Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
alix76 pisze:A mojej Bobci-Kluseczki nikt nie chce?
jopop pisze:właśnie wróciłam z lecznicy.
3 kotki czują się wyraźnie lepiej, jutro lub pojutrze będą wysterylizowane.
przy okazji przejrzałam rachunki - do tej pory jest 9 sterylek, 2 kastracje i leczenie stacjonarne (w to wchodzą wszystkie badania, zabiegi oraz leczenie w szpitaliku i przetrzymanie posterylkowe), pierwsza faktura jest na zdaje się 2444,99 zł. to jest rozliczenie do 27.01. o drugą fakturę poprosimy po zakończeniu tematu.
przepraszam za lakoniczność ostatnio, jakoś ledwo żyję. wykańczają mnie też rozmowy z niektórymi potencjalnymi DSami...
michalinadzordz pisze:muszę chyba napisać do jopop PW co do burego kicia, bo chyba nie ma czasu śledzić wątku, a mam tylko 1 zdjęcie
myrzapl pisze:Uprasza się uprzejmie o trzymanie kciuków za szóstego pingwinka... od wczoraj czyli jak koteczka poszła do domku, kocurek stał się jakby innym kotkiem... a może to Feliway?...
stał się kontaktowy, otwarty, wrócił do gadulstwa, mruczy.. przestał się chować i uciekać, leży teraz na parapecie na podusi i śpi.na razie też, tfu tfu tfu przez lewe ramię, nigdzie nie nasikał...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot], irissibirica i 587 gości