawić kociaki, które są w sumie koło mojego domu
Barbara Horz pisze:Do domku pojechała dzis również Honey. Może będzie wkońcu spokój na kociarni![]()
starchurka pisze:Barbara Horz pisze:Do domku pojechała dzis również Honey. Może będzie wkońcu spokój na kociarni![]()
Fantastycznie!
Użytkownicy przeglądający ten dział: puszatek, Szymkowa i 64 gości