Dzisiaj 2 moje tymczasy znalazły super domki.
Trudno się oddaje,ale przekonuje to, jacy są ludzie.Oby więcej takich

W końcu coś pozytywnego

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
CoToMa pisze:To dobre wieści
A pamiętasz Walkirię? Tę popielatą wilczastą kotkę z guzem na szyi i chorobą autoagresywną?
Myślałyśmy, że nigdy nie znajdzie domu, a jedna fajna babka chciała tylko ją, żadnego innego kota.
Już dwa tygodnie siedzi w nowym domu
CoToMa pisze:Jest jeszcze Stefano, ten bez skóry na karku
mamaGiny pisze:podrzuciłam Ci fant, zobacz na FB
justyna8585 pisze:
Kotka właśnie przyjechała do mnie, zrobiłam to dlatego, że jest p.zainteresowana adopcją,ale mała musi akceptować psa i kota.Pani jeszcze nie ma zabezpieczonych okien,a to też będzie warunek.Ciągnie ją do okien...na razie syczy,ale nie ma tragedii, dam jej dzisiaj spokój.Jest ładna, adopcyjna, zaszczepiona,wysterylizowana, z paszportem i czipem.U mnie może być do końca maja, musi się udać.Żeby nie było, że działam na szkodę Akira,czy Maćka,to kotka ma swój pokój,mogą widzieć się tylko przez drzwi w mojej obecności,a wczoraj 2 koty ode mnie poszły.
Historia jakich wiele..
Pani wyjechała za granicę , zostawiła kotkę pod opieką sąsiadki...Sąsiadka wierzyła, zrobiła jej paszport,założyła czip i wraz z kotką czekały i czekały...
Pani zapomniała obietnicy, zapomniała o kotce...
Tym sposobem trafiła do schroniska...zamieniła kanapę na legowisko..
Już przestaje wierzyć, że czeka ją coś dobrego...traci nadzieję...
W schronisku nie ma żadnych szans na adopcję,nie było żadnej od miesiąca...Kotka bardzo potrzebuje domu tymczasowego, bądź stałego.Koniecznie niewychodzącego.
Na imię ma Mała, ma 8 mies., jest kontaktowa, ufna,zaszczepiona, wysterylizowana, ma czip i paszport
proba o udostępnianie fb
https://www.facebook.com/events/857590890945484/
berni pisze:Kiedyś była info o takim półdzikim kotku, który miał coś z łapką. Taki chyba białobury. Zdjęcie miał zrobione przy misce.
Nie mogę teraz znaleźć tej info ani zdjęcia - to chyba był kotek z tego stadka z Bielszowic.
Czy są jakieś wieści o nim?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot] i 527 gości