S.K.Niekochane XXI- Przystanek Schronisko- zapraszamy

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon lut 18, 2013 14:44 Re: S.K.Niekochane XXI- Przystanek Schronisko- zapraszamy

Dzika calkiem dobrze, nic nie widac, apetyt ma jak smok, wszystko zjadła , łacznie z całą miska suchego. Będę obserwowała

musze lecieć :wink:

Mała1

Od: Wto wrz 12, 2006 8:56

Post » Pon lut 18, 2013 19:18 Re: S.K.Niekochane XXI- Przystanek Schronisko- zapraszamy

Link do albumu ----------> https://picasaweb.google.com/1046591255 ... directlink
to było tak :pisanie:

miałam iść dziś do pracy, poszłam, ale zaraz do domu pojechałam, grypusia mnie ostro bierze, spałam dziś za długo do 15ej (tzn bardzo dobrze, tak to pewnie wcześniej byłyby zdjęcia :P
Obrazek

Maksik 24.05.2014 [i]
Dago 2.12.2010 [i]

Niekochane fb - https://www.facebook.com/#!/pages/Nieko ... 8688796858

TanundA

Od: Czw maja 27, 2010 11:39

Post » Pon lut 18, 2013 21:20 Re: S.K.Niekochane XXI- Przystanek Schronisko- zapraszamy

super , ze udało sie odzyskac wszystkie fotki :)

U Zośka tez dobrze, trochę rozrabia,bawiac się, ale mam nadzieje ,że nie rozkręci sie za bardzo.
,,Zamieszkał,, dom szybko i bez stresa zupełnego

Deisy nie odbiera dzis telefonu-wiec sie oczywiście martwię

aaa i jeszcze
Oktawian ,,oddał,, dziś trochę zeskrobin na badanie
wyniki będę mieć w środę
w/g weta bardziej wygląda to na alergię niz grzyba, ale poczekajmy na wynik zeskrobin.

Mała1

Post » Wto lut 19, 2013 10:48 Re: S.K.Niekochane XXI- Przystanek Schronisko- zapraszamy

Mała1 pisze:Dzika calkiem dobrze, nic nie widac, apetyt ma jak smok, wszystko zjadła , łacznie z całą miska suchego. Będę obserwowała

musze lecieć :wink:

to ja seba jak co ;) :ryk:

Kudlaty

Od: Wto lut 19, 2013 10:19

Post » Wto lut 19, 2013 11:24 Re: S.K.Niekochane XXI- Przystanek Schronisko- zapraszamy

cześć Kudłaty- na reszcie sie odzywasz :wink:

Izydor żyje :wink: i nadal syczy :wink:
czy będzie widział choc zarysy tym oczkiem to sie okaże
na razie nie wiadomo jeszcze

W schronisku nowa podrostka elegantka z kk
fotka mi nie wyszła :|

u reszty bez mian
Dzika tez wygląda oki

Mała1

Post » Wto lut 19, 2013 16:26 Re: S.K.Niekochane XXI- Przystanek Schronisko- zapraszamy

Witam,

piszę w sprawie niedawno zabranej kotki, Eskady. Mieszka u nas ledwo dwa tygodnie, niestety pojawił się problem. Kotka w tym momencie praktycznie nie może chodzić, bardzo ją przy tym coś boli. Jak leży, z łapkami wszystko jest w porządku. Nie mamy pojęcia, co to może być...

Za godzinę wizyta u weta, więc dam znać jak będzie coś wiadomo.

goqz

Od: Pon paź 22, 2012 16:18

Post » Wto lut 19, 2013 18:17 Re: S.K.Niekochane XXI- Przystanek Schronisko- zapraszamy

TanundA, "ukradłam" fotkę Fistaszka na stronę fundacji i schroniska. Nie gniewasz się? :)

maciaszek

Od: Sob sie 04, 2007 13:23

Post » Wto lut 19, 2013 18:52 Re: S.K.Niekochane XXI- Przystanek Schronisko- zapraszamy

gogz-ale o co chodzi? czemu nie umie chodzić? może z czegos spadła?
daj znać zaraz po wecie
zresztą sama do Was zadzwonię ok 20ej-mam nadzieję ,że juz będziecie po

Izydorek juz odstawiony do łazienki Kamakolo
jak będzie z oczkiem-okaże się z czasem
bo niestety to bardzo stara sprawa

czekamy teraz na relacje z pierwszej ręki

Mała1

Post » Wto lut 19, 2013 19:25 Re: S.K.Niekochane XXI- Przystanek Schronisko- zapraszamy

