Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
iza71koty pisze:Nelka83.Dostałam taka wpłatę z bazarku 25.24 zł.![]()
![]()
iza71koty pisze:Napisłam pw do Kini098.Potwierdziła ze dostała prawie całe zamównienie z Krakvetu.Brakowało chyba tylko worka karmy i kilku puszek.Na swoim watku pisała o tym w dniu 26 marca ze zamównienie dotarło.W dniu 26 marca ja dostałam maila z Krakvetu.W zwiazku z tym ze mojej przesyłki nie było nadal w systemie aż do wczoraj , napisałam wczoraj 2 maile do Krakvetu z pytaniem kiedy mozemy sie spodziewać dostawy karmy oraz jak odszukać przesylke, bo nie ma jej w systemie.Po południu dostałam taką dopowiedz.
Witam
Szanowna Pani
Wystąpił błąd systemowy, zamówienie zostanie wysłane w dniu jutrzejszym na palecie firmą kurierską Schenker.
Za wszelkie niedogodności najmocniej przepraszamy.
iza71koty pisze:Caldien.Między nami.Nie wierzę w żaden błąd w systemie.To wygrana.Nie jestem Klientem.Mogę poczekać.....
egwusia pisze:Za przesyłkę dostarczoną w soboty trzeba ponieść dodatkową opłatę - dlategoteż oczekiwałbym dostawy NAJSZYBCIEJ w poniedziałek
/ a może i wtorek/ nie wiem też czy skontaktują się /bo pewnie nie prosiłaś/ z Tobą telefonicznie
i jeszcze coś znalazłam-
Za pośrednictwem kuriera DB Schenker realizujemy wszystkie przesyłki paletowe. Są to przesyłki, których waga wymusza umieszczanie towaru na specjalnych paletach. Dzięki takiej formie pakowania istnieje możliwość przesyłania towaru o wadze od 30 do nawet 600 kg. Szczegółowe informacje o firmie znajdziesz na stronie http://www.schenker.pl . Dostawa za pomocą kuriera DB Schenker odbywa się w trybie "od drzwi do drzwi". Oznacza to, iż kurier DB Schenker nie wniesie zamówionego towaru do twojego mieszkania. Jeżeli więc zamawiasz duży sprzęt itd, prosimy o odpowiednie zaplanowanie jego przyjęcia.
no i śleź !!!i reaguj natentychmiast
![]()
tak czy siak - BĘDZIE LEPIEJ !!!
iza71koty pisze:Wiesz ja nie lubie sie upominać.Żle sie z tym czuję.
....
iza71koty pisze:.....Ale wczoraj nie wytrzymałam juz i napisałam ze sytuacja jest naprawdę dramatyczna i kiedy możemy spodziewać się Pomocy.
....
iza71koty pisze:Płakałam kiedy udało wygrac się ankiete wewnętrzna.Byłam tak Wszystkim wdzieczna![]()
![]()
ze nie sposób tego opisac i jestem dotej pory.Nie płakałam kiedy udało się wygrać Krakvet ,ale byłam ogromnie zaskoczona i szczęśliwa.
![]()
Od kilku dni płacze bo patrze na smutne koty.Na koty które dostaja minimalne porcje jedzenia....Chciałabym aby to sie juz skończyło.....
![]()
![]()
bodzia_56 pisze:iza71koty pisze:Płakałam kiedy udało wygrac się ankiete wewnętrzna.Byłam tak Wszystkim wdzieczna![]()
![]()
ze nie sposób tego opisac i jestem dotej pory.Nie płakałam kiedy udało się wygrać Krakvet ,ale byłam ogromnie zaskoczona i szczęśliwa.
![]()
Od kilku dni płacze bo patrze na smutne koty.Na koty które dostaja minimalne porcje jedzenia....Chciałabym aby to sie juz skończyło.....
![]()
![]()
Bo tak w sumie to ta wygrana paradoksalnie zaszkodziła Tobie i kotomDostałaś wszystkiego dla nich za mało na ten m-c, bo nazywało się, że wygrałaś w KV. Teraz więc nawet jak to przyjdzie, to nie wiem , czy to wszystko nadrobi, te Twoje zadłużenia i resztę. Smutne to niestety
![]()
Może jednak kiedyś da się to jakoś wszystko wyprostować i będzie już tylko lepiej. Trzymaj się Kochana
Użytkownicy przeglądający ten dział: pibon i 64 gości