CK ADOPCJE NA ODLEGŁOŚĆ(72 koty) tragiczna sytuacja str.91,

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob wrz 13, 2008 18:51

Jestem pewna, że Xena będzie miała najlepsze możliwe warunki :>. Stachurka zadbała, żeby to był najlepszy dom z możliwych. Prawda, Stachurka? Przyznaj się domu ODDAŁAŚ Xenę?... :twisted: :twisted: :twisted:
"Wykuj własny szlak przez kraj dziki i surowy..."

luelka

Od: Sob cze 30, 2007 8:14

Post » Sob wrz 13, 2008 19:08

luelka pisze:Jestem pewna, że Xena będzie miała najlepsze możliwe warunki :>. Stachurka zadbała, żeby to był najlepszy dom z możliwych. Prawda, Stachurka? Przyznaj się domu ODDAŁAŚ Xenę?... :twisted: :twisted: :twisted:

A ja wiem i nie powiem :twisted: Gratuluje domkowi :D
Obrazek
Obrazek Obrazek

mimw

Od: Sob mar 10, 2007 17:52

Post » Sob wrz 13, 2008 19:14

Myszka.xww pisze:Dnia 13 wrzesnia, o godzinie 15:00 stan CKotow zmniejszyl sie do 69 sztuk.
W tym momencie podpisalam umowe adopcyjna Xeny z jej nowymi opiekunami.
Nowi opiekunowie wypowiedza sie na temat Xeny osobiscie.

Wspaniale :balony: :dance: :dance2: :dance: :dance2: :balony:

Czyli można zdjąć Xenę z podpisu :!: :D

mb

Od: Czw kwi 13, 2006 5:51

Post » Sob wrz 13, 2008 19:16

Hehe, ja też sobie gratuluję. Od dzisiaj Xena jest oficjalnie naszym współdomownikiem :D

starchurka

Od: Nie sie 26, 2007 0:09

Post » Sob wrz 13, 2008 19:17

mb pisze:
Myszka.xww pisze:Dnia 13 wrzesnia, o godzinie 15:00 stan CKotow zmniejszyl sie do 69 sztuk.
W tym momencie podpisalam umowe adopcyjna Xeny z jej nowymi opiekunami.
Nowi opiekunowie wypowiedza sie na temat Xeny osobiscie.

Wspaniale :balony: :dance: :dance2: :dance: :dance2: :balony:

Czyli można zdjąć Xenę z podpisu :!: :D

Proszę uprzejmie :)

starchurka

Post » Sob wrz 13, 2008 19:19

starchurka pisze:Hehe, ja też sobie gratuluję. Od dzisiaj Xena jest oficjalnie naszym współdomownikiem :D

Ale numer :ryk: :ryk: :ryk:

Gratulacje dla Xeny :D
I dla Was też :D

mb

Post » Sob wrz 13, 2008 20:18

Wielkie gratulacje dla Xeny!!! :D :D :D
mb, czy to nie trochę tak, jak z Twoją Bisią? :wink: :P

weatherwax

Od: Pon lip 12, 2004 8:29

Post » Sob wrz 13, 2008 21:30

starchurka pisze:Hehe, ja też sobie gratuluję. Od dzisiaj Xena jest oficjalnie naszym współdomownikiem :D

:dance: :dance2: :dance: :balony: Tak prawdę mówiąc tak jakos wydawało mi się, że tak to się skończy :twisted:

Do domku pojechała dzis również Honey. Może będzie wkońcu spokój na kociarni :D

Tyle radości na dzień dzisiejszy, bo chociaż powinnam się cieszyć to bardzo się denerwuję . Złapałam dziś dwa kociaki z Węglosanu. Nie miałam je gdzie dać i wylądowały na strychu w klatce. Kociaki są wystraszone, czarny Pumek bardziej proludzki, a Dalmatyńczyk dzik jak i Athena. W końcu po tej samej matce :evil: . Jutro jadę je zaszczepić. Kto je weźmie do oswojenia :crying:
Mój stres pogłębia fakt, że nie wiem co z maluszkami. Kiwaczek dziś źle się czuje. Wyraźnie go coś boli, nie chce jeść , ciagle chodzi i kręci główką. Pozostałe kociaki na razie jako tako, ale jedna kotka na tyle kociąt to stanowaczo za mało. Spędziłam dziś dobre 8 godz. wszystkiego razem na strychu, do tego łapanka /zmarzłam okropnie/ i 18 kotów w domu. Help :placz:
W Węglosanie do złapania dwie kotki na sterylkę. Jedna to mamuska tych co dzis złapałam, a druga to buraska z małym kociakiem - mniejszym od tych złapanych :cry:
Nie wspomne już o kotce z maluchami o których dowiedziałam się wczoraj - są na podwórku szkoły muzycznej. Tylko oprócz wczorajszego kociaka pozostałych nie wiedziałam. Ten wczorajszy dzis siedział sam w południe na podwórku. Powinnam sobie dać już spokój, ale czy mogę zostawić kociaki, które są w sumie koło mojego domu :cry:

