Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Femka pisze:to ja też, że dzielimy
faktycznie, fajnie by było, żeby opiekunowie w wątku się odezwali
trawa11 pisze:Tweety.robwszystko co mozliwe,zeby lapke uratowac.Ale moge Cie pocieszyc ,ze jezeli by sie nie udało ,to kotek w zupelnoscporadzi sobie bez lapki,co do tego to jestem calkowicie pewna ,bo sama mam w domku trzy bezlapki
Tweety pisze:trawa11 pisze:Tweety.robwszystko co mozliwe,zeby lapke uratowac.Ale moge Cie pocieszyc ,ze jezeli by sie nie udało ,to kotek w zupelnoscporadzi sobie bez lapki,co do tego to jestem calkowicie pewna ,bo sama mam w domku trzy bezlapki
ja wiem, że sobie poradzi ale po to koty rodzą się z czterema by na czterech chodziływięc jeżeli jest szansa, żeby mu ją zostawić to chcę ją wykorzystać
trawa11 pisze:Tweety pisze:trawa11 pisze:Tweety.robwszystko co mozliwe,zeby lapke uratowac.Ale moge Cie pocieszyc ,ze jezeli by sie nie udało ,to kotek w zupelnoscporadzi sobie bez lapki,co do tego to jestem calkowicie pewna ,bo sama mam w domku trzy bezlapki
ja wiem, że sobie poradzi ale po to koty rodzą się z czterema by na czterech chodziływięc jeżeli jest szansa, żeby mu ją zostawić to chcę ją wykorzystać
no ,oczywiscie masz racje,ja tylko tak sobie powiedzialam ,bo nie wszyscy widza ,ze koty na trzech łapkach sobie radza.Pewnie ,jesli jest jakaakolwiek szansa ,to trzeba zrobić wszystko
![]()
Prosze wyglaskaj ode mnie to biedactwo![]()
Bedzie dobrze.musi byc
Użytkownicy przeglądający ten dział: egw, puszatek i 77 gości