Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
lukazon pisze:Co to za nowa jasna kitka?
Herz wypij dużo wody po takich pigułach
wiiwii pisze:Z tego co dziewczyny mówiły - Martyna ją ściągnęła z drzewa, bo sama nie umiała zejść.
To dziewczyna, nie wiadomo ile lat i skąd się wzięła, na razie szukam jej na portalach, może zginęła komuś. Przyjedź zobaczyć, Łukasz. Śliczna i miziasta.
elape pisze:Znalazłam przepis na przetykanie rur domowym sposobem - nie miałam jeszcze okazji wykorzystać tej wiedzy.
1/2 szkl. sody oczyszcz.wsypać do otworu, zalać 1/2 szkl. octu. Jak przestanie się pienić, (15 min.?) spłukać ciepłą wodą. Jeśli trzeba powtórzyć zabieg. Nic nie ryzykujemy, najwyżej nie zadziała.
herzpl pisze:kurcze a wiecie moze czy jakis wet robi darmowe ciachniecia bo rodzice juz nie daja rady na dzialkach myslalam ze basie poprosze ale widze ze tu nie ma miejsc![]()
na dyzur dotarlam jeszcze raz sorry za wczoraj i znow mialam kruszyne na karku![]()
kochane kenelki.boks nr 1 to gosia takdalej nic nie je i nie pije
![]()
dzika na hotelu mi wymiotowala cztery razy-basia wie ma cos dzialac w tym temacie
a czy mamy na stanie to cos do przetykania zlewuja w domu tego nie mam jeszcze sie nie dorobilam
przydaloby sie bo zraz nam sie zlew zatka...
mam pytaniebo ja za hiny nie umiem otworzyc w wolierze bialej kuwety nie naroznej
no kurcze nie potrafie oswieci mnie ktos
mar_tika pisze:herzpl pisze:kurcze a wiecie moze czy jakis wet robi darmowe ciachniecia bo rodzice juz nie daja rady na dzialkach myslalam ze basie poprosze ale widze ze tu nie ma miejsc![]()
na dyzur dotarlam jeszcze raz sorry za wczoraj i znow mialam kruszyne na karku![]()
kochane kenelki.boks nr 1 to gosia takdalej nic nie je i nie pije
![]()
dzika na hotelu mi wymiotowala cztery razy-basia wie ma cos dzialac w tym temacie
a czy mamy na stanie to cos do przetykania zlewuja w domu tego nie mam jeszcze sie nie dorobilam
przydaloby sie bo zraz nam sie zlew zatka...
mam pytaniebo ja za hiny nie umiem otworzyc w wolierze bialej kuwety nie naroznej
no kurcze nie potrafie oswieci mnie ktos
Marta miejsce jest,ale płacimy za zabiegi(niestety)są to kwoty dużo nizsze niż normalna sterylka,ale jednak płatna.
Sosnowiec i katowice jeszcze nie ruszyły z darmowymi.W poniedziałek rusza Dąbrowa Górnicza.
Nie wiem jak ja to zrobila ,ale popipcyly mi się dyżury i byłam na dyżurze we wtorek po południu,a dzis bylam pewna ze mam luzik ,a tu masz Ewa dzwoni czy bym jej kluczy nie wydała bo wg grafiku mam dziś dyżurNo i co musiałam dygć na kociarnię .Skleroza nie boli
![]()
Gosia przy mnie zjadła .Ona lubi suche jedzonko.Niestety nic nie bylo u niej w kuwecie.Jezeli chodzi o ta cholerna kuwetę ,też jej nie umiem otworzyć
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 313 gości