Królewna Czekoladka, Krokodyle i Tygrysy (s. 103)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro sty 24, 2007 0:28

jeszcze raz sobie zajrzałam, na dobranoc :D i wybrałam nową fotkę Pączusia na pulpit :wink:
dobranoc Żmijko :1luvu:
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
07.03.2019 KONIEC WSZYSTKIEGO, KONIEC MNIE: Busiunia [`]
16.05.2017 PĘKŁO MI SERCE: Żabciu najukochańszy Skarbie[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Od: Sob mar 25, 2006 15:11

Post » Śro sty 24, 2007 0:31

Żmijka mnie dzisiaj pobiła :roll:
Tylko za to, że zaplątała sie pazurkiem i zaciągnęła mi nowiutka sweter :roll:
Dobranoc Ciociu, dobranoc Bimbolaje :wink:
Obrazek

agnes_czy

Od: Wto lip 05, 2005 13:48

Post » Śro sty 24, 2007 0:45

oj Czekuś... nie dosyć że kotopodobnych współlokatorów, to jeszcze Mamusię tłuczesz :roll: :?
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Post » Śro sty 24, 2007 6:27

Czekunia za co Ty Mamcię tłuczesz?? Wstyd :twisted: , tak nie rób bo to baardzo nieładnie :wink: .
Wielbłądziu faktycznie Klub Ciemnych Samotnic brzmi jakoś niespecjalnie :lol: , może Klub Niezupełnie Czarnych Samotnic? :lol:
Obrazek

gattara

Od: Czw kwi 20, 2006 7:03

Post » Śro sty 24, 2007 8:26

agnes_czy pisze:Żmijka mnie dzisiaj pobiła :roll:
Tylko za to, że zaplątała sie pazurkiem i zaciągnęła mi nowiutka sweter :roll:

Oj to to widać, że panienka charakterna, a może to taki dzień był, że ktoś musiał dostać, bo moja większa, rzuciła się wczoraj na kolegę i dotkliwie go pogryzła i podrapała, a przeważnie to ja dostawałam jak gość pogłaskał nie wtedy i nie tam gdzie powinno się odbywać głaskanie, a tu masz los dorosły facet uciekał przed wściekłym kotem, który zamiast odpóścić pogonił go na fotel :ryk:
Będzie nauczka, że nieznajomych kotów nie głaszczemy :twisted:
Ale Czekuniu obcy to co innego, ale Mamusię prać to chyba przesada (co ja mówię moje to robią nagminnie, jak nie moja ręka to moje wstrętne pluszowe czerwone kapcie :lol: )

Drahma

Od: Śro kwi 05, 2006 9:00

Post » Śro sty 24, 2007 23:51

a mnie Maślak zaczął bić :roll: za to, że dałam mu na całą zimę do dyspozycji własne m i nawet nie domagam się czynszu :wink: :twisted:

faktycznie: jedna dymna, druga czekoladowa, tylko moja jest czarna jak smoła :lol: Bimbon dziś dwa razy dobrowolnie wymaszerował z pokoju, wskoczył na szafkę w korytarzu... i warczał (płaszcząc uszy) na każdego Drania, który tylko się zbliżył :( a Dranie naprawdę miały pokojowe zamiary :roll: one są chyba obie straszne egoistki :roll:
oj Czekuniu, taki kochany masz Domek i Pańcię, kotopodobne też do rany przyłóż, sama widziałam :wink: - a jakoś nie chce Ci się uwierzyć, że jest i będzie dobrze - i co najważniejsze, okazać K. i T. trochę przychylniejszych uczuć :( Mamusia bardzo się o Ciebie martwi, wiesz? i daję oba garby :wink: , że kocha Cię tak samo jak każdego z kotostworów, pewnie nawet o tyle mocniej, że jesteś cudem ocalona... ale postaraj się zrozumieć, że każdy z K. i T. potrzebuje miłości tak samo jak Ty i nie możesz wymagać wyłączności...
Pączusiu, ja cały czas w Ciebie wierzę i wierzę, że wreszcie będzie u Was dobrze - bez pakowania Twoich walizek :wink: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Wielbłądzio

Post » Czw sty 25, 2007 6:58

Wielbłądziu jesteś ofiarą przemocy w rodzinie... :lol: .
Cześć Pączusiu :D . Zasypało Was dzisiaj na biało? U nas śnieg po kolana :( , oj nie bardzo jest się z czego cieszyć...
Obrazek

gattara

Post » Czw sty 25, 2007 17:29

Widzicie Ciotuchny to taką macie zapłatę za dobre serducho :lol: (moja mnie leje nagminnie, a Viola się napatrzyła i z kochanego kociaka stała się odbiciem w lustrze swojej starszej koleżanki - oczywiście charakternie bo też mnie leje :roll: )
Czekuniu, a u ciebie jak tam dalej nadąsana na K. i T.

