Kicie Smarti-...bierzemy weta na DT...a co!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt maja 06, 2011 10:34 Re: Kicie Smarti-kciuki za kicie Marzeni i JoliJ ! Fotki naszych

Smarti, póki masz jeszcze chwilę spokoju przed jutrem - to zrób porządek na pierwszej stronie, no! :P

Melcia do DSów, Bella do rezydentów, Trisiunię biedną do tych, co za Tęczowym Mostem...

A tu masz zdjęcia Ciumci:
jamkasica pisze:Oto Ciumcia:
Obrazek Obrazek Obrazek
Ostatnio edytowano Pt maja 06, 2011 10:36 przez Szalony Kot, łącznie edytowano 1 raz

Szalony Kot

Od: Pt wrz 24, 2010 13:01

Post » Pt maja 06, 2011 10:35 Re: Kicie Smarti-kciuki za kicie Marzeni i JoliJ ! Fotki naszych

Piękna Ciumcia jest :1luvu:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Pt maja 06, 2011 10:35 Re: Kicie Smarti-kciuki za kicie Marzeni i JoliJ ! Fotki naszych

Trzeba też uaktualnić liczbę tymczasów i wyadoptowanych kotów.
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Pt maja 06, 2011 11:13 Re: Kicie Smarti-kciuki za kicie Marzeni i JoliJ ! Fotki naszych

alareipan - pieniążki już mam :1luvu: również jest wsparcie dla szczytniaków od taizu :1luvu: w weekend zaktualizuję rozliczeniowy post :oops:
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Post » Pt maja 06, 2011 18:45 Re: Kicie Smarti-kciuki za kicie Marzeni i JoliJ ! Fotki naszych

Ooo jak to dobrze, że udało mi się wejść jeszcze dzisiaj. Umówiłam się rano ze Smarti w Wawie co oznacza, że przyoszczędziłam dobre 2 h :D
Mój laptop się ze mną żegna - dał mi już sygnał, że nadchodzą już te ostatnie dni... więc mogę niedługo się rzadziej pojawiać do czasu nabycia drugiego.. Chyba, że TŻ będzie tak dobry i mi użyczy!

Ciumcia wygląda bardzo ładnie :)

:ok: Za jutro
Obrazek

http://www.planetapupila.pl - najtańszy sklep w Warszawie!

Jus87

Od: Wto sie 17, 2010 13:01

Post » Pt maja 06, 2011 19:38 Re: Kicie Smarti-kciuki za kicie Marzeni i JoliJ ! Fotki naszych

Szczytno się już pakuje. :1luvu:
[/url]ObrazekObrazekObrazek

horacy 7

Od: Śro cze 02, 2010 16:01

Post » Pt maja 06, 2011 20:51 Re: Kicie Smarti-kciuki za kicie Marzeni i JoliJ ! Fotki naszych

Kociowóz też...
Właśnie usiłowaliśmy uratować potrąconą przez samochód (oczywiśnie nie przez nas) chyba kunę...?
Niestety zwierzątko umarło zanim je zabraliśmy do samochodu.
Mam nadzieję, że choć stało się to szybko :(
Smutne, żal wszystkich zwierzów, a my akurat wracamy z transporterkami...
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Od: Wto mar 08, 2011 1:13

Post » Pt maja 06, 2011 21:47 Re: Kicie Smarti-kciuki za kicie Marzeni i JoliJ ! Fotki naszych

dla Małego Zwierzątka (*)(*)(*) niech światełka oświecą i ogrzeją drogę do lepszego świata...

Marzenia11

Post » Pt maja 06, 2011 21:50 Re: Kicie Smarti-kciuki za kicie Marzeni i JoliJ ! Fotki naszych

Jus87 pisze:Ooo jak to dobrze, że udało mi się wejść jeszcze dzisiaj. Umówiłam się rano ze Smarti w Wawie co oznacza, że przyoszczędziłam dobre 2 h :D
Mój laptop się ze mną żegna - dał mi już sygnał, że nadchodzą już te ostatnie dni... więc mogę niedługo się rzadziej pojawiać do czasu nabycia drugiego.. Chyba, że TŻ będzie tak dobry i mi użyczy!

