Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
CatAngel pisze:Info o Dilajli wczoraj fajnie sie odnalazła w domu. Dzisiaj juz siedzi pod łóżkiem. Ale mówiłam pani ze to prawdopodobnie jej zachowanie spowodowane jest zmianą miejsca inne zapachy itp. I jak cos to niech właśnie wyciąga ją spod łóżka i mizia,żeby wiedziała Dilusia że krzywda sie jej nie będzie dziać. No i będzie Pani tez sprawdzać czy je i czy z kuwety korzysta. Jak cos będzie dzwonić jak się sprawa ma.
Mara S pisze:Dzwoniła Pani do Bożenki - powiedziałam, żeby dzwoniła jutro, jak Bożena będzie po wecie.
Michcia (Karola) czy mogę podać Ci jej numer i zadzwonisz do niej jak będzie ona mogła iść do adopcji?
Asiap84 pisze:Kiedy Bożena jedzie do domu?
Mara S pisze:Ta nowa kotka powinna mieć pobrany mocz, a imię jakieś już ma (nie wiem czy nie Jagódka?) i chyba jej książeczka jest w schronie.
Mara S pisze:Dzwoniła Pani do Bożenki - powiedziałam, żeby dzwoniła jutro, jak Bożena będzie po wecie.
Michcia (Karola) czy mogę podać Ci jej numer i zadzwonisz do niej jak będzie ona mogła iść do adopcji?
CatAngel pisze:Dzisiaj jak sprzatalam kuwetę to bylo siku x3 , kupka x2
Mara S pisze:Asiap84 pisze:Kiedy Bożena jedzie do domu?
Jakby była ok, to moim zdaniem może jechać już jutro, a Szrek kiedy jedzie?
balbina38 pisze:Mara S pisze:Asiap84 pisze:Kiedy Bożena jedzie do domu?
po rozmowie z Elą proponuję nie dawać Bożenki jeszcze do adopcji.Musimy ją wyleczyć do końca.
Szrek jedzie jutro.
CatAngel pisze:balbina38 pisze:Mara S pisze:Asiap84 pisze:Kiedy Bożena jedzie do domu?
po rozmowie z Elą proponuję nie dawać Bożenki jeszcze do adopcji.Musimy ją wyleczyć do końca.
Szrek jedzie jutro.
A co się dzieje ?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google Adsense [Bot], sherab i 700 gości