Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
felin pisze:A po to, żeby patrzeć na nich jak na śmieci, bo na nazwę homo sapiens z pewnością nie zaslugują
CatAngel pisze:TVN24!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! $%$^$%$&^%&& ktoś powiesił dwa psy na drzewie![]()
![]()
![]()
![]()
Zofia&Sasza pisze:CatAngel pisze:TVN24!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! $%$^$%$&^%&& ktoś powiesił dwa psy na drzewie![]()
![]()
![]()
![]()
A w dziesiątkach schronisk w całej Polsce co chwila umierają psy, koty... Tylko że nikt o nich nie trąbi w TV i nie montuje "akcji społecznych". Wiem, że to straszne z tymi psami, ale tragedie dzieją się cały czas. Po cichu.
Zofia&Sasza pisze:CatAngel pisze:TVN24!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! $%$^$%$&^%&& ktoś powiesił dwa psy na drzewie![]()
![]()
![]()
![]()
A w dziesiątkach schronisk w całej Polsce co chwila umierają psy, koty... Tylko że nikt o nich nie trąbi w TV i nie montuje "akcji społecznych". Wiem, że to straszne z tymi psami, ale tragedie dzieją się cały czas. Po cichu.
felin pisze:Zofia&Sasza pisze:CatAngel pisze:TVN24!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! $%$^$%$&^%&& ktoś powiesił dwa psy na drzewie![]()
![]()
![]()
![]()
I dlatego trzeba robić dym miedialny. Niech do sądów dotrze, że ludzie mają dość. A dopuszczających się takich czynów niech spotka przynajmniej spoleczny ostracyzm, jeśli nie inna kara.
NITKA/KARINKA pisze:Krzysiekbolo pisze:Wiec o co chodzi? Dlaczego nie idziemy tą drogą.?
Wątek z Dogomanii (do poczytania)
http://www.dogomania.pl/threads/188739- ... to-mozliwe
Wątek na Miau ( Koalicja dla Zwierząt )
viewtopic.php?f=21&t=74810
Wątek z prośbą o uwagi do projektu ustawy o ochronie zwierząt (Parlamentarny Zespół Przyjaciół Zwierząt styczeń 2011)
viewtopic.php?f=1&t=121913&start=0
ja_ana pisze:Ja mam dosyć....Ciekawe jaką masakrę odkryją jutro, za dwa dni, za tydzień.............................................
Mój mail do Mateusza i Matyldy Damięckich został im przekazany - taką informację otrzymałam od Joanny Damięckiej.
Czekam na info. Trzymajcie kciuki.
KotkaWodna pisze:vega013 pisze:Po ogłoszeniu wyroku również nie pokażą ich twarzy.![]()
Mam tylko nadzieję, że paski będą na tyle wąskie, żeby środowisko mogło rozpoznać tych drani.
do licha z ryjem, pasek na oczach może dawać anonimowość tylko w filmach o superbohaterach - a dwa, że co za problem dla znajomych zorientować się po wyglądzie wnętrza ich barłogu?.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 101 gości