Dorotko , wpadłam tu prosto po pracy i tak się bałam tej wiadomości . I jestem wściekła , że spotyka to takich ludzi jak Ty . I na siabie , że jestem daleko i nie mogę Cię przytulić i pocieszyć a wszystko co piszę brzmi jak banał . Tija , kiedyś wszyscy sie spotkamy . [*]Do zobaczenia . Dorciu , zrobiłaś , co mogłaś , dałaś jej trochę szczęścia . Ona o tym wiedziała . jesteś wspaniałą osobą .
Maciuś ['], Kubuś ['], Filemon ['], Pimpuś ['], Maksiu ['], Nikitka ['], Tosia ['], Filip ['], Ina ['], Zoja ['] kiedyś się spotkamy To i owo na dług u weta - viewtopic.php?f=20&t=216152
Dorotko, współczuję Ci bardzo ... przytulam tego się obawiałam odkąd przeczytałam o tym metacamie .... (wydałam ponad 1000.- na ratowanie Tinusi, a pewnie i tak nie było dla niej ratunku)
a może gdybym wtedy nie poszła z nią jak kulała, gdyby nie dostała metacamu .... Czasu nie da się cofnąć
Obie koteczki już nie cierpią, obie bawią się za TM .... tylko taki żal ściska mi serce, ciągle jeszcze ....
już przestałam chodzić do weta z każdym drobiazgiem i każę sobie zapisywać co podają, a potem sprawdzam ... gdzie się da
"Aby mieć właściwe spojrzenie na własną pozycję w życiu,człowiek powinien posiadać psa, który będzie go uwielbiał,i kota, który będzie go ignorował"/ D. Bruce Szarusia [*]; Roki [*]; Kiciucha [*]; Santa [*]2011; Tinka [*]2013; Timorka [*]2013; Azira [*]2015; Cynamon [*] 2019; Fituś [*] 2020; Tola [*] 09.2020; Tosia[*] 04.2021; Tysia [*] 12.2021; Dziunia [*] 02.2024.