karee pisze:Co do tekstu na ulotke to pepperoni robi takie piekne ogloszenia na allegro! pieknie pisze!
Zeby Kasia napisala tekst na strone musimy jej w pkt dac tezy o czym pisac, bo ona nie byla, nie wie i nie zna, tyle co slyszala, ale ja jej tez jeszcze poopowiadam, bo mam ja na miejscu. Dobrze by bylo zeby to powstalo przed sobota, bo nie ma na co czekac!
No to musimy wypunktować

,może niech Kosta zacznie
Mika, niestety tak bywa , u mnie jest podobnie, Chudus goni najsłabszą Kiare i nic nie zrobię, wie że nie wolno i tyle..
I obawiam sie ,że nic nie poradzisz, muszą to same ze soboa załatwić
Dziewczyny przeczytajcie, dostałam PW;
Świetny pomyłl z tymi ulotkami! ale wpadł mi do głowy pomysł żeby nie rozmieniać tej waszej WIELKIEJ energii na drobne!!!!!!! Może by tak "zrobić" książeczkę. Wyobrażam ja sobie jako zbiór opowiadań o kotach którym pomogłyście przez te kilkanaście miesięcy. Historia od momentu kiedy trafił do schroniska jak znalazłyście mu dom, jaki jest kochany i o tym, że można. Do tego zdjęcie ( zdjęcia macie świetne ). Powiedzmy jedna strona historia kota z dobrym zakończeniem a na odwrocie strona edukacyjna. Dobry tytuł, zdjęcie jakiegoś fotogenicznego kota....................................................................................................Może można by taką broszurę rozdawać dzieciakom, które przychodzą do schroniska. Wystawić na Waszych bazarkach ............................. Najważniejszy byłby dobry tekst.
Moim zdaniem to super pomył, ulotki jasne jak najbardziej, ale możemy coś takiego powoli przygotować..jasne ze to ''proces'' długotrwały..ale myśle że warto