Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Szalony Kot pisze:Lubisz czytać wyrywkowo, tabo. Plus cytować i zauważać fakty wyrywkowo, bo od piątku do wczoraj wieczorem nie było mnie na forum w ogóle. Na moment wpadłam koło tej 16, przeczytałam też tutaj, ale już odpisać mi nie dano.
Napisałam, że w piątek dzieci urzadzily sajgon - i to niestety była już zapowiedź nocnej choroby.
Napisałam, że odebrałam obróżkę, więc Twoje dzwonienie nie poszło na marne.
I napisalam, że kurier dziś odbierze paczkę z karmą i obróżką, odebrał, jutro powinna dotrzeć.
Oraz ze niepotrzebnie się zaoferowalam, i tak, za to przepraszam.
Rozumiem Twoją wściekłość, ale to Ciebie zawiodłam, nie koty i nie Asię, która nawet się mnie nie spodziewała.
kociarkowaaaa pisze:znalazłam jeszcze taką stronę, każdy może kupić, no i to nadal minimum 15zł mniej na jednym teście
https://www.kociaste.pl/pl/p/Test-diagn ... LV-FIV/107
Madie pisze:też bym zrobiła testy. Zawsze warto wiedzieć niż nie wiedzieć.
Madie pisze:moim zdaniem tak, bo to pokaże skalę. Może się okazać że tylko jeden będzie + , albo tylko 1 ujemy. Zawsze warto wiedzieć czym się dysponuje bo pod to się pomocy szuka, a nie w ciemno.
Madie pisze:Szalony Kot pisze:Lubisz czytać wyrywkowo, tabo. Plus cytować i zauważać fakty wyrywkowo, bo od piątku do wczoraj wieczorem nie było mnie na forum w ogóle. Na moment wpadłam koło tej 16, przeczytałam też tutaj, ale już odpisać mi nie dano.
Napisałam, że w piątek dzieci urzadzily sajgon - i to niestety była już zapowiedź nocnej choroby.
Napisałam, że odebrałam obróżkę, więc Twoje dzwonienie nie poszło na marne.
I napisalam, że kurier dziś odbierze paczkę z karmą i obróżką, odebrał, jutro powinna dotrzeć.
Oraz ze niepotrzebnie się zaoferowalam, i tak, za to przepraszam.
Rozumiem Twoją wściekłość, ale to Ciebie zawiodłam, nie koty i nie Asię, która nawet się mnie nie spodziewała.
Ok, skoro jutro powinien być u nich kurier (dobrze zrozumiałam?) , to ja pozwolę sobie nie podjeżdżać. Mam troche roboty ze swoim stadem przed wyjazdem i muszę rozparcelować tymczasy po Warszawie
Użytkownicy przeglądający ten dział: bartoo, Google [Bot], luty-1, MruczkiRządzą i 93 gości