KOCIA CHATKA część 23.

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro gru 19, 2012 14:29 Re: KOCIA CHATKA część 23.

:ryk:
Świetne zdjęcia :D poproszę przesłać mi na maila w wolnej chwili.
Obrazek+Obrazek+Obrazek+Obrazek
Festi,Tami, Julek, Pani Tiszka.

Cookie1706

Od: Czw gru 16, 2010 19:37

Post » Śro gru 19, 2012 15:36 Re: KOCIA CHATKA część 23.

The Szops pisze:Dzidka ustawia Dafne do zdjecia :)

Obrazek

Melchior był niegrzeczny i za karę stał w kącie :wink:

Obrazek

to po łapką to telefon? chciał zadzwonić do policji dla zwierząt, że mu robią krzywdę czy go ukrał i dlatego stał w kacie :ryk:
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Śro gru 19, 2012 16:24 Re: KOCIA CHATKA część 23.

Łatek pozdrawia Was. Dzisiaj wyjątkowo ładnie zapozował
Obrazek

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

Post » Śro gru 19, 2012 17:19 Re: KOCIA CHATKA część 23.

Kotek sprzed Chatki jak przyjechałam spał pod deską :( - na tych szmatach, na jedzenie wszedł do przedsionka, jak się okazalo szmaty ma obsrane bo ma biegunkę :( Nie widzę w pobliżu miejsca na postawienie mu budki :( - chyba, że faktycznie zaraz przy chatce albo w jakis sposób ocieplić to, co tam jest. Serce mi pęka jak na niego patrzę ale nawet złapanie do boksu nie byłoby chyba proste..

Mara S

Od: Śro cze 09, 2010 11:51

Post » Śro gru 19, 2012 18:53 Re: KOCIA CHATKA część 23.

Mara S pisze:Kotek sprzed Chatki jak przyjechałam spał pod deską :( - na tych szmatach, na jedzenie wszedł do przedsionka, jak się okazalo szmaty ma obsrane bo ma biegunkę :( Nie widzę w pobliżu miejsca na postawienie mu budki :( - chyba, że faktycznie zaraz przy chatce albo w jakis sposób ocieplić to, co tam jest. Serce mi pęka jak na niego patrzę ale nawet złapanie do boksu nie byłoby chyba proste..

A zapowiadają mrozy,bidulek :catmilk: .Wierzę,że coś wymyślicie,bo faktycznie serce sie kroi jak to czytam.Pani Tereni daję 7zł na wyróżnienie ogłoszenia.
anksunamun

anksunamun

Od: Sob lip 21, 2012 10:13

Post » Śro gru 19, 2012 22:04 Re: KOCIA CHATKA część 23.

Czy ktoś przyjdzie jutro rano na dyżur?

Mara S

Post » Śro gru 19, 2012 22:05 Re: KOCIA CHATKA część 23.

No ja po akcji W Kolegium Nauczycielskim :? dzielnie sekundowała p. mirka.
Chyba ze zdziwieniem patrząc jak przynoszę i rozkładam kolejne i kolejne tobołki :ryk:
Ogólnie z początku byłam trochę zaniepokojona, bo studentów było mało a i tak jak podchodzili to nie za bardzo mieli pieniazki.
Ogólnie akcję uratowali wykładowcy przychodząc i kupując drobne rzeczy.
Najgorsze że to co cięzkie - niestety zostało w przwie nienaruszonym stanie :evil: - nie nie chodzi o mnie :mrgreen: ale o ksiazki :D
Ogólnie od 9- 15 poszło trochę drobiazgów świątecznych, papierniczych, kocich. Kaska jeszcze nie przeliczona, ale że sa banknociki to myślę że będzie ponad 300 zł..
jedna osoba przyniosła tez karmę - psia - ale za to Royala i puriny. Przekażę do schronu.

Wszystkim pomagającym i kibicującym dziękujemy za :ok:
Obrazek
Obrazek
_______________________________________________________________________________________

Dorota Wojciechowska

Od: Czw lip 24, 2008 9:21

Post » Śro gru 19, 2012 22:09 Re: KOCIA CHATKA część 23.

Kontaktowała się tez pani - która juz rok temu przed świętami przywiozła dary do chatki.
pani dzwoniła zapytać co anm najbardziej potrzebne bo ok soboty chce podjechać również w tym roku.
Mówiłam o lepszej karmie. karmie dla maluszków i mokrym lepszym jedzonkó.pani przywiezie chyba tez papierowe ręczniki bo mówilam że bardzo potrzebne a schodza prawie jak woda
Obrazek
Obrazek
_______________________________________________________________________________________

Dorota Wojciechowska

Post » Śro gru 19, 2012 22:10 Re: KOCIA CHATKA część 23.

