K-ów, KOCIARNIA ZALANA!!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro maja 25, 2011 11:25 Re: K-ów, KOCIARNIA ZALANA!!!

po Jantara (to ten zlecony przez Małgosię z Harbutowic, co miał być otruty przez sąsiada, kopia naszego Rufina więc powinien szybko znaleźć amatora) Robert był w Sułkowicach, zdążył być z nim już u dr Szpeyera na ciach i odwieźć na kociarnię. O pierwszej zgarnia Karalucha, po drodze Lolka i vanję z rodzinką. Niestety, nie da się w pojedynkę przeskoczyć ani odległości ani czasu

Tweety

Od: Nie mar 05, 2006 2:12

Post » Śro maja 25, 2011 12:19 Re: K-ów, KOCIARNIA ZALANA!!!

Rustie pisze:Kochani, czy ktoś z Was zna karmicielki/kociarzy z tej okolicy (Bieżanów, Lilli Wenedy):
viewtopic.php?f=1&t=128084&p=7511426#p7511426

Perła uciekła dzień po przeprowadzce, nie zna okolicy, jest spanikowana :(

Najbliżej Lilli Wenedy mieszka chyba pani Jasia. Ja tam nikogo nie znam, bo to drugi koniec Jerzmanowskiego. Na Lilli Wenedy jest lecznica, może te wetki będą coś wiedziały. Pani od Leona, Małego i Nosi do nich chodzi, może tez kogoś znać, choć sama karmi zupełnie gdzie indziej. Ja mogę pomóc szukać.

Dziś na kociarnię miły pan, który nie chciał się przedstawić, a widział kociarnię w Teleexpressie i potem doinformował się w necie, przyniósł dla kotów mały drapak i 20 zł. Kasę zostawiłam na stole, a drapak postawiłam w cat-roomie.
Gilosław ma dostawać beta glukan 1 ml raz dziennie, strzykawka z tym leży w lodówce. Rakii posmarowałam profilaktycznie ucho Fungidermem.

queen_ink

Od: Nie lis 20, 2005 17:45

Post » Śro maja 25, 2011 12:33 Re: K-ów, KOCIARNIA ZALANA!!!

Potrzebuję zdjęcia tego czarno-białego kocurka z klatki mam pytanie o Filusia, ma być towarzystwem dla trochę wycofanej kotki... dom wychodzący, działka ogrodzona 27 arów, ponoć daleko od drogi...
rozmawiam.Queen, wyślij mi, proszę, plakat w wersji do druku.
X
Obrazek Obrazek

lutra

Od: Czw kwi 05, 2007 13:02

Post » Śro maja 25, 2011 12:41 Re: K-ów, KOCIARNIA ZALANA!!!

A Syntię można reklamować w ogłoszeniach, że jest telewizyjną gwiazdą ;)
Jak wyglądają aktualnie jej problemy zdrowotne?

_namida_

Od: Pon mar 22, 2010 16:36

Post » Śro maja 25, 2011 13:10 Re: K-ów, KOCIARNIA ZALANA!!!

lutra pisze:Potrzebuję zdjęcia tego czarno-białego kocurka z klatki mam pytanie o Filusia, ma być towarzystwem dla trochę wycofanej kotki... dom wychodzący, działka ogrodzona 27 arów, ponoć daleko od drogi...
X

Atis jest niekastrowany, nieszczepiony. Kwarantanna kończy sie za tydzień, szczepienie, nastepne 10 dni i kastracja. Czyli do wziecia najwcześnie w połowie czerwca, jak wszystko bedzie ok.
On miziak jest :1luvu:

Syntia nadal na renalu, ale juz wrzeszczy i bije :wink: Znaczy jest lepiej.
Obrazek

miszelina

Od: Nie maja 06, 2007 13:31

Post » Śro maja 25, 2011 13:11 Re: K-ów, KOCIARNIA ZALANA!!!

a nie ma on fot żadnych? pardon, że tak bezobcesowo "potrzebuję", ale Pani by chciała już widzieć...
Obrazek Obrazek

lutra

Od: Czw kwi 05, 2007 13:02

Post » Śro maja 25, 2011 13:17 Re: K-ów, KOCIARNIA ZALANA!!!

lutra pisze:a nie ma on fot żadnych? pardon, że tak bezobcesowo "potrzebuję", ale Pani by chciała już widzieć...

