[Białystok12]malenstwo bez lapki,czlowiek bywa potworem s.56

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto paź 30, 2012 22:23 Re: [Białystok12]malenstwo bez lapki,czlowiek bywa potworem

Oj Agata ty to masz pomysł na nocne igraszki :ryk:

Kasjja usiłowałam się dziś z Tobą skontaktować ale bez powodzenia, tak więc tu oznajmiam, że twoja klatka łapka czeka na Ciebie w Medvecie

dzikawa koteczka już ciachnięta dochodzi do siebie w klateczce

Jestem po wstępnych rozmowach w sprawie adopcji mojej Mony :ok:

asika5

Od: Pon gru 15, 2008 21:52

Post » Śro paź 31, 2012 8:00 Re: [Białystok12]malenstwo bez lapki,czlowiek bywa potworem

asika5 pisze:Jestem po wstępnych rozmowach w sprawie adopcji mojej Mony :ok:

Zaciskam kciuki
Obrazek

psi

Od: Wto mar 29, 2011 6:31

Post » Śro paź 31, 2012 8:08 Re: [Białystok12]malenstwo bez lapki,czlowiek bywa potworem

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Oto moje nie wszystkie bezdomniaczki
Obrazek

No może się uda.

Ewa Speichler

Od: Śro mar 04, 2009 18:29

Post » Śro paź 31, 2012 9:49 Re: [Białystok12]malenstwo bez lapki,czlowiek bywa potworem

Mam prosbę do osób mieszkających w okolicy ul Gajowej.Wczoraj brat widział dwa małe kociaki biegające pod blokiem przy Gajowej 81.Jak wyszedł to kotki schowały się.Dzisiaj rano bardzo miauczały ale nie pokazały się i jak wyszedł ucichły.Może ktos mógłby zerknąć w dzień.Brat wraca z pracy to juz robi się ciemno więc niezawiele zobaczy.Kociaki są podobno malutkie.
Obrazek

marzena68

Od: Wto sie 11, 2009 13:58

Post » Śro paź 31, 2012 10:10 Re: [Białystok12]malenstwo bez lapki,czlowiek bywa potworem

Marzena - ok, przekażę koleżance
Obrazek

MalgorzataJ

Od: Czw sty 08, 2009 8:45

Post » Śro paź 31, 2012 14:52 Re: [Białystok12]malenstwo bez lapki,czlowiek bywa potworem

Niestety znajoma szukała tych kociaków i nie widziała żadnego, ludzie podobno je widzieli ale nikt za bardzo się tym nie interesuje.
Obrazek

MalgorzataJ

Post » Śro paź 31, 2012 15:03 Re: [Białystok12]malenstwo bez lapki,czlowiek bywa potworem

Dziękuję Małgorzata.
Brat karmi tamtejsze koty,te małe będzie próbował zlokalizowac,mógłby złapac jezeli znajdzie ale co dalej?One najprawdopodobniej mieszkają gdzies pod balkonem.
Obrazek

marzena68

Od: Wto sie 11, 2009 13:58

Post » Śro paź 31, 2012 16:12 Re: [Białystok12]malenstwo bez lapki,czlowiek bywa potworem

witam .moze u was znajde pomoc...we wsi pomygacze obok tartaku za kleosinem koczuje porzucona suczka wraz ze szczeniakmi:( psy boja sie ludzi ...nie maja schronienia,z tego co mi wiadomo nikt tam nie karmi ani sie nimi nie interesuje a mi serducho peka jak sie o tym dowiedzialam,niestety nie mam auta zeby moc chociaz jakos zawiesc jedzenie,dlatego moze ktos z was mieszka w poblizu lub ma mozliwosc pomoc jakos tym biednym stworzonkom.wiem ze zazwyczaj siedza przy drodze przy tartaku.

chuda861

Od: Pt wrz 28, 2012 20:46

Post » Śro paź 31, 2012 17:14 Re: [Białystok12]malenstwo bez lapki,czlowiek bywa potworem

chuda -spróbuj może założyć im wątek na dogomanii? W kleosinie mieszkała dziewczyna - Iwona& Wiki, ale wiem że się wyprowadziła na wieś :(
Teoretycznie, zgodnie z Ustawą powinna się zająć nimi gmina. Ale wiadomo jak to jest w praktyce :(

