Wólka Zaleska 13 kotów - koniec części I

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob sty 28, 2012 17:26 Re: Wólka Zaleska 14 kotów jeszcze zostało-potrzebne DT/DS

Ciekawe czy ten "zagmatwaniec" się wyjaśni?
Obrazek

mgj

Od: Czw mar 17, 2011 21:06

Post » Sob sty 28, 2012 18:18 Re: Wólka Zaleska 14 kotów jeszcze zostało-potrzebne DT/DS

Dziewczyny, ja się nie upieram, czy dobrze zdjęcia pogrupowałam :oops: , ale ważne, że kolory się choć zgadzają, c'nie :mrgreen: Zjawka ma doświadczenie w ich rozpoznawaniu, to może się wypwie. U Ewona1 jest Malwinka, która była Jotką. Ja ogłaszałam Jotkę, która była Malwinką i która przy oczkach po obu stronach ma białe futerko. http://imageshack.us/g/109/jotka15.jpg/ To tą dziewczynkę ogłaszałam i jej zdjęcia były w ogłoszeniach.

Świetne wieści i oby takich najwięcej. A czy możliwe jest zeskanowanie artykułu i wrzucenie go w PDF na stronkę?

issey32

Od: Śro maja 18, 2011 9:39

Post » Sob sty 28, 2012 18:36 Re: Wólka Zaleska 14 kotów jeszcze zostało-potrzebne DT/DS

Pani Teresa mówiła, że te tri są rzeczywiście trudno rozpoznawalne :D
Chciałam zauważyć, ze na pierwszej stronie nie ma też Myszki zdjęć, bo też się pomieszało (szarak). Ostatnio nie było jej w domu, jak robiłam dodatkowe zdjęcia.
Issey - choć Ty jedna zakumałaś ten cyrk z Jotko-Malwinką :D

A ksero artykułu mogę Ci co najwyżej pocztą wysłać :mrgreen:
ObrazekObrazek

Randa

Od: Pt mar 04, 2011 20:46

Post » Sob sty 28, 2012 18:41 Re: Wólka Zaleska 14 kotów jeszcze zostało-potrzebne DT/DS

Jeszcze co do pierwszej strony:
Malwina DT, Mandarynka DS i Kret DT są u Ewona1 w Białymstoku

Malwina chyba też na DS? :mrgreen:

Szalony Kot

Od: Pt wrz 24, 2010 13:01

Post » Sob sty 28, 2012 18:44 Re: Wólka Zaleska 14 kotów jeszcze zostało-potrzebne DT/DS

I jeszcze uwaga praktyczna - tego, że kot jest w DT czy DS nie widać zbytnio na naszej liście kotów.
Może podzielić ją na trzy części:

A. Wciąż w Wólce
B. Mają DT i szukają domów
C. Już w domach

??

Szalony Kot

Post » Sob sty 28, 2012 19:02 Re: Wólka Zaleska 14 kotów jeszcze zostało-potrzebne DT/DS

Randa pisze:Pani Teresa mówiła, że te tri są rzeczywiście trudno rozpoznawalne :D
Chciałam zauważyć, ze na pierwszej stronie nie ma też Myszki zdjęć, bo też się pomieszało (szarak). Ostatnio nie było jej w domu, jak robiłam dodatkowe zdjęcia.
Issey - choć Ty jedna zakumałaś ten cyrk z Jotko-Malwinką :D

A ksero artykułu mogę Ci co najwyżej pocztą wysłać :mrgreen:

Buraska http://imageshack.us/g/267/buraska1.jpg/
Myszka http://imageshack.us/g/440/myszka12.jpg/
Szara http://imageshack.us/g/831/szara1.jpg/

Jestem ciekawa tego artykułu, ale nie śmiem narażać Cię na koszty :mrgreen:

A co do Jotko-Malwinki, to ja myślę, że zamiast Tygryski pojechała jednak Jotka, chyba, że na pierwszych zdjęciach, które oglądałam od początku były źle nazwane. Ale jakie to ma znaczenie, wszystkie są piękne i myziaste :ok:

issey32

Od: Śro maja 18, 2011 9:39

Post » Sob sty 28, 2012 19:08 Re: Wólka Zaleska 14 kotów jeszcze zostało-potrzebne DT/DS

issey32 pisze:
Jestem ciekawa tego artykułu, ale nie śmiem narażać Cię na koszty :mrgreen:

jakoś podołam, choć z wielkim BULEM :mrgreen: dawaj adres

ale zdjęć Myszki nie ma na tej liście kotów,
tyle, co bym zmieniła, to informacje o przebywaniu kota w DS/DT zrobiłabym czerwonym kolorem :D

Malwina zdecydowanie w DS i ma zakaz ogłaszania :D
ObrazekObrazek

Randa

Post » Sob sty 28, 2012 19:50 Re: Wólka Zaleska 14 kotów jeszcze zostało-potrzebne DT/DS

issey32 pisze:Dziewczyny, ja się nie upieram, czy dobrze zdjęcia pogrupowałam :oops: , ale ważne, że kolory się choć zgadzają, c'nie :mrgreen: Zjawka ma doświadczenie w ich rozpoznawaniu, to może się wypwie. U Ewona1 jest Malwinka, która była Jotką. Ja ogłaszałam Jotkę, która była Malwinką i która przy oczkach po obu stronach ma białe futerko. http://imageshack.us/g/109/jotka15.jpg/ To tą dziewczynkę ogłaszałam i jej zdjęcia były w ogłoszeniach.

Świetne wieści i oby takich najwięcej. A czy możliwe jest zeskanowanie artykułu i wrzucenie go w PDF na stronkę?