Barbara Horz

Od: Wto sty 02, 2007 12:39

Post » Sob wrz 13, 2008 21:41

weatherwax pisze:Wielkie gratulacje dla Xeny!!! :D :D :D
mb, czy to nie trochę tak, jak z Twoją Bisią? :wink: :P

Fakt :lol:
A dla takiego biednego, leciwego kota to najlepsze wyjście :D

Barbara Horz pisze: W Węglosanie do złapania dwie kotki na sterylkę. Jedna to mamuska tych co dzis złapałam, a druga to buraska z małym kociakiem - mniejszym od tych złapanych
Nie wspomne już o kotce z maluchami o których dowiedziałam się wczoraj - są na podwórku szkoły muzycznej. Tylko oprócz wczorajszego kociaka pozostałych nie wiedziałam. Ten wczorajszy dzis siedział sam w południe na podwórku. Powinnam sobie dać już spokój, ale czy mogę zostawić kociaki, które są w sumie koło mojego domu

Boże, już robi się zimno, a tych kotków ciągle tyle :(

mb

Post » Sob wrz 13, 2008 21:56

Barbara Horz pisze:Do domku pojechała dzis również Honey. Może będzie wkońcu spokój na kociarni :D

Fantastycznie! :D

starchurka

Post » Sob wrz 13, 2008 22:12

Honey? Nie wierzę...Rewelacyjnie! :dance: :balony: :dance2: :dance: :balony: :dance2:
Pojechała do tego młodego Pana, który od kilku dni odwiedzał CK?
Cudownie, powodzenia mała Hekso :twisted:

To i ja oficjalnie ogłoszę, że..Picasso zostaje u mnie :love: Już w sumie dawno się zapowiadało, jednak dzisiaj już oficjalnie mogę powiedzieć, że zostaje na stałe. :dance: :dance2:

Dużo kociaków koło tej szkoły muzycznej, Basiu?

Ana_Zbyska

Od: Śro kwi 16, 2008 18:20

Post » Sob wrz 13, 2008 22:16

Czyli jak dobrze liczę, dzisiaj 3 adopcje :lol:

Ana_Zbyska

Od: Śro kwi 16, 2008 18:20

Post » Nie wrz 14, 2008 8:22

starchurka pisze:
Barbara Horz pisze:Do domku pojechała dzis również Honey. Może będzie wkońcu spokój na kociarni :D

Fantastycznie! :D

Super :D

Myszka.xww

Od: Sob lip 20, 2002 18:09

Post » Nie wrz 14, 2008 13:40

dobra, to ja też się wypowiem ;)
Trafił do mnie kociak znaleziony pod szkołą tydzień temu- pisałam już o nim :)
Calutki czarny, pomarańczowe oczka (aż się boję... Loa też tak wygląda.... :roll: )
Mruczy ślicznie, na razie śpi po dzisiejszej przeprowadzce od wolontariuszki do mnie ;)
Teraz czeka go odrobaczenie, szczepienie, odpchlenie i później kastracja :)

Fotki wstawię później :)

No i gratuluję wszystkim dokoconym !! :)

A czy ktoś już pisał o adopcji Kiki? :oops:

Macho

Od: Sob gru 02, 2006 17:07

Post » Nie wrz 14, 2008 14:01

sama ze soba podpisalas umowe? :wink:

wystraszylas sie, ze chce ja wziac do domu, cooo? :twisted: :wink: :lol: :lol: :lol:

Beata

Od: Nie lis 03, 2002 18:58

[poprzednia][następna]