BB pojechała bądź szczęśliwa malutka ! trojaczki szukają DS.

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto wrz 18, 2012 8:23 Re: BB pojechała bądź szczęśliwa malutka ! trojaczki szukają

dzień dobry kochani.
Noc do bani ,ja nie mogłam spać i Gadzina też ,szedł do Gimnazjum agitować dzieciaki do harcerstwa.
Przeżywał to..tffardziel :mrgreen:
Pogadaliśmy sobie ,świt nas zastał :roll: i usnęliśmy .
Przyśnił mi się okropny sen,facet kradł ,czy roił coś złego ,chciałam go powstrzymać ,zobaczył mnie ,zaczął szarpać ,chciał zabić .
Rzuciłam w niego słoikiem ,ledwo trafiłam ale za lekko :twisted: dostał furii ,zaczął dusic ,to ja w krzyk ,ratunku ,pomocy i ...Bartek mnie uratował ,wyszedł z pokoju i ja się obudziłam :lol:

pierniczy mi się w tym pustym łbie :twisted:

teraz już po mlecznej kawce ,pomidorowa nastawiona i mogła bym iść spać..

oczywiście dla mojej Blondyneczki nadal szykuje miseczkę z suchym i trzymam pod poduszką :oops:
Dyzio ma coraz lepsze oczka ,jutro zabieram wszystkich 3 do wetki.
Tulinek na ten okropny kaszel dostał delikatny antybiotyk,trzydniowy ,jutro powtórka.
Nadal dostają BioProtekt i lakcid.
Za parę dni odrobaczam cały dom już Aniprazol kupiłam 12 tabletek i nie wiem czy starczy :strach:

Sunia z wypadającą pochwą już po operacji ,w środku była masakra :cry:
druga sunia miała sterylizację,jak zawsze okazało się że miała minimum 5 cesarek :cry:
obie dochodzą do siebie u fajnej forumowej dziewczyny której bardzo ale to bardzo dziękuję za odciążenie mnie i przejęcie psiaków.
Obrazek

dorcia44

Od: Pt maja 19, 2006 20:20

Post » Wto wrz 18, 2012 10:01 Re: BB pojechała bądź szczęśliwa malutka ! trojaczki szukają

Boże, taka eksploatacja suczek dla kasy...:cry:
Obrazek
...Kotom bez trudu udaje się to, co nie jest dane człowiekowi:
iść przez życie nie czyniąc hałasu...
Ernest Hemingway

AnnAArczyK

Od: Pt lip 24, 2009 22:00

Post » Wto wrz 18, 2012 10:19 Re: BB pojechała bądź szczęśliwa malutka ! trojaczki szukają

kasa rządzi światem ,ogłupia ludzi ,otumania,są gotowi na każde świństwo czy podłość :cry: a cierpią zwierzęta :cry:
Obrazek

dorcia44

Post » Wto wrz 18, 2012 10:21 Re: BB pojechała bądź szczęśliwa malutka ! trojaczki szukają

mówiłam, że po wakacjach się ruszy? :D
ja dzisiaj widziałam na nie zabezpieczonym balkonie u sąsiadów drącego się kotka ok. półrocznego, wyglądał na rosyjskiego. Jak mnie zobaczył to podbiegł do siatki i zaczął się wydzierać. Wcześniej go tam nie widywałam, więc może ktoś go zamknął przez przypadek... Jestem ciekawa, czy jutro pojawią się ogłoszenia, że zginął kotek...
ObrazekObrazek
Obrazek

neron

Od: Wto maja 29, 2012 14:06

Post » Wto wrz 18, 2012 10:24 Re: BB pojechała bądź szczęśliwa malutka ! trojaczki szukają

no ładnie :? nie próbowałaś zastukać,zapytać ?
niezabezpieczone okna czy balkony to częsty widok ,niestety :evil:
Obrazek

dorcia44

Post » Wto wrz 18, 2012 10:26 Re: BB pojechała bądź szczęśliwa malutka ! trojaczki szukają

W sumie to nie pomyślałam o tym od razu, bo się spieszyłam :( Z resztą to było po ósmej, więc podejrzewam, że już ich mogło nie być, trudno byłoby nie usłyszeć takiego darcia nawet przez zamknięte drzwi balkonowe. Chyba podejdę po pracy zapytać czy go wpuścili.
ObrazekObrazek
Obrazek

neron

Post » Wto wrz 18, 2012 10:55 Re: BB pojechała bądź szczęśliwa malutka ! trojaczki szukają

OBY NIE WYPADŁ :cry:
napisz co i jak,może nakieruj ich na siatkowanie :roll:
Obrazek

dorcia44

Post » Wto wrz 18, 2012 11:08 Re: BB pojechała bądź szczęśliwa malutka ! trojaczki szukają

Nawet jeśli to teoretycznie nic nie powinno się mu stać, bo to I piętro i to dość niskie. Inna kwestia, że może się wystraszyć i polecieć gdziekolwiek... No nic, zapytam. Trochę się boję, czy to nie jakiś genialny pomysł na zostawianie kota na czas wyjścia do pracy. U nas na osiedlu syberyjskie biegają samopas więc wszystko biorę pod uwagę.
ObrazekObrazek
Obrazek

neron

Post » Wto wrz 18, 2012 11:36 Re: BB pojechała bądź szczęśliwa malutka ! trojaczki szukają

nawet o tym nie pomyślałam :roll: chore :evil: mam nadzieje ze to pomyłka ,bo pewnie wcześniej byś go widziała ,spytaj może już im przeszkadza :twisted:
Obrazek

dorcia44

Post » Wto wrz 18, 2012 12:13 Re: BB pojechała bądź szczęśliwa malutka ! trojaczki szukają

nasz wspólny kandydat z dogo przegrywa pomóżmy mu !
głosujemy na Schronisko Azyl z Białej Podlaskiej
Obrazek

dorcia44

Post » Wto wrz 18, 2012 12:29 Re: BB pojechała bądź szczęśliwa malutka ! trojaczki szukają

dorcia44 pisze:nasz wspólny kandydat z dogo przegrywa pomóżmy mu !
głosujemy na Schronisko Azyl z Białej Podlaskiej

