Część XI Kocia Przystań Sosnowiec.

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw gru 20, 2012 10:16 Re: Część IX Kocia Przystań Sosnowiec.

Zapalenie pęcherza? Może się na parapecie przeziębił albo coś? A ślinienie to może być z bólu...
Obrazek

Axa76

Od: Śro wrz 24, 2008 13:56

Post » Czw gru 20, 2012 10:23 Re: Część IX Kocia Przystań Sosnowiec.

Axa76 pisze:Zapalenie pęcherza? Może się na parapecie przeziębił albo coś? A ślinienie to może być z bólu...

no własnie on lubi na podlodze lezec, a u m,nie podloga zimna. tylko, ze Stasiek wychodzi na balkon i z nim wszystko ok. ale tez zauwazylam, ze teraz jak Browar chory to nie lezy na takim chodniczku, ktory lubi, a wlasnie na parkiecie, a noc przelezal na zimnych kafelkach w lazience :(

hidi

Od: Pon lis 03, 2008 7:04

Post » Czw gru 20, 2012 10:27 Re: Część IX Kocia Przystań Sosnowiec.

Wiesz, jak u mnie D. przesiadywał na zamarzającym parapecie to się spodziewałam, że właśnie zapalenie pęcherza złapie - bo on też lubi siedzieć na zimnym, ale u niego przeziębienie chwyciło gardło. Może Browar ma słaby punkt w pęcherzu - to zresztą dość powszechne u kotów...
Obrazek

Axa76

Od: Śro wrz 24, 2008 13:56

Post » Czw gru 20, 2012 11:32 Re: Część IX Kocia Przystań Sosnowiec.

Axa76 pisze:Wiesz, jak u mnie D. przesiadywał na zamarzającym parapecie to się spodziewałam, że właśnie zapalenie pęcherza złapie - bo on też lubi siedzieć na zimnym, ale u niego przeziębienie chwyciło gardło. Może Browar ma słaby punkt w pęcherzu - to zresztą dość powszechne u kotów...

mam nadzieje, ze to "tylko" to :(

hidi

Od: Pon lis 03, 2008 7:04

Post » Czw gru 20, 2012 13:54 Re: Część IX Kocia Przystań Sosnowiec.

Jeśli potrzebny jest transport wet- KP jestem do pełnej dyspozycji codziennie popołudniami - dodatkowo mogę dorzucić 50 zł do leczenia Ziutki :kotek:
"...i w swoim cierpieniu odnajdziesz radość, jeśli jego celem będzie ratowanie czyjegoś życia"

ZENUŚ -MIŁOŚC MOJEGO ŻYCIA 17.06.2014 ['] LALUŚ 05.11.2013[']
Obrazek Obrazek

Ania G

Od: Pt paź 15, 2010 19:44

Post » Czw gru 20, 2012 18:31 Re: Część IX Kocia Przystań Sosnowiec.

Aniu będzie potrzebny transport w okresie między św a Nowym rokiem o ile pani doktor będzie starylizowała .
Franca jest po szczepieniu i może iść na ciach,założyłam kocurowi z b 6 kartę i chyba nazawałm go Franek :roll:
Franek jest trochę niepewny ,dośc osowiały i nie je jest wychudzony więc ja bym się z kastracją wstrzymała.Niestety zaczyna capic na kociarni:/
Mati jeszcze furczy ,więc może najpierw szczepienie a później ciachniemy ją

Czarnemu z b 5 nie zalożyłam karty bo zapomniałam jego imienia .Czy on kwalifikuje się na kastrację ?

mar_tika

Od: Pon sty 08, 2007 19:31

Post » Czw gru 20, 2012 18:55 Re: Część IX Kocia Przystań Sosnowiec.

hej ma dwa pytania kolo sadu na wawelu koczuje kocica podobno tak mowi pani z ochrony ponoc jest oswojona i marrznie pod budynkiem wiem ze jest kolejka ale czy moge sie wpisac i czy ktos moglby ja zabrac :?: :?:
i poraz ostatni pytam o meble jutro wynosze je na smietnik skoro niechcecie nie bede sie prosic

herzpl

Od: Czw mar 04, 2010 11:27

Post » Czw gru 20, 2012 19:24 Re: Część IX Kocia Przystań Sosnowiec.

mar_tika pisze:Aniu będzie potrzebny transport w okresie między św a Nowym rokiem o ile pani doktor będzie starylizowała.