W ostatniej mojej opowieści o dziwnych kotach zapomniałam najważniejszego :wink:
Otóż kiedy już złowiłam kotę ganiając w tych kapciach po śniegu i umieściłam w miejscu ciepłym i miłym poszłam spać (w pełni usatysfakcjonowana)
Rano wstaję (nadal usatysfakcjonowana) a tu Nokia... siedzi na tarasie 8O Przetarłam oczęta, podeszłam bliżej niepewna stanu mojej psychiki. Ale jak nic - siedzi :strach:
Co ciekawsze siedzi też na antresoli i się na mnie gapi 8O 8O 8O
Zatroskanych śpieszę uspokoić - nie, nie jest ze mną AŻ TAK ŹLE. Okazało się że przyszła kotka od dalekich sąsiadów - wiosną mąż mój miły ją łapał i woził na ciach. Wyczuła chitruska że dom niepilnowany.
Kotkę nazwałam roboczo ALTER EGO. A wygląda tak:
Obrazek
Obrazek
Obrazek 
:: Pomóż nam informować o 1% - zamieść w swojej stopce banerek - wklej do podpisu poniższy kod ::
Kod: Zaznacz cały
[url=http://kotkowo.pl/jedenprocent][img]http://kotkowo.pl/jedenprocent/kotkowo_jedenprocent.gif[/img][/url]

aga&2

Od: Sob gru 09, 2006 22:17

Post » Śro paź 31, 2012 17:57 Re: [Białystok12]malenstwo bez lapki,czlowiek bywa potworem

Pani Prezes, Pani się nie obrazi, ale ta Alter Ego jest ładniejsza od Nokii... może mała podmianka??? :twisted: :mrgreen:
do całości dorzucę Cygana :mrgreen:
ObrazekObrazek

lusesita

Od: Pon wrz 28, 2009 11:56

Post » Śro paź 31, 2012 18:10 Re: [Białystok12]malenstwo bez lapki,czlowiek bywa potworem

Lu, trochę przyzwoitości z podrzucaniem Cygana, Kochana :ryk:
ObrazekObrazekObrazekObrazek

Marta_od_Kropeczki

Od: Nie paź 16, 2011 14:26

Post » Śro paź 31, 2012 18:17 Re: [Białystok12]malenstwo bez lapki,czlowiek bywa potworem

podrzucaniem?? o kto go chce czy da radę podrzucić??? :twisted: ja go chcę dorzucić, bo to jeszcze może się udać :mrgreen:
ObrazekObrazek

lusesita

Post » Śro paź 31, 2012 18:29 Re: [Białystok12]malenstwo bez lapki,czlowiek bywa potworem

Bardzo mocno dziękuję, z Cygana nie skorzystam :wink:
I tak jakoś mi nieswojo z myślą że dostałam drugą Nokię w promocji :twisted:
Obrazek 
:: Pomóż nam informować o 1% - zamieść w swojej stopce banerek - wklej do podpisu poniższy kod ::
Kod: Zaznacz cały
[url=http://kotkowo.pl/jedenprocent][img]http://kotkowo.pl/jedenprocent/kotkowo_jedenprocent.gif[/img][/url]

aga&2

Od: Sob gru 09, 2006 22:17

Post » Śro paź 31, 2012 18:48 Re: [Białystok12]malenstwo bez lapki,czlowiek bywa potworem

nie chcesz Cyganka??? a to taki... ładny kotecek :twisted:
a na Twoim miejscu, podrzuciłabym oryginalną Nokię sąsiadom, a Nokię numer 2 zostawiła sobie :mrgreen:
ta wiem, mało pedagogiczne i humanitarne to jest, ale... 8)
ObrazekObrazek

lusesita

Post » Śro paź 31, 2012 21:47 Re: [Białystok12]malenstwo bez lapki,czlowiek bywa potworem

Marzena68 -czy one są bardzo malutkie, czy bardzo dzikusy. Mamy pomieszczenie w piwnicy, tam teraz jest wystawiony na Kotkowie Biszkopcik
Obrazek

MalgorzataJ

[poprzednia][następna]