Tytek kot nad koty i reszta kociopsiej hołoty zapraszają :)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie sty 19, 2014 20:27 Re: SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU DLA WAS I MILUSIŃSKICH ;)

idę do łóżka ,zimno mi jakoś ..po upadku nie boli mnie nic oprócz barku :roll:
Obrazek

dorcia44

Od: Pt maja 19, 2006 20:20

Post » Nie sty 19, 2014 20:35 Re: SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU DLA WAS I MILUSIŃSKICH ;)

Futra wygrzały pościel ?

barbarados

Od: Sob lip 21, 2012 18:01

Post » Nie sty 19, 2014 21:51 Re: SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU DLA WAS I MILUSIŃSKICH ;)

Chłopaki :ok: :ok: :ok: Dorciu :ok:
...Obrazek...Obrazek

kussad

Od: Pt paź 13, 2006 9:59

Post » Nie sty 19, 2014 22:28 Re: SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU DLA WAS I MILUSIŃSKICH ;)

Dorcia - twoje szczęście, że mieszkam daleko, i że się nie znamy osobiście, bo jednak chyba bym Cię przełożyła przez kolano. Jestem większa, więc dałabym radę.
A za chłopaków w nowych domkach nieustające kciuki. Kibicowałam im wszystkim od początku i bardzo się cieszę, że się udało.

I muszę powtórzyć za innymi, że jesteś bardzo dzielna dziewczynka. Podziwiam Cię. Trzymaj się, będzie lepiej i dobrze.

YBenni

Od: Nie maja 20, 2007 22:04

Post » Pon sty 20, 2014 9:54 Re: SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU DLA WAS I MILUSIŃSKICH ;)

YBenni pisze:Dorcia - twoje szczęście, że mieszkam daleko, i że się nie znamy osobiście, bo jednak chyba bym Cię przełożyła przez kolano. Jestem większa, więc dałabym radę.
A za chłopaków w nowych domkach nieustające kciuki. Kibicowałam im wszystkim od początku i bardzo się cieszę, że się udało.

I muszę powtórzyć za innymi, że jesteś bardzo dzielna dziewczynka. Podziwiam Cię. Trzymaj się, będzie lepiej i dobrze.

Witam cię serdecznie i dziękuję za reprymendę ,należało mi się :oops:

Dzieńdoberek kochani :kotek:
Za nowy, udany tydzień :ok:

U mnie miła cisza ,zastój o jakim marzyłam ale strasznie za nimi tęsknię ,mimo to jestem szczęśliwa że mają nowe domki ,nowe życie ,że nie kiszą się u mnie ..to chyba jest rozsądek ,miłość itp

Musze polecieć do banku po pieniążki ,zaraz mogą mi dowieźć karmę dla kociaków.
Przy opłacie kurierowi przesyłka jest błyskawiczna.
Obrazek

dorcia44

Post » Pon sty 20, 2014 11:26 Re: SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU DLA WAS I MILUSIŃSKICH ;)

dorcia44 pisze:
YBenni pisze:Dorcia - twoje szczęście, że mieszkam daleko, i że się nie znamy osobiście, bo jednak chyba bym Cię przełożyła przez kolano. Jestem większa, więc dałabym radę.

Witam cię serdecznie i dziękuję za reprymendę ,należało mi się :oops:

Dzieńdoberek kochani :kotek:
Za nowy, udany tydzień :ok:

U mnie miła cisza ,zastój o jakim marzyłam ale strasznie za nimi tęsknię ,mimo to jestem szczęśliwa że mają nowe domki ,nowe życie ,że nie kiszą się u mnie ..to chyba jest rozsądek ,miłość itp

Musze polecieć do banku po pieniążki ,zaraz mogą mi dowieźć karmę dla kociaków.
Przy opłacie kurierowi przesyłka jest błyskawiczna.

bo chcą pieniądze, a jak im się płaci wcześniej to dłużej trwa
ja w zoo+ płacę przelewem , w ciągu 14 dni po otrzymaniu przesyłki

ja też tęsknie za maluszkami :cry: , choć moje były u mnie krócej niż Twoje
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Pon sty 20, 2014 11:32 Re: SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU DLA WAS I MILUSIŃSKICH ;)

cześć Dorotko.
czy masz jakieś nowe wieści o kociastych w nowych domkach??