Ok to czekam na info kiedy i o której - ja mam teraz 2 tyg. urlopu więc może byc też w ciągu dnia nie tylko wieczorem :)
Dajcie znac co z tymi szafkami od herzpl - ja mam Peugeota Partnera- jest to duży samochód więc mogę pomóc przy przewiezieniu tych szafek :ok:
"...i w swoim cierpieniu odnajdziesz radość, jeśli jego celem będzie ratowanie czyjegoś życia"

Obrazek Obrazek

Ania G

Post » Czw gru 20, 2012 19:29 Re: Część IX Kocia Przystań Sosnowiec.

Ania G pisze:
mar_tika pisze:Aniu będzie potrzebny transport w okresie między św a Nowym rokiem o ile pani doktor będzie starylizowała.

Ok to czekam na info kiedy i o której - ja mam teraz 2 tyg. urlopu więc może byc też w ciągu dnia nie tylko wieczorem :)
Dajcie znac co z tymi szafkami od herzpl - ja mam Peugeota Partnera- jest to duży samochód więc mogę pomóc przy przewiezieniu tych szafek :ok:

Aniu a ty masz jutro wolne?Możesz przewieźć budke dla bezdomniaków do schr?

mar_tika

Post » Czw gru 20, 2012 19:33 Re: Część IX Kocia Przystań Sosnowiec.

herzpl pisze:hej ma dwa pytania kolo sadu na wawelu koczuje kocica podobno tak mowi pani z ochrony ponoc jest oswojona i marrznie pod budynkiem wiem ze jest kolejka ale czy moge sie wpisac i czy ktos moglby ja zabrac :?: :?:
i poraz ostatni pytam o meble jutro wynosze je na smietnik skoro niechcecie nie bede sie prosic

Marta mebli raczej nie mamy gdzie umieścic .Kociarnia jest mała:(ale możę Ania mogłaby ta klatkę od ciebie przerzucić na kociarnię skoro ma dośc duże autko :ok:

mar_tika

Post » Czw gru 20, 2012 19:38 Re: Część IX Kocia Przystań Sosnowiec.

mar_tika pisze:
herzpl pisze:hej ma dwa pytania kolo sadu na wawelu koczuje kocica podobno tak mowi pani z ochrony ponoc jest oswojona i marrznie pod budynkiem wiem ze jest kolejka ale czy moge sie wpisac i czy ktos moglby ja zabrac :?: :?:

Marta mebli raczej nie mamy gdzie umieścic .Kociarnia jest mała:(ale możę Ania mogłaby ta klatkę od ciebie przerzucić na kociarnię skoro ma dośc duże autko :ok:

:roll:

herzpl

Post » Czw gru 20, 2012 19:42 Re: Część IX Kocia Przystań Sosnowiec.

Jutro jestem ostatni dzień w pracy ale pracuję mobilnie więc mogę przetransportowac to co potrzebujecie.
Jestem jutro o godz.8 w Carrefourze Katowicach a potem mogę podskoczyc do Sosnowca.
Dajcie znać co mam zabrać,skąd mam to zabrac i gdzie przetransportować :)
Jak coś piszcie PW - wyślę numer telefonu będzie wygodniej się umówić.

Obrazek Obrazek

Ania G

Post » Czw gru 20, 2012 19:48 Re: Część IX Kocia Przystań Sosnowiec.

Napisałam pw w spr budki.Marta a co z klatą?

mar_tika

Post » Czw gru 20, 2012 19:54 Re: Część IX Kocia Przystań Sosnowiec.

mar_tika pisze:Napisałam pw w spr budki.Marta a co z klatą?

czekam na info od darczyncy

herzpl

Post » Czw gru 20, 2012 20:01 Re: Część IX Kocia Przystań Sosnowiec.

prosze na pw namiary na kolezanke mobilna bo kumpel sie nieodzywa znaczy pracuje popoludniu jesli po 22 nie zadzwoni dogadamy sie jutro do poludnia wtedy bym dzwonila lub pisala do transportu co i jak moze byc :?: :?: :?:

herzpl

[poprzednia][następna]