powinno być lepiej ale nie jest
pociągająca jestem bardzo
(się znaczy z nosa leci
)
do tego dziś doszedł kaszel...
ja sie wykończę
przynajmniej dziś dziadkowie poszli sobie na 1,5 godz na obiad przedświąteczny do ciotki-klotki
więc troszkę sie zrelaksowałam, włączyłam muzykę, pościerałam kurze, poszalałam z psim
humor dobry
z metrem na pewno nic nie wyjdzie
sumy są z kosmosu
mały pasek (ok 2,5 cm) kosztuje ok 1500zł
trochę większe, w środku gazety - na dalszych stronach - to pieniądze rzędu 5 tys zł
bez chojnego sponsora nie widze by pomysł wypalił
edit: cennik
http://bi.gazeta.pl/im/5/4775/m4775135.pdf
do metra zresztą pisałam kupę czsu temu kilka maili - 2 czy 3 do różnych ludzi - o stworzenie działu o zwierzętach zaginionych, że ze względu na swoją "renomę" lub to ze dużo ludzi podczytuje mogli by w ten sposób pomóc na prawdę wielu zrospaczonym osobom... niestety bez odzewu
w wyborczej, w dziale o zwierzętach zaginionych tak jak pisałam zamieszczałam przez kilka miesięcy ogłoszenia tekstowe o Asche'a co tydzień
(przestałam ze 3 mies temu - brak kasy na koncie
) + raz ze zdjęciem
(koszt 60 zł za tyciupcie zdjątko
)
niestety bez kasy ani rusz
tyle jeśli chodzi o gazety...
w necie gdzie tylko można informacja o Asche'u jest
ach anika (
)zalogowała mnie na dogo z innego adresu... mogę sie na niego logować z tym ze nadal nie przysłali mi maila aktywującego i nie mogę tworzyć nowych tematów... bozzz co za forum
jeszcze trochę poczekamy i zobaczymy czy sie coś ruszy
z moim "starym" kontem już nawet zalogować nie chce...)
varulv piękna choineczka
(i jak w doniczce to nie będziesz musiała wyrzucaj jej po świętach
tylko będzie mogła sobie rosnąć)
ale i tak Bartuś ładniejszy
ojej dleczego u wszystkich pierniczki tylko u mnie sie nie robi
tak fajnie brmi jak ktoś mówi że robi ciasteczka na święta... a jak pewnie smakuje
aleeee znjoma z roku powiedziała że mi przywiezie pare pierniczków robionych przez jej mame
znikam bo trwanie za długo w pozycji pionowej nie wruży nic dobrego...
mam nadzieję że dostanę od Mikołaja duuuuużą paczkę chusteczek chigienicznych....
pozdrawiam
Aia +Kaj