No jeszcze nie ma, chyba ze Queen dzisiaj mu zrobiła.
Ale podobny do Filipka z Tenczynka, nawet czarna kropka na nosku taka sama i takie same zdziwione oczka :wink:
Obrazek

miszelina

Post » Śro maja 25, 2011 13:42 Re: K-ów, KOCIARNIA ZALANA!!!

miszelina pisze:
lutra pisze:Potrzebuję zdjęcia tego czarno-białego kocurka z klatki mam pytanie o Filusia, ma być towarzystwem dla trochę wycofanej kotki... dom wychodzący, działka ogrodzona 27 arów, ponoć daleko od drogi...
X

Atis jest niekastrowany, nieszczepiony. Kwarantanna kończy sie za tydzień, szczepienie, nastepne 10 dni i kastracja. Czyli do wziecia najwcześnie w połowie czerwca, jak wszystko bedzie ok.
On miziak jest :1luvu:

Syntia nadal na renalu, ale juz wrzeszczy i bije :wink: Znaczy jest lepiej.

Syntia wrzeszczała i biła już w Hyrax - pacyfikowałam ją tam do kroplówki strasznie zębata i pazurzasta się zrobiła ..Ale jestem wredna i jej nie puściłam....
IT'S OVER

Etiopia

Od: Pt gru 09, 2005 11:26

Post » Śro maja 25, 2011 15:11 Re: K-ów, KOCIARNIA ZALANA!!!

Male juz po kontroli. Dostaly antybiotyk i dwa razy dziennie musza miec zakrapiane oczka gentamecyna. Z mamusia jest ok. W sobote do kontroli. Do 13 jest dr. Adamska,. Agnieszko udalo by ci sie zalatwic mam jakis transport do poludnia na Sanocka? Jesli nie to najwyzej pojade komunikacja.

vanja

Od: Czw mar 04, 2010 11:33

Post » Śro maja 25, 2011 15:24 Re: K-ów, KOCIARNIA ZALANA!!!

A jak Lolesław?
Obrazek

miszelina

Post » Śro maja 25, 2011 17:14 Re: K-ów, KOCIARNIA ZALANA!!!

miszelina pisze:A jak Lolesław?

batalia zastrzyków i obserwacja.

Dzisiaj na kociarni tłumy, ludzie z prezentami, pani z ouszaczem do pożyczenia (zobaczymy czy da radę, bo do mniejszych powierzchni), państwo w sprawie Sake.
Odebrałam od p. Marcina z mmkraków ze 6 kg royala. Prosił o napisanie jakiej karmy potrzebujemy to cyklicznie będzie podrzucał i chce porobić fotki naszych pieszczoszków, bo chodzi na kurs dla fotografików i musi ćwiczyć:)

Tweety

Od: Nie mar 05, 2006 2:12

Post » Śro maja 25, 2011 17:24 Re: K-ów, KOCIARNIA ZALANA!!!

Czyżby się ktoś w Sake zakochał?? 8)
Obrazek Obrazek
Monia, Kuba, Hania i Bilon

KubaTST

Od: Nie paź 19, 2008 18:41

Post » Śro maja 25, 2011 18:21 Re: K-ów, KOCIARNIA ZALANA!!!

W koncu Sake i Syntia gwiazdami pierwszoplanowymi telewizji sa :D , oby dalej ludzkie serduszka pukaly w naszym kierunku.
A ja ponawiam pytanie: czy w najblizsza sobote przed poludniem ktos moze zawiesc mnie z kocia rodzinka na Sanocka? Robert ma szkole i nie moze. Nie chcialabym z takimi maluchami tluc sie autobusem, ale jak nikt nie da rady to pojade komunikacja.

vanja

Post » Śro maja 25, 2011 18:25 Re: K-ów, KOCIARNIA ZALANA!!!

Asia porobila dzis zdjecia Sake, Lolkowi, Kalemu i Mei. Tylko nie wiem jak jej czarnuszki wyszly bo na kociarni oswietlenie troszke kiepskie. Mialysmy robic Atisowi, ale czas mnie pogonil, chyba ze Asi udalo sie samej mu porobic jakies fotki.

vanja

Post » Śro maja 25, 2011 18:38 Re: K-ów, KOCIARNIA ZALANA!!!

Kocuria zerknij na bazarek z filmami :mrgreen:
Obrazek
Maciuś ['], Kubuś ['], Filemon ['], Pimpuś ['], Maksiu ['], Nikitka ['], Tosia ['], Filip ['], Ina ['], Zoja ['] :( kiedyś się spotkamy
To i owo na dług u weta - viewtopic.php?f=20&t=216152

ametyst55

Od: Pon sie 16, 2010 14:04

[poprzednia][następna]