Ciumcia wygląda bardzo ładnie :)

:ok: Za jutro

Ty uważaj, ja też się ze Smartinką umówiłam, o której będziesz? :mrgreen:

Szalony Kot

Od: Pt wrz 24, 2010 13:01

Post » Pt maja 06, 2011 21:56 Re: Kicie Smarti-kciuki za kicie Marzeni i JoliJ ! Fotki naszych

Dla zainteresowanych stanem Kubusia.
Dzisiaj byłam w lecznicy w szpitaliku i spotkałam dr Małgosię ktora prowadzi Kubusia - sama jest zdziwiona tak dobrym stanem futrzaka - przecież przyjmowała go po wypadku i dawała mikroskopijne szanse na przeżycie..
Kubuś już normalnie chodzi i nie ma objawów neurologicznych :D :D :D :D :D :D czyli przypuszczalnie były one efektem mocznicy pourazowej. Dzis została pobrana krew do badani i wg pani dr wyniki będą dużo lepsze niż te z wtorku.
Kubuś siedzi w klatce, robi samodzielnie sioo, jeszcze zabarwione na rózowo, czyli troszkę krwi jest, ale to normalne po peknięciu pęcherza.
Panie opiekujące się kotkami w szpitaliku powiedziały, ze miało do czynienia z wieloma wolnozyjącymi kotami, ale one gryzły, drapały, fuczały.....Kubuś jest po prostu przestraszony, bardzo przestraszony, ale daje sobie robić wszystko. Sam nie je natomiast karmiony strzykawką z chęcią pałaszuje - czyli prawdopodobnie niejedzenie to efekt silnego stresu..

To tyle wieści z dzisiaj.

O koszty nie pytałam bo wiem jedno - na pewno rosną i rosną..... jednak moja radość z uratowania Kubunia jest jeszcze większa, kilka/naście razy większa niż te koszty :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Marzenia11

Post » Pt maja 06, 2011 22:00 Re: Kicie Smarti-kciuki za kicie Marzeni i JoliJ ! Fotki naszych

No, ja mówiłam, że nic nie dzieje się bez przyczyny.
Nie bez przyczyny umówiliśmy się razem na wizytę p-adopc.
Nie bez przyczyny tego dnia i o tej godzinie.
I nie bez przyczyny Marzenia rozejrzała się po wyjściu z bloku...

Właśnie po to, żeby Kubuś miał szansę... :1luvu: :1luvu: :1luvu: i wrócił do nas :ok:
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Od: Wto mar 08, 2011 1:13

Post » Pt maja 06, 2011 22:01 Re: Kicie Smarti-kciuki za kicie Marzeni i JoliJ ! Fotki naszych

Obok Kubusia w klatce siedzi Edisia.... biedniutkla jest okrutnie, stęskniona za człowiekiem, taka troszkę zrezygnowana czy ktoś do niej zajrzy... Gdy otworzyłam klatkę siedziała w kuwecie i patrzyła na mnie co zrobię i czy za chwilę nie pójdę, czy warto wychodzić... Ale jak wyszła to usadowiła sie na moich kolanach (siedziałam po turecku na zimnych kafelkach na podłodze) na 40 minut, układając się raz na prawym, raz na lewym boczku, troszkę przysypiała, mruczała.. ucałowałam łepinę, wytuliłam futerko... musiałam iść więc przytuliłam dziewczynę i włozyłam do klatki, ale nie zdążyłam zamknąć a ona znów władowała mi się na kolana.. Potem nie zdążyła i gdy wychodziłam łapkami oparła się o klatkę i miauczała patrząc na mnie szeroko otwartymi, proszącymi ślepkami....

Zdrowiej pyszczku kochany.. :1luvu: :1luvu: :1luvu: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Marzenia11

Post » Sob maja 07, 2011 0:08 Re: Kicie Smarti-kciuki za kicie Marzeni i JoliJ ! Fotki naszych

:1luvu: :1luvu: :1luvu:
ObrazekObrazek
Obrazek

Kocia Lady

Od: Wto sie 18, 2009 22:11

Post » Sob maja 07, 2011 7:19 Re: Kicie Smarti-kciuki za kicie Marzeni i JoliJ ! Fotki naszych

Cześć Kochani! :)
No widzisz Marzenia, nigdy nie można tracić nadziei.
Dzielny chłopak z Kubunia, niech szybko zdrowieje :ok:

I za Edisię mocne :ok: Niech szybko wraca z lecznicy.
Dobrze, że już wiadomo, co jej jest i jak to leczyć.

A dla Malucha [*][*][*]

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Sob maja 07, 2011 8:31 Re: Kicie Smarti-kciuki za kicie Marzeni i JoliJ ! Fotki naszych

Nie było mnie przez ponad tydzień, a tu tyle wiadomości, że trudno sie doczytac. Ale pomalutku może jakoś przebrnę. Narazie trzymam kciuki za wszystkie kotki.
Doczytałam ze Fionka przytyła i nadal nieufna. Mizianki dla wszystkich i zdrówka dla chorych
Obrazek
Obrazek

Iburg

Od: Wto sty 04, 2005 21:52

[poprzednia][następna]