Karma zakupiona przez Iwonę Scorpio za pieniądzę chyba zdobyte poprzednio przez Dorotę - na razie u mnie - jutro podrzucę do Chatki

Mara S

Post » Śro gru 19, 2012 22:34 Re: KOCIA CHATKA część 23.

Mara S pisze:Czy ktoś przyjdzie jutro rano na dyżur?

ja niestety na rano do pracy :(

balbina38

Od: Sob lis 15, 2008 16:41

Post » Śro gru 19, 2012 22:47 Re: KOCIA CHATKA część 23.

Grafik dyżurów na tydzień od 17.12.2012 do 23.12.2012 r.
17.12. pon. rano Marta wiecz. Teresa
18.12. wtorek rano Beatka wiecz. Mara
19.12. środa rano Marta wiecz. Teresa
20.12. czwartek rano brak wiecz. Mara
21.12. piątek rano Beatka wiecz. brak
22.12.sobota rano brak wiecz. Alienor
23.12 niedziela rano Gosia, Bogusia wiecz. brak

terenia1

Od: Nie paź 15, 2006 20:23

Post » Śro gru 19, 2012 22:52 Re: KOCIA CHATKA część 23.

Mara S pisze:Karma zakupiona przez Iwonę Scorpio za pieniądzę chyba zdobyte poprzednio przez Dorotę - na razie u mnie - jutro podrzucę do Chatki

Teraz kupiliśmy za ok 190 zł. 24 saszetki intensinala (+ wczesniejsze chyba 6) + 2 kg FEbri dla Ziutka.

Prosiłam też Marę i załatwi 4 worki żwirku - mam juz na to pieniazki.
Zostanie jeszcze troche pieniązków z bazarków- co jest potrzebne? Może kupić jeszcze probiotyki lub prokolin.
Albo jakiej karmy brakuje.

Bo myslałam czy by nie kupić ze 2 transporterków.
Obrazek
Obrazek

Dorota Wojciechowska

Post » Śro gru 19, 2012 23:00 Re: KOCIA CHATKA część 23.

Dorotka dzięki to super wieści :D
Zaraz robię wyróżnienie dla Ogonka :)
dyżur bardzo szybki niestety, ale generalnie wszystko jest ok :D robi się małe zagracenie na kociarni, ale po świętach mam urlop więc podjadę w miarę wolnym czasie i porobię porządki :wink:

Jutro na 100% jedzie do domku Dafne, ale jeszcze nie wiem o której . Więc Mara jak będę wiedziała dam Ci znać.
Kotki buraski nie było w okolicach kociarnie - nie pojawiła się , był tylko czarny ten zdrowy i wypasiony :)
Mara przelałam pieniądze za Megan, wysłałam Ci potwierdzenie.

Mara proszę jak podjedziesz jutro rano do kociarni - zlokalizuj folię z fakturami - wyciągnęłąm dziś wszystkie z szuflady, włożyłam do folii i żebym nie zapomniała połozyłam na legowisku dla kotó na tej niskiej szafce - potem zaległa na tym Pinezka i oczywiście koty mi faktury ogonem przykryły 8O i nie zabrałam m 8O m nadzieję że ich nei zeżrą tzn koty faktur :twisted:

Anetka dziś zawiozła Knopersika do weta, dzieki Anetko, ale wieści do dupy :( katar to najmniejszy problem, oczko prawdopodobnie do usunięcia i jeszcze na dodatek uraz kręgosłupa :( zobaczymy co dalej.

terenia1

Post » Śro gru 19, 2012 23:05 Re: KOCIA CHATKA część 23.

Dorota Wojciechowska pisze:
Bo myslałam czy by nie kupić ze 2 transporterków.

Dorotka to dobry pomysł bo z tarnsporterkami kiepsko - niestety psują się i rozwalają.
Ja mam do ściągnięcia trzy transporterki jeden pojechał z Dexterem, jeden z Vincentem, z Panią Sylwią na odbiór jestem umówiona po świetach i jeden wczoraj z Borysem bo Milena miała zabrać tylko Klarę a zabrała jeszcze Borysa.

terenia1

Post » Śro gru 19, 2012 23:07 Re: KOCIA CHATKA część 23.

Ja odebrałam dziś jeden transporter od Iwonki Scorpio ;).
Jutro ma do Chatki przyjechać też ta dziewczyna, co chciała Marcinka - chce innego kotka do towarzystwa dla swojego 6-miesiecznego kocura...zobaczymy

Mara S

[poprzednia][następna]