Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
martka pisze:Zanim podejdę dzisiaj do weta, może mi podpowiedzie, co najlpesze jest do oczu na Herpesa? Mam małe w bardzo złym stanie, boję sie bardzo o oczy, ide znowu z nimi dzisiaj do weta, ale na co zmienić Atecortin? żeby była poprawa, żeby uratować oczy....
martka pisze:Zanim podejdę dzisiaj do weta, może mi podpowiedzie, co najlpesze jest do oczu na Herpesa? Mam małe w bardzo złym stanie, boję sie bardzo o oczy, ide znowu z nimi dzisiaj do weta, ale na co zmienić Atecortin? żeby była poprawa, żeby uratować oczy....
morelowa pisze:Niemożliwe! ? Ta błękitna kotka nie ma domu ?? Tu już nie tylko współczucie ale i potrzeba pięknego kota za jednym razem ... Ja nie rozumiem![]()
I za tego czarnuszka..To gdzie on jest skoro nie ma dt? Może mu wątek... ?
jerzykowka pisze:Mnóstwo kotów w potrzebie, a nasze możliwości tak bardzo ograniczone![]()
Ale są i dobre wieści - kotki zauważone przez Morelową (link w jej ostatnim poście) znalazły DT. Podobno Pani, która się nimi zaopiekowała nie jest kociarą![]()
Tym radośniej przeczytać, że postanowiła je leczyć i szukać domów stałych, a póki co dać miejscówkę u siebie
![]()
![]()
![]()
Błękitna kotka bez oczka nadal szuka domu...
Pozdrowienia od mego tymczasika, słodkiego Lolka![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], kasiek1510 i 125 gości