pozdrawiam Q.
Obrazek

kuba.kaczor13

Od: Pon lis 05, 2012 20:32

Post » Pon sty 20, 2014 14:54 Re: SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU DLA WAS I MILUSIŃSKICH ;)

Mirka ,czym dłużej tym gorzej ,człowiek nieraz złości się ,nie wyrabia ,jest zmęczony ,martwi się bo nikt nie dzwoni ,a kiedy już dochodzi do adopcji tęskni ,czuje się tak jak by ktoś wyrywał mu kawałki ciała... :oops: :cry:
Dobra adopcja to taka kiedy maluchy wpadają na 5 min. zdrowe ,idą w świat .ale kiedy przechodzi się taką traumę ,ciągnął za uszy właściwie umarlaka ,,pokazywał świat niewidomemu ,operował ..to wszystko inaczej wygląda. :cry:
Jedyne pocieszenie kiedy jest to naprawdę dobra adopcja .
Do tej pory zawsze miałam świetne adopcje ,praktycznie ze wszystkimi mam kontakt , u niektórych bywam opiekując się kotami podczas ich wyjazdu.
Jednak zauważyłam że ludzie nauczyli się mówić to co my chcemy usłyszeć :idea: zabezpieczone okna to również nie jest wykładnią najlepszego domku ,przykładem jest Bambo .
Fakt ,może to i moja wina bo naciskałam na powrót malucha ,ale gdyby się zaparli siłą bym nie wyrwała .bo i czemu ? :roll: pewne rzeczy trzeba przeczekać ,kociaki w różnym czasie się aklimatyzują ..
a Bambosz czuł się tam super ,jednak po paru dniach coś się załamało...
Bałam się o niego :oops: boję się i teraz ,ale mam przeczucie że to strzał w dziesiątkę..
Obrazek

dorcia44

Post » Pon sty 20, 2014 14:55 Re: SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU DLA WAS I MILUSIŃSKICH ;)

Kuba ,cisza ,miłą cisza :wink:
zapewne wieczorem będę miała wiadomości.
mam nadzieję :ok:
Obrazek

dorcia44

Post » Pon sty 20, 2014 15:34 Re: SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU DLA WAS I MILUSIŃSKICH ;)

to czekamy na dobre wieści, a takie na pewno będą :ok:
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Pon sty 20, 2014 17:33 Re: SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU DLA WAS I MILUSIŃSKICH ;)

Dorciu na pewno będą dobre wieści :ok:

kaja888

Od: Pon wrz 29, 2008 21:03

Post » Pon sty 20, 2014 22:51 Re: SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU DLA WAS I MILUSIŃSKICH ;)

Też trzymam i czekam na wieści :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

barbarados

Od: Sob lip 21, 2012 18:01

Post » Pon sty 20, 2014 23:18 Re: SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU DLA WAS I MILUSIŃSKICH ;)

Bambo vel Czaruś jak u siebie ,mały cygan :wink: Rysio jeszcze trzyma dystans.

W fotograficznym skrócie fotki chłopaków :)

Obecnie latają od kuchni do pokoju i się wzajemnie napadają... Jeden wchodzi na krzesło pod stołem i poluje na drugiego :)

Rysiek nadal jest dość zachowawczy, woli obserwować... Natomiast Czarek nie ma najmniejszych oporów... I stopy też to poczuły w nocy ;)

Pozdrawiamy

Adam i Kasia (+ chłopaki)

:1luvu:
Obrazek

dorcia44

Post » Pon sty 20, 2014 23:37 Re: SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU DLA WAS I MILUSIŃSKICH ;)

zmykam pod kołdrę ,troszkę się dziś napracowałam :wink:
dobrej nocki :kotek:
Obrazek

dorcia44

Post » Pon sty 20, 2014 23:46 Re: SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU DLA WAS I MILUSIŃSKICH ;)

spokojnej nocy :)
Obrazek
Maciuś ['], Kubuś ['], Filemon ['], Pimpuś ['], Maksiu ['], Nikitka ['], Tosia ['], Filip ['], Ina ['], Zoja ['] :( kiedyś się spotkamy
To i owo na dług u weta - viewtopic.php?f=20&t=216152

ametyst55

Od: Pon sie 16, 2010 14:04

[poprzednia][następna]