Drahma

Post » Czw sty 25, 2007 20:02

Oj tak :roll:
dziś kotuchy siedziały cały dzień same, bo.... no cóż....... koniec semestru :evil: Już otwierajac drzwi słyszałam dziki tętent kopyt, lwie ryki i trzaskanie drzwiami :conf:
Tym razem to (byłe małe) białe półdiablę dało czadu i pogoniło biegnącą mi na powitanie Czekoladkę :crying:
Moje talenty pedagogiczne wystawione są przy tej trudnej młodzieży na ciężką próbę :oops:
Obrazek

agnes_czy

Post » Pt sty 26, 2007 0:02

białą czupurnicę - do adopcji :wink: koniecznie! szkoda toto w ogóle żywić, jak takie niedobre :wink: :twisted: a ślepia ma piękne, to pewnie ktoś się skusi :mrgreen: hmm, a gdyby tak każdego osobnika, który tylko podniesie łapę na Królewnę, z zimną krwią przeznaczyć do adopcji :wink: ? w końcu zostałaby Ci ona jedna i o to chyba chodzi :lol: :wink:
dziś nie po raz pierwszy zdarzyło mi się powiedzieć do mojej Bimbi... 'Czekuniu' :roll: :wink: wniosek z tego chyba taki, że nawet kiedy specjalnie nie myślę o Czeko, ... łazi mi gdzieś po głowie :wink: sama nie mogę się sobie nadziwić, że zakochałam się w takim Zwykłym Czarnym Żmijowatym Kocie :wink: :lol:
Czekusiu, straszna przemoc u Was na co dzień i od święta :roll: albo Ty kogoś tłuczesz, łącznie z Mamusią, albo Ciebie tłuką te odczepieńce :roll: może by jakaś terapia rodzinna :wink: ...? bo wiesz Królewno, pomyślałam sobie przez moment... że Mamusia może w końcu zwariować z Wami z nadmiaru wrażeń :roll: , a jak ją wtedy przymkną, to kto będzie Wam dawał jeść i po Was sprzątał :mrgreen: ?!
Pyszczku Żmijowy, pogódźcie się wreszcie...

Wielbłądzio

Post » Pt sty 26, 2007 0:09

........ i czynsz płacił 8)
Obrazek

agnes_czy

Post » Pt sty 26, 2007 0:21

tak, dachowce grzeją sobie ogony w ciepłym mieszkanku, bałaganią ile wlezie i czekają na smakowity żer..., w dodatku awanturują się ze sobą, że aż ściany puchną... :roll: a ty weź człowieku (wielbłądzie też 8) ) na nie pracuj :twisted: siedź do wieczora w szkole na zebraniach, uzupełniaj arkusze ocen (przez lata pomagałam w tym mamie) albo biegaj po nocy do dzieci za jakieś marne grosze (zmarzłam dziś jak cholera i buty mi przemokły :evil: )... po co toto w ogóle hodować???
ja zostawię sobie Bibi albo Ropka (niech ciągną zapałki :wink: ), Ty Agnes naturalnie Czekunię, gattara Wegę - a reszta na śmietniki :wink: o, akurat jest mróz, to może docenią, czego nie szanowały przez lata :mrgreen:
dobranoc Pyszczku

Wielbłądzio

Post » Pt sty 26, 2007 6:52

Wielbłądzio pisze:ja zostawię sobie Bibi albo Ropka (niech ciągną zapałki Wink ), Ty Agnes naturalnie Czekunię, gattara Wegę - a reszta na śmietniki Wink o, akurat jest mróz, to może docenią, czego nie szanowały przez lata Mr. Green

Popieram :twisted: , wygonić bandę na mróz, może wtedy nas docenią.... :lol: .
Witaj Pączusiu :D , nie daj sie gonić tym odszczepieńcom, nakop im w te kolorowe tyłki :twisted: , jakby co - ja Ci pomogę...
Obrazek

gattara

Post » Pt sty 26, 2007 8:56

A ja nie mam jak wygonić na mróz :crying: same sobie wychodzą i wchodzą kiedy chcą i maja mnie w poważaniu :evil:
Czekuniu widzisz co sie dzieje pięknego czekoladowego kota pobiłoi małe wybielone cuś (a ty sobie na to pozwoliłaś, nie wierzę. Chyba, że jak nikt nie będzie widział oddasz jej po stokroć :wink: )

Drahma

Post » Sob sty 27, 2007 1:47

co słychać, Pyszczku, kto kogo dziś natłukł :wink: ? a może dla odmiany wreszcie nastała zgoda? jeden padalec, ten pierwszy w kolejce do wyrzucenia :wink:, siedzi mi tu na kolanach i grucha, mówię mu, że idzie na śmietnik i na śnieg, a on nie wierzy :twisted:
Czekuniu kochana, ciotce znów nie chce się uczyć :oops: dostała czwórkę z kolokwium, bo przepisała wszystko z zeszytu :oops: , ale na egzaminie raczej nie da się usiąść w kącie i przepisywać :? poproszę w związku z tym o mocne pazurki za odegnanie mojego lenistwa :wink: aha, i za perspektywę nowej pracy po feriach,to może mnie zechcą...
dobranoc Pączusiu :1luvu:

Wielbłądzio

[poprzednia][następna]