Mała1 pisze:
czekamy teraz na relacje z pierwszej ręki

Relacja z pierwszej ręki i kilkunastu pierwszych łapek.
Izydor biedniutki bardzo. Ale potrzeby ciała wygrały: zostawiłam go na kilka minut samego, to "deszczem złocistym" ( i strasznie smierdzącym - ale to jak sądzę, wynik metabolizmu leków i narkozy) ochrzcił kuwetkę, zjadł małą puszczkę animondy (jakies 70 gram) i wychłeptał mnóstwo wody. Staszliwie dużo pije. Boi się oczywiście - nagły dotyk i kuli się cały, "ubywa"go. Ale jeśli się mówi, dużo, cokolwiek (np. jak to łazience bywa, litanię własnych niedoskonałości cielsnych - jestem gruba, brzydka, stara....) to reaguje spokojniej i dotyk tak go nie przeraża. Albo po prostu jest dżentelmenem. Oczko podrażnione i czerwone. Nie wiem czy cokolwiek widzi. Dajmy mu parę dni. Nie wygląda juz też na takiego zabiedzonego. Zdjęć na razie nie będzie, może jutro.... Ale już nie syczy :ok:
Będziemy pisać na tymczasach :D Albo se założmy wąta.
Obrazek

Jestem zbudowana z pamięci moich rodziców i dziadków, wszystkich moich przodków. Są w tym, jak wyglądam, w kolorze moich włosów. I jestem zbudowana ze wszystkich, których w życiu spotkałam, którzy zmienili sposób mojego myślenia. Więc kim jestem „ja"?

Kamakolo

Od: Śro gru 30, 2009 8:21

Post » Wto lut 19, 2013 19:31 Re: S.K.Niekochane XXI- Przystanek Schronisko- zapraszamy

Kamakolo- dzięki za relację :wink:
odezwiesz sie tez sama na fb? bo tam tez pytaja co u niego

i zapomniałam zgłosić, że Deisy oddzwoniła i wszystko u niej oki

Mała1

Post » Wto lut 19, 2013 19:54 Re: S.K.Niekochane XXI- Przystanek Schronisko- zapraszamy

Mała1 pisze:Kamakolo- dzięki za relację :wink:

Na fb się nie odezwę, ponieważ, azalisz i natenprzykład facebooka ja nie posiadam :mrgreen: więc tylko moge podczytywać, ale nie pisać.
Chyba Tania będzie musiała zostać rzecznikiem prasowym Izydorka.
Obrazek

Jestem zbudowana z pamięci moich rodziców i dziadków, wszystkich moich przodków. Są w tym, jak wyglądam, w kolorze moich włosów. I jestem zbudowana ze wszystkich, których w życiu spotkałam, którzy zmienili sposób mojego myślenia. Więc kim jestem „ja"?

Kamakolo

Post » Wto lut 19, 2013 19:58 Re: S.K.Niekochane XXI- Przystanek Schronisko- zapraszamy

Kamakolo pisze:

Na fb się nie odezwę, ponieważ, azalisz i natenprzykład facebooka ja nie posiadam :mrgreen: więc tylko moge podczytywać, ale nie pisać.

oki, to będe z Tania na zmiany pisac doniesienia na fb
mogę Cię cytować?

Mała1

Post » Wto lut 19, 2013 20:09 Re: S.K.Niekochane XXI- Przystanek Schronisko- zapraszamy

Mała1 pisze:
Kamakolo pisze:

oki, to będe z Tania na zmiany pisac doniesienia na fb
mogę Cię cytować?

Cytuj, ale skracaj :mrgreen: Ja lubię sobie popisać :twisted:
Obrazek

Kamakolo

Post » Wto lut 19, 2013 23:20 Re: S.K.Niekochane XXI- Przystanek Schronisko- zapraszamy

czy kombinujemy z wydarzeniem czy to już odpuszczamy??? mam na myśli fundację i schronisko, nie chcę by ktoś był niby ''pokrzywdzony'' bo tylko Niekochane są na bieżąco, ale czy już nie za późno? myślę nad tym (i pewnie nic nie wymyśle;p)
Obrazek

Maksik 24.05.2014 [i]
Dago 2.12.2010 [i]

TanundA

Post » Wto lut 19, 2013 23:22 Re: S.K.Niekochane XXI- Przystanek Schronisko- zapraszamy

maciaszek pisze:TanundA, "ukradłam" fotkę Fistaszka na stronę fundacji i schroniska. Nie gniewasz się? :)

Maciaszku zacytuję słowa znanej i nawet lubianej niegdyś piosenki Shazzy: ''Bierz co chcesz, wszystko weź, co tylko mam :lol:
Obrazek

Maksik 24.05.2014 [i]
Dago 2.12.2010 [i]

TanundA

[poprzednia][następna]