Sabinalas jest chora i planuje łapanie na poniedziałek. Kciuki za Jej zdrowie!

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Chiara pisze:
Sabinalas jest chora i planuje łapanie na poniedziałek. Kciuki za Jej zdrowie!![]()
![]()
Chiara pisze:Chiara pisze:
Sabinalas jest chora i planuje łapanie na poniedziałek. Kciuki za Jej zdrowie!![]()
![]()
A Sylwia1982 skręciła nogę.Za nią też mocne kciuki.
![]()
![]()
sylwia1982 pisze:Chiara pisze:Chiara pisze:
![]()
A Sylwia1982 skręciła nogę.Za nią też mocne kciuki.
![]()
![]()
jestem uziemiona na amen, a miałam w planach łapankę czarnej kotki na tyłach starej poczty, co to przez nią rozwaliłam sobie w tamtym roku palec klatką-łapką, co za pech tą kotką, no ale to trzech razy sztuka
, ciekawe co następnym razem sobie uszkodzę na samą myśl o łapance tego czarnego gada
Axa76 pisze:Brunhildo, to na pewno dziki?
Fajna dziewczyna, nie dziwię się, że zaciążona przy tej pogodzie, w tym roku sezon zacznie się dużo wcześniej niestety...
Brunhilda pisze:Axa76 pisze:Brunhildo, to na pewno dziki?
Fajna dziewczyna, nie dziwię się, że zaciążona przy tej pogodzie, w tym roku sezon zacznie się dużo wcześniej niestety...
To są koty, które albo się urodziły na działkach, albo poejżewam ktoś je tam wyrzucił. Ja dokarmiam je od jesieni, pomimo, że przychodzę codziennie nie dadzą się pogłaskać, choć już reagują na mój głos i dużo mniej się mnie boją niż innych.
Ta biało szara dziewczyna podejżewam że została wyrzucona z domu, po sterylce będąc w domku zaczęła całkiem inaczej się zachowywać niż na dworze![]()
Bury i czarnobiały za to wróciły z małym ociąganiem się w niedzielę na dwórna szczęście nie uciekły ode mnie gdzie pieprz rośnie i trzymają się blisko
W sumie to zostały mi jeszcze dwa do cięcia, ale cwaniaki wiedzą że klatka łapka gryzie i nie chcą podejść nawet na metr do niejchyba poczekam z nimi do marca, może zapomną...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot], puszatek i 155 gości