Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Malwina DT, Mandarynka DS i Kret DT są u Ewona1 w Białymstoku
Randa pisze:Pani Teresa mówiła, że te tri są rzeczywiście trudno rozpoznawalne![]()
Chciałam zauważyć, ze na pierwszej stronie nie ma też Myszki zdjęć, bo też się pomieszało (szarak). Ostatnio nie było jej w domu, jak robiłam dodatkowe zdjęcia.
Issey - choć Ty jedna zakumałaś ten cyrk z Jotko-Malwinką
A ksero artykułu mogę Ci co najwyżej pocztą wysłać
issey32 pisze:
Jestem ciekawa tego artykułu, ale nie śmiem narażać Cię na koszty![]()
issey32 pisze:Dziewczyny, ja się nie upieram, czy dobrze zdjęcia pogrupowałam, ale ważne, że kolory się choć zgadzają, c'nie
Zjawka ma doświadczenie w ich rozpoznawaniu, to może się wypwie. U Ewona1 jest Malwinka, która była Jotką. Ja ogłaszałam Jotkę, która była Malwinką i która przy oczkach po obu stronach ma białe futerko. http://imageshack.us/g/109/jotka15.jpg/ To tą dziewczynkę ogłaszałam i jej zdjęcia były w ogłoszeniach.
Świetne wieści i oby takich najwięcej. A czy możliwe jest zeskanowanie artykułu i wrzucenie go w PDF na stronkę?
janna019 pisze:issey32 pisze:Dziewczyny, ja się nie upieram, czy dobrze zdjęcia pogrupowałam, ale ważne, że kolory się choć zgadzają, c'nie
Zjawka ma doświadczenie w ich rozpoznawaniu, to może się wypwie. U Ewona1 jest Malwinka, która była Jotką. Ja ogłaszałam Jotkę, która była Malwinką i która przy oczkach po obu stronach ma białe futerko. http://imageshack.us/g/109/jotka15.jpg/ To tą dziewczynkę ogłaszałam i jej zdjęcia były w ogłoszeniach.
Świetne wieści i oby takich najwięcej. A czy możliwe jest zeskanowanie artykułu i wrzucenie go w PDF na stronkę?
Czyli u mnie jest Jotka, która była Malwinkąno to teraz rozumiem dlaczego ma zęby w takim dobrym stanie, że nijak mi nie pasowały do 11 letniego kota. Jasne teraz też dlaczego była taka zdziwiona jak mówiłam do niej Tygryska
Randa pisze:
Jak koniecznie chcecie dogadajcie się z Ewoną, żeby zabrała w przyszłym tygodniu Tygryskę do pani Teresy, że by ta potwierdziła, że Tygryska to Tygryska![]()
![]()
janna019 pisze:Randa pisze:
Jak koniecznie chcecie dogadajcie się z Ewoną, żeby zabrała w przyszłym tygodniu Tygryskę do pani Teresy, że by ta potwierdziła, że Tygryska to Tygryska![]()
![]()
Cokolwiek mam w domu to to nie pojedzie do Wólkiode mnie albo wyjdzie do ds albo wcale
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 157 gości