Czyli u mnie jest Jotka, która była Malwinką :lol: no to teraz rozumiem dlaczego ma zęby w takim dobrym stanie, że nijak mi nie pasowały do 11 letniego kota. Jasne teraz też dlaczego była taka zdziwiona jak mówiłam do niej Tygryska :ryk:
Jestem za usypianiem ślepych miotów i sterylkami aborcyjnymi.

janna019

Od: Pt lip 17, 2009 17:05

Post » Sob sty 28, 2012 19:55 Re: Wólka Zaleska 14 kotów jeszcze zostało-potrzebne DT/DS

Sie wypowiadam - po powgapianiu się w zdjęcia - "Tygryska" u janna019 to na pewno - wg. listy wstępnej "Jotka" - " czarny berecik na rudym z białym pysiu nosi tylko ona. Czyli nestorka ( jeśli ta wstępna lista oddaje poprawnie wiek kotów) nadal w Wólce :? )

zjawka

Od: Nie wrz 18, 2011 21:36

Post » Sob sty 28, 2012 20:06 Re: Wólka Zaleska 14 kotów jeszcze zostało-potrzebne DT/DS

Czyli wniosek jest jeden - kotkę od Janny trzeba szybko wydać do DS, żeby w DT mogła się znaleźć właściwa kotka :ryk:

Szalony Kot

Post » Sob sty 28, 2012 20:07 Re: Wólka Zaleska 14 kotów jeszcze zostało-potrzebne DT/DS

janna019 pisze:
issey32 pisze:Dziewczyny, ja się nie upieram, czy dobrze zdjęcia pogrupowałam :oops: , ale ważne, że kolory się choć zgadzają, c'nie :mrgreen: Zjawka ma doświadczenie w ich rozpoznawaniu, to może się wypwie. U Ewona1 jest Malwinka, która była Jotką. Ja ogłaszałam Jotkę, która była Malwinką i która przy oczkach po obu stronach ma białe futerko. http://imageshack.us/g/109/jotka15.jpg/ To tą dziewczynkę ogłaszałam i jej zdjęcia były w ogłoszeniach.

Czyli u mnie jest Jotka, która była Malwinką :lol: no to teraz rozumiem dlaczego ma zęby w takim dobrym stanie, że nijak mi nie pasowały do 11 letniego kota. Jasne teraz też dlaczego była taka zdziwiona jak mówiłam do niej Tygryska :ryk:

janna, nie masz ni Jotki, ni Malwiny, tylko TYGRYSKĘ- nestorkę 11 czy 10 - letnią, na bank i pani Teresa dziś to potwierdziła. Może po prostu Tygryska jest dobrze zakonserwowana

Wniosek jest taki, że zdjęcia są pomieszane i że żadnej Tygryski w Wólce nie ma !!!!

Jak koniecznie chcecie dogadajcie się z Ewoną, żeby zabrała w przyszłym tygodniu Tygryskę do pani Teresy, że by ta potwierdziła, że Tygryska to Tygryska :ryk: :ryk: :ryk:
Ostatnio edytowano Sob sty 28, 2012 20:12 przez Randa, łącznie edytowano 2 razy
ObrazekObrazek

Randa

Post » Sob sty 28, 2012 20:10 Re: Wólka Zaleska 14 kotów jeszcze zostało-potrzebne DT/DS

Już nic nie rozumiem,zwłaszcza zagadnienia jotkomalwinkowego.....jak to mawiają za wschodnią granicą -bez pół litra nie razbieriosz.....
A od kiedy jeszcze Tygryska , która ,jak uważałam,że jest u Jaanny- a jak się okazuje jest również w Wólce- moje szare komórki odmówiły posłuszeństwa...
To jak to jest- to my do Jaanny przywiozłyśmy Jotkę? Prawdziwą Jotkę??? Czy Jotkę ogłaszaną jako Malwinkę???Czy tak naprawdę Malwinkę???
Nic nie rozumiem...
ewona- oby tak dalej!!!!Zjawiłaś się niespodziewanie,ale dobrze,że jesteś :)

Evelin1

Od: Czw sie 04, 2011 19:28

Post » Sob sty 28, 2012 20:17 Re: Wólka Zaleska 14 kotów jeszcze zostało-potrzebne DT/DS

Jesteście pewne? To moja zagadkowa lokatorka 8)
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Tygryska:
Obrazek

Jotka:
Obrazek

Żeby nie było - nie marudzę, tylko może warto ją jednak reklamować jak 5 letnią a nie 11?

janna019

Post » Sob sty 28, 2012 20:20 Re: Wólka Zaleska 14 kotów jeszcze zostało-potrzebne DT/DS

Randa pisze:
Jak koniecznie chcecie dogadajcie się z Ewoną, żeby zabrała w przyszłym tygodniu Tygryskę do pani Teresy, że by ta potwierdziła, że Tygryska to Tygryska :ryk: :ryk: :ryk:

Cokolwiek mam w domu to to nie pojedzie do Wólki 8) ode mnie albo wyjdzie do ds albo wcale :D

janna019

Post » Sob sty 28, 2012 20:24 Re: Wólka Zaleska 14 kotów jeszcze zostało-potrzebne DT/DS

janna019 pisze:
Randa pisze:

Cokolwiek mam w domu to to nie pojedzie do Wólki 8) ode mnie albo wyjdzie do ds albo wcale :D

Ale zabrała nie w sensie , żeby tam zostawiła, tylko żeby Pani Teresa potwierdziła ,,NA PIŚMIE" :ok: , że to Tygryska lat 11 :ryk: :ryk: :ryk:
Ostatnio edytowano Sob sty 28, 2012 20:26 przez Randa, łącznie edytowano 1 raz
ObrazekObrazek

Randa

[poprzednia][następna]