Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
magdar77 pisze:Numer 172/13 to prawie mój Moki
zoyabea pisze:Bardzo zestresowany jest ten kotek ;(
magdar77 pisze:zoyabea pisze:Bardzo zestresowany jest ten kotek ;(
Ciągle mam nadzieję, że ktoś się po niego zgłosi, że może się zgubił po prostu.
zoyabea pisze:
Takie otyłe kotki bojące się wszystkiego to najczęściej koty po zmarłych osobach, które roszina wyrzuca na ulicę.
magdar77 pisze:zoyabea pisze:
Takie otyłe kotki bojące się wszystkiego to najczęściej koty po zmarłych osobach, które roszina wyrzuca na ulicę.
Dla takich kotów (zwłaszcza syjamowatych wrażliwców) to wyrok. Albo dom, choćby tymczasowy, albo nie chcę myśleć......
MalgosiaZ pisze:
One obydwie są jeszcze w okresie kwarantanny . Nikt nie może ich adoptować. Tej drobnej 155/13 włożyłam do szafy kocyk , w domu zapewne była rozpieszczana . No nic więcej nie możemy poradzić![]()
MissJoas pisze:UWAGA, ACHTUNG, ATTENTION PLEASE
Zmiane ulega NUMER KONTA GPK Mrau.
Nowy nr konta to:
93 2030 0045 1110 0000 0255 7970
Stare konto będzie funkcjonować jeszcze do lipca, ale już teraz wpłaty można kierować na nowe konto. Prosimy o zanotowanie tej dosyć istotnej informacji i przekazywanie jej dalej.
Ozymandias pisze:jamkasica pisze:Po za tym ja nie wiem, jak to ona w schronisku nie chciała jeść. Teraz to jedzenie wciąga nosem i zajęła strategiczną pozycję do spania - koło misek
Tak trzymaćakne pisze:Teraz potrafi zjeść wszystko, włącznie z kanapką do pracy nieopatrznie zostawioną w otwartej torbie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 36 gości