I to znowu ta sama osoba :twisted:
19.11.10 - Tosia (*) - kocie dziecko, któremu los dał tak mało czasu
26.08.11 - Czikita (*) moja pierwsza kocia miłość - przyszła, zabrała moje serce i odeszła tak szybko
14.12.12 - Felciu (*) zawsze będziesz z nami
26.04.14 - Papaja (*) najsłodsza strachliwa królewna, takiej już nie będzie
31.07.17 - Rudolf (*) moja najukochańsza kocia pierdoła

AgaPap

Od: Pt sie 31, 2007 6:49

Post » Wto wrz 18, 2012 12:32 Re: BB pojechała bądź szczęśliwa malutka ! trojaczki szukają

zagłosowane :ok:
ale oprócz tej osoby są też inni kociarze, a przecież to miesiąc dogo :roll:
edit: choć po zastanowieniu, one są też osobami prowadzącymi domy tymczasowe dla psów :oops:
Obrazek
Maciuś ['], Kubuś ['], Filemon ['], Pimpuś ['], Maksiu ['], Nikitka ['], Tosia ['], Filip ['], Ina ['], Zoja ['] :( kiedyś się spotkamy
To i owo na dług u weta - viewtopic.php?f=20&t=216152

ametyst55

Od: Pon sie 16, 2010 14:04

Post » Wto wrz 18, 2012 12:40 Re: BB pojechała bądź szczęśliwa malutka ! trojaczki szukają

dorcia44 pisze:teraz reakcja mojego syna na wiktuały od was
mamo ,chlebek pachnący jest ,ogórki są ,a smalcu NIE MA :twisted: :ryk:
pyszny ten chlebek ,pyszne ogórki ,a winko po prostu mniodzio. 8) ...dziękuję wam serdecznie :1luvu:
:D

Dorotko,powiedz synowi,że jak przyjedziemy kiedyś do Warszawy,to smalczyk będzie na pewno :ok:
BiBi coraz bardziej aklimatyzuje się w naszym domu,już czuje się dość swobodnie :ok: .
Dzisiaj bawiliśmy się myszką na sznurku :!: Malutka zaczyna już brykać,a zwłaszcza za kocurkiem :1luvu:
Jak tylko go zobaczy,to biegnie do niego z podniesionym ogonkiem :!: On na razie jej się przygląda
,Wspólnych zabaw jeszcze nie ma,ale agresji lub niechęci też nie.
Jeśli ktoś rozdziawia paszczę i syczy,to właśnie BiBi,zwłaszcza gdy Ufka zbliży się do jej miski gdy ta je :ryk:
Dzisiaj rano zauważyłam że BiBi jadła z miski Tofika,czyli przekonuje się do innych karm :ok:
Bezbłędnie kuwetkuje,była już ładna kupka w kuwecie :P
Jedyny przykry moment dnia ,to mycie oczków i noska.
Oczywiśćie spała razem ze mną,i kilkakrotnie w ciągu nocy dopominała się miziania :1luvu:
Barankuje,chodzi z podniesionym ogonkiem,i mruczy :1luvu:
Wczoraj spróbowała troszkę rybki,dzisiaj spróbujemy mięsko.
BiBi jest tak delikatną kruchą koteczką,takim Białym Duszkiem :kotek:
BARDZO SIĘ CIESZYMY ŻE JĄ MAMY :ok: :ok: :ok:

Dzięki Dorotko :1luvu:

DANA

ambrozja06

Od: Wto lut 21, 2012 16:51

Post » Wto wrz 18, 2012 13:38 Re: BB pojechała bądź szczęśliwa malutka ! trojaczki szukają

:crying: ........................ :1luvu:
ONA W NOCY JAK BUDZI I BARANKUJE TZ. DAJ BABO JEŚĆ :mrgreen: i myk micha z pod poduchy :wink:
strasznie mi jej brak...nie pisze o tym bo po co.
wiem że jej dobrze ,a to najważniejsze :ok:
u mnie nigdy nie rozwarła paszczy ,nie wiedziała może na kogo wpierw na kogo potem :ryk:
czekam na foty 8)
Obrazek

dorcia44

Post » Wto wrz 18, 2012 14:06 Re: BB pojechała bądź szczęśliwa malutka ! trojaczki szukają

Gadzina zdobył nowe dusze :wink: do mundurków ,mówi ze cały dzień w szkole i jakoś fajnie było ,chętnie by wrócił . :mrgreen:
a jak smarkaczowi mówiłam że jeszcze zatęskni za szkolnymi murami to aż piany dostawał :ryk:
Tylko jak znów będzie wszystkich sprowadzał do domu to :strach:

zjadła bym swojej szarlotki ,a przez ten holendarny rachunek nawet sama myśl powoduje że licznik szybciej się kręci :placz:
Obrazek

dorcia44

[poprzednia][następna]