Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Axa76 pisze:Zapalenie pęcherza? Może się na parapecie przeziębił albo coś? A ślinienie to może być z bólu...
Axa76 pisze:Wiesz, jak u mnie D. przesiadywał na zamarzającym parapecie to się spodziewałam, że właśnie zapalenie pęcherza złapie - bo on też lubi siedzieć na zimnym, ale u niego przeziębienie chwyciło gardło. Może Browar ma słaby punkt w pęcherzu - to zresztą dość powszechne u kotów...
mar_tika pisze:Aniu będzie potrzebny transport w okresie między św a Nowym rokiem o ile pani doktor będzie starylizowała.
Ania G pisze:mar_tika pisze:Aniu będzie potrzebny transport w okresie między św a Nowym rokiem o ile pani doktor będzie starylizowała.
Ok to czekam na info kiedy i o której - ja mam teraz 2 tyg. urlopu więc może byc też w ciągu dnia nie tylko wieczorem
Dajcie znac co z tymi szafkami od herzpl - ja mam Peugeota Partnera- jest to duży samochód więc mogę pomóc przy przewiezieniu tych szafek
herzpl pisze:hej ma dwa pytania kolo sadu na wawelu koczuje kocica podobno tak mowi pani z ochrony ponoc jest oswojona i marrznie pod budynkiem wiem ze jest kolejka ale czy moge sie wpisac i czy ktos moglby ja zabrac![]()
![]()
i poraz ostatni pytam o meble jutro wynosze je na smietnik skoro niechcecie nie bede sie prosic
mar_tika pisze:herzpl pisze:hej ma dwa pytania kolo sadu na wawelu koczuje kocica podobno tak mowi pani z ochrony ponoc jest oswojona i marrznie pod budynkiem wiem ze jest kolejka ale czy moge sie wpisac i czy ktos moglby ja zabrac![]()
![]()
i poraz ostatni pytam o meble jutro wynosze je na smietnik skoro niechcecie nie bede sie prosic
Marta mebli raczej nie mamy gdzie umieścic .Kociarnia jest mała:(ale możę Ania mogłaby ta klatkę od ciebie przerzucić na kociarnię skoro ma dośc duże autko
mar_tika pisze:Napisałam pw w spr budki.Marta a co z klatą?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Agnieszka LL, Google [Bot] i 74 gości