Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
YBenni pisze:Dorcia - twoje szczęście, że mieszkam daleko, i że się nie znamy osobiście, bo jednak chyba bym Cię przełożyła przez kolano. Jestem większa, więc dałabym radę.
A za chłopaków w nowych domkach nieustające kciuki. Kibicowałam im wszystkim od początku i bardzo się cieszę, że się udało.
I muszę powtórzyć za innymi, że jesteś bardzo dzielna dziewczynka. Podziwiam Cię. Trzymaj się, będzie lepiej i dobrze.
dorcia44 pisze:YBenni pisze:Dorcia - twoje szczęście, że mieszkam daleko, i że się nie znamy osobiście, bo jednak chyba bym Cię przełożyła przez kolano. Jestem większa, więc dałabym radę.
A za chłopaków w nowych domkach nieustające kciuki. Kibicowałam im wszystkim od początku i bardzo się cieszę, że się udało.
I muszę powtórzyć za innymi, że jesteś bardzo dzielna dziewczynka. Podziwiam Cię. Trzymaj się, będzie lepiej i dobrze.
Witam cię serdecznie i dziękuję za reprymendę ,należało mi się![]()
Dzieńdoberek kochani![]()
Za nowy, udany tydzień![]()
U mnie miła cisza ,zastój o jakim marzyłam ale strasznie za nimi tęsknię ,mimo to jestem szczęśliwa że mają nowe domki ,nowe życie ,że nie kiszą się u mnie ..to chyba jest rozsądek ,miłość itp
Musze polecieć do banku po pieniążki ,zaraz mogą mi dowieźć karmę dla kociaków.
Przy opłacie kurierowi przesyłka jest błyskawiczna.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], kasiek1510 i 43 gości